quote:Orijinalden alıntı: warlic quote:Orijinalden alıntı: karabiberci quote:Orijinalden alıntı: CrasHh quote:Orijinalden alıntı: karabiberci quote:Orijinalden alıntı: CrasHh quote:Orijinalden alıntı: karabiberci 7 iyidir sanki gelcen doğukan Sen warlickin borç taktığı eleman mıydın? tahsil et unutma Oha lan beni tanımadın.Sertaca borç taktı. Ben Emre kanka.Rizeli53le takılan Kafan güzel heralde Az biraz var tabi :D Tamam lan tanıdım şimdi seni bakırköyde oturan sex bomb Sertaça taktım ama bilmeden olduHerneyse doğukan sanki gelcen de 11 olsun ya Bu buluşmada parayı hazırla.
Rizeli53de gelmiyor.3 kişiyle buluşma olmaz.Buluşm iptal.Pokemonculara daha da buluşma konusu açmam.Anca büyüyün biraz öyle.
quote:Orijinalden alıntı: CrasHh Rizeli53de gelmiyor.3 kişiyle buluşma olmaz.Buluşm iptal.Pokemonculara daha da buluşma konusu açmam.Anca büyüyün biraz öyle. Geçen buluşmada 3 kişi vardı.
quote:Orijinalden alıntı: Türkcan. quote:Orijinalden alıntı: CrasHh Rizeli53de gelmiyor.3 kişiyle buluşma olmaz.Buluşm iptal.Pokemonculara daha da buluşma konusu açmam.Anca büyüyün biraz öyle. Geçen buluşmada 3 kişi vardı. Geleceğim diyenler gelmedi diye olabilir mi acaba ?
quote:Orijinalden alıntı: PR0_BJK quote:Orijinalden alıntı: Türkcan. quote:Orijinalden alıntı: CrasHh Rizeli53de gelmiyor.3 kişiyle buluşma olmaz.Buluşm iptal.Pokemonculara daha da buluşma konusu açmam.Anca büyüyün biraz öyle. Geçen buluşmada 3 kişi vardı. Geleceğim diyenler gelmedi diye olabilir mi acaba ? Adam haklı beyler.Harbiden haklı çünkü Kaan Oğul ve ben vardık.Sözünü tutmayanlar kendilerini biliyorlar.
Ya ne 3'ü 4 kişi geliyor.Ya yedisinde de olabilir.Yemin ederim gelirim...Ya niye böyle yapıyorsunuz? =(
quote:Orijinalden alıntı: garlic-h Ya bütün ay buna hazırlandım Hadi oğul!Lütfen Oğul!Harikasın Oğul!Oğul alır!CcC OĞul CcC!Oğul Nütfen Bunu yazmasaydın kesin gelmiyorum derdim.
quote:Orijinalden alıntı: catres cCc Oğul Reiz cCc Sen geliyosun dimi la ? Ben de varım o zaman.Senle harbi bi kopmamız lazım.
quote:Orijinalden alıntı: CrasHh CrasHh PR0_BJK catres walic garlic_h Güzel beşli.Keşke Kaan da olsa.
27 Ağustosa alın ben de gelirim Ciddiyim Neyse İstanbullu olsak bir şeyler ayarlardık, size iyi eğlenceler. Bol bol ss bekliyoruz
quote:Orijinalden alıntı: taichi93 27 Ağustosa alın ben de gelirim Ciddiyim Neyse İstanbullu olsak bir şeyler ayarlardık, size iyi eğlenceler. Bol bol ss bekliyoruz Lanet oLsun ya istanbuLda oLsam bende geLirdim Zaferide çağırın Lan o geLir Bu arada buLuştuğunuza dair ss istiyoruz NO SS NO GÜVEN