Şimdi Ara

11+12 kitap tavsiyeleri+ tyt/ayt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
13
Favori
15.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düzenin rezalet olduğunu biliyorum düzeltmeye üşeniyorum umarım çok karışmamıştır.
    Babam lise öğretmeni olduğu için bu kadar fazla kitap geçti elime hepsini sonuna kadar çözmedim.

Bilgi sarmal 11:

Ben neredeyse tüm kitaplarını beğendim,sorular kaliteli ve her tip var. Orta düzey yine bence. Fiziğini almayın fizik değil de geometri kitabı gibi sinir ediyor. Onun dışında alın kullanın gayet güzel.

Karekök 11 matematik:
    Orta zor arası bir kitap yine bence. Ben konuyu biraz öğrendikten sonra bu kaynağa geçip mantığını oturtmak için kullanıyordum.Abartılası soruları yok ama zor kitapla da başlamak istemiyorsanız konuya bilgi sarmal ve bu kitapla tamamen hallediyorsunuz konuları. Ben hepsimi bir arada götürürken zorlanmıştım, bilgi sarmal ve karekök arasından bilgi sarmalı tercih ederim.(olmasa da olur)

Çap 11. Sınıf fasikülleri:
    Biyolojide bol sorulu kaynak bulmanız zor olduğu için kullanabilirsiniz. Fiziğinin çöp olduğunu düşünüyorum.
    Konuları fasikülden çalışıp sonra bir kaynağa geçeceğim diyorsanız olabilir.Ama sonuna kadar çözülecek bir şey değil. İlla bir fasikül alacaksanız bunu alabilirsiniz ama almasanız daha iyi.

Endemik matematik 11:
    İçindeki bazı testlerde tyt konuları ağırlıklı anlam veremedim. Çok işlem yükü var gerçekten zor ama işlemleri yapmadan önce de soruyu anlamanız gerekiyor. Ben konuyu anladım sorumu çözdüm hiçbir yönden pürüz kalmasın diyorsanız çözülebilir.

Çap 11.Matematik Soru bankası( FAVORİM BU)
    Çok öveceğim bunu ama cidden çözmeden geçmeyin gerçekten çok güzel soruları. Abartı değil her şey çok ayarında. Yeni nesil soru da var ama ösym nin sorduğu çizgi dışında değil. Sorular ne karekök gibi dümdüz işlem ne de mantık sorusu gibi beyin yakıyor. Temiz bir kafayla mantıklı düşünerek çözünce haa bu muymuş sorduğu diye diye çözüyorsunuz. Konu sonunda hibrit testler var yeni nesil. Bakınca boyama kitabı gibi duruyor ama dediğim gibi kasıntı değil.Ben fazlasıyla beğendim sorularını sorduğum öğretmenlerim de çok beğendiler. Oturup bir daha çözesim var.

Aydın yayınları( fizik kimyadaki favorim de bu.)
    Matemetiğini hiç çözmedim ama o da iyidir heralde.
    İçinde her türden soru var. Yine çok dozunda ve cidden zorlayıcı bir yayın. 1 kaynak temizleyip öyle geçerseniz daha verimli olur. Video çözümü de var zaten açıklayıcıydı yeterince. Diğer yayınlardan farkı öncüllü yorum soruları bolca var ve çözmeniz için konunun mantığını bilmeniz gerekiyor.

Limit kimya 11:
    İncecik bir kitap. Sorular zor ve güzel yine. Ben son tekrar için kullandım bitti bitecek. Video çözümü yok ama sanırım.

Nihat bilgin 11 fizik;
    Aydına göre işlem ağırlığı daha fazla ve daha zor. Ösym düzeyinden bir tık daha zor diyebilirim. Konu sonlarında 40 soru civarı çıkmış soru var. Çözerken ben çok beğenmiştim ama ilk bunu çözerseniz canınız çıkar tahminimce.

Orbital 11 kimya:
    İçinde çok fazla yanlış soru var sinir ediyor bir süre sonra. Yeni baskıda düzeltirlerse çözülür sorular güzel.

Biyoloji paraf 11:
    Fasikül halinde. Aralarda tekrar fasikülleri var. Zor sayılabilir galiba. Çözülebilecek iyi kaynaklardan bir tanesi.

Tyt mat 345:Ben bunu ödev olduğu için yarım yamalak çözmüştüm. Bilen bilir ama ne kadar iyi bir kaynak olduğunu çözmeden giren birini görmedim daha önce.

Tyt mat karekök: Çözerken ciddi manada çok zorlandım ama bitirdiğimde cidden çok ilerlediğimi gördüm. Rutin olmayanlar kısmı kasıntı biraz. İşlem yeteneğini geliştiriyor genel olarak o yüzden asıl kitaplara geçmeden ilk bunu çözmeyi tercih ettim. Fonksiyon kısmı ciddi manada çok zordu bu arada.

Kanal öneri kısmı:
    Youtube dan çok video izlemem ama beğendiklerim şunlar:

Kimya adası ,görkem şahin ,hocalara geldik(ehh), vip fizik, umut öncül, gülçin hoca,ertan sinan şahin,özcan hoca, yavuz tuna

Geometri için pisagor okulu,khan academy ve youtube daki ispat videolarını tavsiye ederim çok sağlam öğrenirsiniz.

Youtube kanalı değil ama yine çok severek takip ettiğim bir site daha var khan academy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 1 Haziran 2021; 19:3:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bilgi sarmal 11 matematiği ben hiç beğenmedim. yeni nesil soruları saçma

• Ne anlamda saçma buldun? Ben her dersten bilgi sarmal çözünce normal gelmiş de olabilir bilemiyorum

• bence ayt için ideal yeni nesil sorular karekök'deki soruların bi tık zoru olmalı bilgi sarmal bazen yeni nesil soracaz derken işin seyini kaçırıyor bu durum da hoşuma gitmedi benim.

• Karışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 1 Haziran 2021; 18:56:6 >
  • Ayt biyoloji

345 ayt biyoloji: Biyolojiden nefret ettiğim halde severek çözdüm güzel ve öğretici bence.

Apotemi sistemler: zorlandım sadece konu anlatımını kullanıyorum sorular sınava yakın değildi bence.

Limit tyt ayt biyoloji: gerçekten çok güzel bir kitap ve bir tık zor 345 e göre daha çok beğendim sorularını

Çap bitki fasikülü: gerçekten çok güzel konu anlatımı da kapsamlı çap+meb kitabıyla ilerleyip kısa sürede bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 4 Mayıs 2021; 23:55:26 >
  • Tyt/ayt kısmı için
    Fizik:

Palme tyt fizik;
    Çok zor bir kitap değil, orta düzey ve soruları yine fizik bilginizi ölçer cinsten gereksiz işlem kalabalığı yok.

Fen bilimleri tyt-ayt fizik:
    Çok bir olayı yok dümdüz çözdüm geçtim güzel yani

Fen Bilimleri tyt/ayt fizik:
    Palmeye göre bir tık daha zor ve daha beğendiğim bir kitap. Konularda eksiğim olmadığı için çözerken zorlanmadım.Sorular kaliteli yine.

Endemik tyt /ayt fizik:
    Çok sınav tarzı olduğunu söyleyemem ama zor ve gerçekten tekrar ettirici. Tipi hoşuma gitmediği için severek çözmedim

Palme ayt fizik:
    Çok zor bir kitap değil tytsi gibi. Tekrar olsun diye çözüyorum ama aydın ve nihat bilginin 11ini daha çok beğenmiştim. Yine de çözülebilecek bir kitap abuk subuk sorular yok içinde.Bilgi düzeyiniz ortaysa ve 2. Bir kaynak daha kullanacaksanız palme kullanabilirsiniz ilk olarak bence.

345 ayt fizik:Güzel bir kitap çok zor ya da çok kolay değil absürt sorular yok şu an çok fazla çözmedim çözünce editlerim

Bilgi sarmal tyt mat:
    Buna karekökten sonra başladım. Karekökten sonra zorlamadı pek yarıladım şu anda. Ne klasik ne de yeni nesil.Orta zor arası diyebilirim. Karekökvari bir kitaptan sonra çözülebilir bence pekiştirmem açısından gayet iyi oldu. Soru tipleri de bol.Güzel ama olmazsa olmaz bir kitap değil bence

Orijinal tyt mat: Hepsini bitirmedim fakat kaliteli soruları olan zor bir kitap. Ösym ayarında diyemeyeceğim ama zor bir kitap da çözeyim diyorsanız acil yerine bu bence daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 4 Mayıs 2021; 23:54:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rehber Matematik 65 günde Ayt
    5 yıl önce açıldı
    ayt matematik 5 net
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Problemler bilgi sarmal:
    Konu başında 20 civarı örnek çözümlü sorular var sonrasında da 1 2 test var. Kitabıj yarısı bu şekilde ilerliyor. En sondaki deneme testleri orta zor arası soruları beğendim. Çözdüğüm ilk kitaptı beni çok zorlamadı ve henüz tam bitmedi başlangıç için güzel bence ama zorlayıcı bir şey arıyorsanız gerek yok.

Apotemi problemler:
    Bilgi sarmalla aynı mantıkta ilerliyor fakat ona göre daha zor kesinlikle. Yine konu sonrasında verilen adım pekiştirme testleri çok zorlayıcı değildi. Adım güçlendirme ve maraton teslerinin soruları gayet güzel ve daha zor kesinlikle. Çok zor diyenler yüzünden gözünüz korkmasın bilginiz 0 değilse çözülebilecek bir kitap. Ben sorularını çok beğendim. Henüz tam bitmedi ama gittikçe zorlaşıyor kesinlikle :) Problemlerde çözülebilecek en iyi kaynaklardan biri bence.

Master karma problem denemesi:Problemlerdeki sıkıntımı çözdü büyük oranda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 6 Mart 2021; 20:50:14 >

• Ayt mat. Çap soru bankası:
    Bunu ayrıca yazmak istedim çünkü 11.sınıfı gibi gerçekten çok beğendim. Pek bilinmeyen bir kitap ama bence kim yazdıysa güzel yazmış soruları. Hem aytsini hem de vakti olan arkadaşlar 11ini çözmeli bence.Ben bu kitabı da tekrar amacıyla kullanıyorum ama beni yine zorladı 11ini çözdüğüm halde. Bence kesinlikle çözün yeni nesil sorular da var ara ara içinde karışık gayet dozunda yapmışlar onları da.
    Hocalarımdan da onaylandı çok şaşırdılar çaptan beklemiyorlarmış böyle bir kitap :D
    Gerisini çözmeyi düşünmüyorum 11 12 arası çözülecek bir kitap 12 deyken basit kaçıyor

Acil ayt mat: Bence denecek bir şey yok çok güzel allahın emri zaten

Apotemi fasikülleri:
    neredeyse hepsini kullanıyorum söylendiği kadar zor değil fonksiyom fasikülü biraz deli etti sadece

Orijinal ayt mat:
    Çok övücüsü var ama ben çözmeyi beceremedim sanırım o kadar tiksindim ki bıraktım artık apotemiden daha zor kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 4 Mayıs 2021; 23:35:10 >

• Kafa dengi geo:
    Çözdüğüm ilk geometri kitabı olduğu için başta biraz zorlandım. Ama iyi ki de ilk bunu çözmüşüm. İçinde katlama döndürma sorusu ıvır zıvır her şey var ama abartılı sayıda değil. İlk testleri klasik son testleri yeni nesil. Geometride kendinizi geliştirmek istiyorsanız gerrçekteen çok güzel.Karekökten daha çok beğendim açıkçası. Üçgende alanı geçmişseniz kenarortayda üçgende alanı da kullandırtıyor. Eaki bilgilerinizin hepsini kullanmanızı istiyor,karekökte böyle bir şey pek göremedim.

Karekök tyt geo:Kafa denginden sonra hiç zorlanmadım. Orta diyebilirim abartıldığı kadar zor değil. Düzenli çözüyorum bunu da sorular güzel. Sonlarda yeni nesil testleri var onlar da iyi sayılır.Bitirmedim

Birey b geo: başlayıp bıraktım
    İlk kaynak olarak bunu çözmek için deli olmak lazım ben çözemedim zaten. Bıraktım bekliyor öyle. 12 de çözeceğim baya zor kaynak. Edit:acilden sonra bebek oyuncağı gibi geldi anlatan hocayı sevdiğim halde çözmeyi bıraktım.

Acil geo:MÜKEMMMMELL. Gerçekten başka diyebileceğim bir şey yok.Bazı soruları gereksiz zor ama iyi halletmek istiyorsanız geometriyi bs ya da bu ideal bir kitap kenan kara da güzel çözmüş zaten.

BS geo: acilden sonra aşırı sarmadı ama soruları güzel kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 4 Mayıs 2021; 23:32:54 >

• Hız ve renk paragraf:
    Çözdüğüm ilk paragraf kitabıydı ve güzeldi bence. Testin başında size ideal çözülme süresini veriyor. Son kısımları deneme şeklinde ve daha uzun. En beğendiğim kısmı konu konu ayırmamış olmalarıydı.

Bilgi sarmal paragraf:
    Konu konu ayırmışlar bu kitabı. Ben yine de beğenerek çözdüm fakat çok zorlayıcı değildi. Hız ve renke göre daha kısa sürede bitti ve daha az zorlandım.Orta düzeydi benim için çözdüğüm içim pişman değilim yine de.

Limit kronometre paragraf:
    Ya bu kitapta bir sorun vardı ya bende bilmiyorum.Dönüp baktığımda neden yanlış yaptığımı bile anlamıyordum.
    Ve cidden çok zorlandım. Biraz çözüp bıraktım ilerde çözebilirim belki.

Toprak tyt türkçe:
    Anlam bilgisi soruları da dil bilgisi soruları da gayet güzeldi. Daha tam bitirmedim ama bitireceğim.

Yayın denizi dil bilgisi 1006 soru:
    Dil bilgisini 11 de burdan yürüttüm daha tam bitmedi ama zorlandım diyebilirim. Çözülmesi gereken kitaplardan biri bence

Limit Dilbilgisi: Soruları güzel bence tam ayar çok zor diyenler vardı ben aşırı zorlanmıyorum tek bu çözülüp denemelerle bile girilebilir sınava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 6 Mart 2021; 20:47:41 >

• hocam kronometreyi sakın çözmeyin geri dönüp tr netimi düşürdü o kitap 35ten 28 lere geriledim yazarın düşüncesiyle yorumlanız gerek objektif bakış açısını yok ediyor.

• alwaysneedmentalreset kullanıcısına yanıt
    Olabilir cidden çünkü neden yanlış yaptığımı bile anlayamıyordum çoğunda. Belki çok zor olduğundandır diye düşünmüştüm.

• 11 mat kitabı almak yerine ayt mat kitabı alıp işlenilen yerleri çözsek nasıl olur ?
  • Pek bir şey değişmez ama çember ve analitik içinde olmuyor diye biliyorum. Test sayısı daha az olur ayrıca. Tek kaynakla olacak iş değil zaten bir tane 11 bir tane ayt alıp 2. Tekrarı ayt den yapmayı düşünebilirsin.

• iyi fikir ben de 1 2 tane 11 kitabından sonra karekök 345 ayt çözmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler

• hocam siz nasılsınız ne yapıyorsunuz göremiyorum bayadır.

Ayrıca Esen 11. Sınıf Konu Özetli Fizik

Esen 11. Sınıf Konu Anlatımlı Kimya

bence 11. sınıfın en harika iki kitabıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E9B73467 -- 26 Eylül 2020; 10:27:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8E31AFE1A

11 mat kitabı almak yerine ayt mat kitabı alıp işlenilen yerleri çözsek nasıl olur ?
    berbat bir fikir dön bundan.
  • İyiyim hocam çok teşekkürlerr sizde de her şey yolundadır umarım :) Tyt eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum şu ara yoğunum biraz. Forum da garip bir hal alınca ara ara giriyorum artık. Esen hiç kullanmadım bu arada ama çok övüldü bana da

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.