Şimdi Ara

Her gün tyt+ayt+branş deneme çözmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum. Dün ve bugün birer tyt çözdüm. Ayt denemelerim kargoda muhtemelen yarın veya perşembe gelecekler. Ayt konularım pazar günü bitebilir. Sorum şu: yarından itibaren her gün bir tyt ve ufaktan ayt branş denemeleri, konularım tamamen bitinceye de full ayt denemeleri ile ekstra ayt branş denemeleri her gün çözersem vücudum ve akıl sağlığım kaldırabilir mi? Deneyen var mı? Yan etkileri nelerdir? Avantajlı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF908E87 -- 19 Mayıs 2020; 23:34:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba hocam, TYT Genel çözmek beni çok yoruyor. 2 AYT çözmek bunun kadar yormuyor mesela. AYT branş vs. çok de yormaz.
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Beni tyt çok yormuyor da maske ile çözünce azıcık tıkanıyorum. Onun dışında bir günde 1 tyt + belki de 2 aytnin zararı dokunmaz mı diyorsun? (şüphe değil merak)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up
  • birkaç gündür yapmaya çalıştığım şey bu benim de hocam.
    tyt netlerim birkaç gündür düşük geldiği için bu sabahki tyt yi deli gibi bir odakla çözdüm, tyt analizinden sonra deli gibi bir baş ağrısı aldı. eğer haftanın başlangıç gününden önce pzr günü iyice dinlenirseniz daha rahat akıyor denemeler. tyt'yi ilk ders etütünüzde yapıp ayt'yi de sondan bir önceki ders etütünüzde yapabilirsiniz, kafanız toplanır. ama tyt çözmek gerçekten çok yoruyor bazen. eğer mesela pazar günleri kendinize off gün veriyorsanız pzt salı tyt ayt çözüp, çrş prş sadece tyt/sadece ayt çözüp cuma cmt o anki yorgunluğunuza göre seçebilirsiniz.
    diyeceğim o ki hocam, deneyin :D yoruluyorsanız çok yapmanız gereken bir şey değil, tam tyt çözmektense tyt mat branş denemesi + sabah türkçe paragraf ya da tyt denemesi yapıp araya da branş denemeleriyle dağınık bir tyt çıkartabilirsiniz, hangssi verimli oluyorsa

• kirmizicekic K kullanıcısına yanıt
    tavsiye için teşekkürler hocam. şahsen süre az kaldığı için dinlenme günü düşünmüyorum hocam. Son 30 gün eşek olacaksak olalım artık yapacak bir şey kalmadı. Şu yaşımızda çektiğimiz çile az buz değil. Bir de gerçeğe uygun olsun diye tyt denemelerini maske+kapalı cam+kurşun kalemle çözmek hadi son iki madde neyse de maske aşırı rahatsız edici.
  • hocam ben pazar günleri es geçmezsem haftanın diğer günleri patlıyorum :D genel verim açısından en iyisi pazar gününü es geçmek benim için, ama sizin için aynı şey olmak zorunda değil tabii. haklısınız hocam, maskeyle 5 adım atmak bile zor. ben hiç maskeyle denemedim, sınavda maske zorunlu çözdüreceklerini sanmıyorum, nefes darlığım var çözdürmeye çalışsalar da takamam zaten. sınava son 1 hafta kala belki maskeyle denerim ama yine de zorunlu maske çok saçma olur gibi geliyor bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben çok yorulmamak için sınavın yarısına doğru 5 dk yatıyorum mola veriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.