Ara Tatilde TYT MAT kampı
-
-
tytde sosyal fen dışında kamp yapmak saçma olur bilgi ağırlıklı olan dersler sadece bunlar türkçe de matematik de pratik işi. kısa sürede kamp yapıp net arttırmaya çalışman işine yaramaz, 30-35 gün boyunca orta seviye ve video çözümü iyi olan bir yayının(sarmal, hız ve renk kondisyon vs.) tyt mat branş deneme setini süre tutmadan çöz yapamadıklarını öğren kendini deneme bu süre zarfında. sorulara nasıl yaklaşacağını anlamaya çalış. devamında süre tutmaya başla 60 dk içinde bitirmeye çalış bitiremezsen 60 dkda geldiğin yeri işaretle devam et denemeye zamanla yol alırsın hocam. sınavda kısayoldan gitmeye çalışırsan "garanti" patlayacağın belki de tek branş tyt matematik.
-
tyt matta neyi yapamadığın önemli. eksik konun mu var, çalıştığın halde mi yapamıyosun, hepsini yapıyosun ama süren mi yetmiyo?
sorun 1'se: konu çalış.
sorun 2'yse: bi sb daha çöz.
sorun 3'se: tabiri caizse it gibi deneme çöz süreyi kısaltmaya çalış.
kampla olacak iş değil. sürekli hale getirmelisin matı
-
decathlon kampı mı kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam çok sağolun. Denemelerde süre tutunca netlerim daha da düşüyor bazen ama süre tutmadan daha iyi yapıyorum
Hocam konular tam da (sadece birkac tane unuttugum oluyor mantık, küme gibi) onun dışında eksik yok
20 nette konu tam olamaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
toplama kampı
Ben istisnayım
istisnalik bir durum yok. konular tam diyorsun ama bu "tam"lık neye göre işte önemli olan o. konu bitirdimden kastın sadece video izlemekse, ki muhtemelen öyledir, o iş öyle olmuyor. bunu bizzat geçen sene yaşadım. her denemede temel kavramları yanlış yapıp durmama rağmen inat edip çalışmadım en sonunda kendime dürüst oldum. hızlı şekilde bu konuları izledim ve orijinali komple bitirdim. 20'den 32-33'e çıkardı bu beni.
reçetesi: eyup b eski tyt videoları (kısa öz çok vaktini almaz), bir soru bankası (max 1 ayda bitiyor zaten). ondan sonrası artık pratiğe kalıyor. ayrıca geometriye de önem ver.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam vallahi kafamdakilere tercüman oldunuz. Ben de sadece video izleyip geçtim konuları ve temel kavramlarda hala hata yapıyorum. Eyüp B'yi cok öneren var onun videolarına da yarın başlayacağım
eyup den devam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X