Şimdi Ara

11-12 Temmuz Pokemoncular Buluşması[SS'li] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedim size pazar günü yapalım diye takılın şimdi bensiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Dedim size pazar günü yapalım diye takılın şimdi bensiz

Pazar günü yaptık zaten Kaan.
  • Aman tanrım hiçbirinizi böyle hayal etmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loodyeyes

Aman tanrım hiçbirinizi böyle hayal etmemiştim.

Sizin gibi gençleri buluşmada görmek isteriz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 14 Temmuz 2010; 20:30:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Dedim size pazar günü yapalım diye takılın şimdi bensiz

Fail
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kağan_

quote:

+1 Kiminle tartıştığımın farkında değildim SS'ler için teşekkürler.(For Crash)

Koy resmini o zaman.Klavye delikanlılığı yapma.Çekemiyosan beni ki çekemiyosun Bakırköy'e beklerim.Tartışmak istiyosan tartışırız,dövüşmek istiyosan dövüşürüz.[(For Kağan_ dicektim ama Türkçe'mi seviyorum.Yarı İngilizce yarı Türkçe yani tarzanca konuşamam.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 12 Temmuz 2010; 19:16:06 >

• Fail yapmak yada fail olmak destansıdır. !

Salla emre takma kafana Çocuk bakıcısı değilsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

quote:

Koy resmini o zaman.Klavye delikanlılığı yapma.Çekemiyosan beni ki çekemiyosun Bakırköy'e beklerim.Tartışmak istiyosan tartışırız,dövüşmek istiyosan dövüşürüz.[(For Kağan_ dicektim ama Türkçe'mi seviyorum.Yarı İngilizce yarı Türkçe yani tarzanca konuşamam.)

Ya ben sana bu adama cevap verme demedim mi ? Dedikçe daha da yüz buluyo cevap hakkı doğuyo zırvalamalarını dinliyoruz biz de.Cevap verme de gitsin kendisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

quote:

Ya ben sana bu adama cevap verme demedim mi ? Dedikçe daha da yüz buluyo cevap hakkı doğuyo zırvalamalarını dinliyoruz biz de.Cevap verme de gitsin kendisi.

Çok iğneli laf kullanıyor uyuz oluyorum kanka ya.

• Yalnız ben alaycı bir mesaj atmadım.Sadece hiçbirinizi böyle tahmin etmemiştim.Hani avatardan,mesajlardan falan kafanızda o kişiye bir tip uydurursunuz ya, ona hiç benzemiyorsunuz yani.Kötü bir şey demedim

Türkcanın boyunun uzunluğu
    Hamzanın küçüklüğü
    Oğulun zayıflığı
    Emre'nin 14 yaşında göstermesi

gibi.

Anladık delikanlısınız

• Sertaç nereye bakıyon lan
  • quote:

Yalnız ben alaycı bir mesaj atmadım.Sadece hiçbirinizi böyle tahmin etmemiştim.Hani avatardan,mesajlardan falan kafanızda o kişiye bir tip uydurursunuz ya, ona hiç benzemiyorsunuz yani.Kötü bir şey demedim

Hamzanın küçüklüğü
    Oğulun zayıflığı

gibi.

Anladık delikanlısınız

Senle bi derdim yok herkes benden daha büyük birini bekliyor ama 94lüyüm işte.Burdan laf atan klavye delikanlılarını da Bakırköye beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 13 Temmuz 2010; 1:41:40 >

• Soldan sağa:
    Emir(Emre'nin kardeşi/psikopat).Emre(Crash-the totodile lover),Oğul(Çok puro adam-PR0_BJK),Ben(kinataki-küçük çocuk)
    (oğul ile benim tiplere yazık olmuş)

Deminkinin uzağı.

Emir(Emre'nin kardeşi/psikopat).Ben(kinataki-küçük çocuk),Oğul(Çok puro adam-PR0_BJK),Emre(Crash-the totodile lover)
    (Emrenin eller:?????)

Ben(kinataki-küçük çocuk),Oğul(Çok puro adam-PR0_BJK),Emir(Emre'nin kardeşi/psikopat),Emre(Crash-the totodile lover)

Ben(kinataki-küçük çocuk),Oğul(Çok puro adam-PR0_BJK),Emir(Emre'nin kardeşi/psikopat),Emre(Crash-the totodile lover)
    Benim tip,Oğulun ağzındaki yemek,Emrenin elindeki pipet,Emirin tipi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 13 Temmuz 2010; 9:54:07 >

• Sende gelsene,dayak istiyorsan onu da veririz kanka ^_^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 15 Temmuz 2010; 8:39:45 >
  • Ulen Oğul bi' fotoda da güldüğünü göreyim be.
  • quote:

Yalnız ben alaycı bir mesaj atmadım.Sadece hiçbirinizi böyle tahmin etmemiştim.Hani avatardan,mesajlardan falan kafanızda o kişiye bir tip uydurursunuz ya, ona hiç benzemiyorsunuz yani.Kötü bir şey demedim

Hamzanın küçüklüğü
    Oğulun zayıflığı

gibi.

Anladık delikanlısınız

Ben tam düşündüğün gibiyim yani.

• Sen çinliye benziyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Kaya

Ulen Oğul bi' fotoda da güldüğünü göreyim be.

Hacı en nefret ettiğim şeydir fotoğraf çekinmek.Bi fotoğrafta adam gibi çıkmıyorum.Fotojenik değilim ben!
  • İstanbul'a gelmeyi düşünüyorum eğer o zamana crashde bir buluşma ayarlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 14 Temmuz 2010; 20:28:16 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.