Şimdi Ara

15 tatilde tyt mat sb bitirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11. Sinifim elimde tyt mat adina karekok,çozum 3d,acil,apotemi ve bilgi sarmal var.Bunlardan birisini,zorlarsam ikisini bitirmek istiyorum.Aklimda sarmal ile çozum'u bitirmek var 15 tatilde bunlar,en azindan biri biter mi veya kaynaklarimdan hangilerini cozmemi tavsiye edersiniz?

(Turkçe karakterleri yazamadigim icin kusura bakmayin telefonumun dokunmatiginde problem var)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mantıklı düşünmüşsün. Acili de yaz tatili halledersin
  • Iki tane tyt mat biteceğine bir tane üçgenler fasikülü bitirsen daha iyi olur geo zaman ister mf isen fen ile zamanını çok yer benden söylemesi ben 1 sbden çözmüştüm yaz tatilinde devam ettim şu an 1 veya 2 fire veriyorum katı cisimler yok ondan o da .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccsatanistkiz C kullanıcısına yanıt
    Hocam uçgenleri yapabiliyorum onda problemim yok zaten geo kaynagi da almayi dusunuyorum ayri bir konu açacagim onun için de tavsiyeniz icin yine de teşekkur ederim.

• kardeşim 11 sömestrında 2 tane tyt mat sb bitirmek niye o çözdüğün şeylerin yüzde doksanı ilk sınavda gelmeyecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an ne çözüyorsun netlerin nasıl

• padfoot96 kullanıcısına yanıt
    9 ve 10 konularini adam akilli hatirlamiyorum yani tyt matim berbat o yuzden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11+12 kitap tavsiyeleri+ tyt/ayt
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tyt mat adina şu ana kadar bir şey çozmedim full 11 çaliştim 11 konularindaki ufak tefek eksiklerimi 15 tatil baslangicina kadar bitirip 15 tatilde tyt mat calismayi planliyorum.

• Bence hocam 15 tatilde temel kavramlar falan çöz ondan sonra üslü köklü polinom problem pkob konularını bitir sbde sonra kalan konuları çözersin zamanla

• Bende de tyt mat için 345 ve hocalara geldik var. Hocalara geldik ten sömestirde ilerleyebildiğim kadar ilerlemeyi düşünüyorum tyt denemelerinde matematikte 30 ün üstüne çıkamadım hiç problemler sıkıntı

• Karekök çöz ayrıca sonra apotemi diğerlerini de hayrına millete dağıt veya sat gereksizler

• 11 misin hocam?

• Evet hocam 11 im.

• sarmali bitir, sana cok sey katacaktir.

• bende 11. sınıfım tyt mat 0 olduğu için karekök 0 aldım hedefim 15 tatil sonuna kadar bitirmek geo içinde antremanlarla geo bitirmek
  • Rivaul kullanıcısına yanıt
    Hocam ustune 345 veya sarmal çoz yaz tatilinde 3d ve acil çozersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.