Şimdi Ara

11 - 2012 FORMULA 1 ENI MAGYAR NAGYDÍJ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
1
Favori
6.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Button ya sıkıntılı yine ya da ayarları değişip baska macera arıyor.
    yahut da yağmur ayarı ya da dolu depo ile...
    Ferrari yavaş. Alonso inş. sert lastikte ve dolu depodur. eğer massa dolu depoysa...
    Ferrari ilk 5 girmekte zorlanabilir macca en hızlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 28 Temmuz 2012; 16:15:23 >
  • Hamilton ve alonso yumusak lastikle fazla tur atmadilar, red bull kadar atmamislardi. Hamiltonun sert lastikle attigi zaman 1.21.706 idi. Sonra yumusakla tablodaki derece geldi. Alonso da birkac tur yumusak atip gitmisti. Tablodaki derece bu birkac turda geldi. Bence kotu degildi, red bull kadar yumusak lastikle tur atmadilar diye hatirliyorum. Neyse siralamada sekillenir net olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 28 Temmuz 2012; 15:00:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pole ya Vettel ya Hamilton diyorum ben..
    Hatta ;
    1.Vettel
    2.Hamilton
    3.Alonso-Grosjean
    4.Grosjean-Alonso

Gibi biseyler gorebiliriz

• RB'ler iyi yırttı. Hamilton sert lastikle bile pistin en iyisi.
  • Ricciardo'ya yapılan ayıptır. RBR'ler elenmesin diye adamı pite soktular.
  • Toro Rosso ya ayıp oldu.
    Hamilton pistin en hızlısı polu alır rahatca...
  • Mercedes sürünüyor
  • Mercedes'in şu hali nedir ya giderek daha kötüye gidiyorlar.
  • Webber P11
  • Mercedes kadar ahmak bir takım daha yoktur.
    Schumi 5 dk kala piste çıkıyor sanki çok rahatmış gibi ,son 10 sn'ye kala derece yapmaya başlıyor onda da hata yapıyor.S.çıp batırıyor herşeye...
  • eh be maldonado! bilmiyorum schumi o turda ilk sektörde nasıldı da yine yaptı yapacağını maldonado :)
  • yarın Gro bizi baya eğlendirebilir. herkes tv başına...
  • Helal olsun Grosjean yarını iple çekmeye başladım
  • Hamilton sonunda düşeş attı

Sıralamalar burada çok önemli ama lastik stratejileri yarın daha da önemli rol oynayabilir. Yarın sanırım bir de yağmur geçişi de bekleniyordu.
  • Hamilton rahat aldı, ama arkasında Grosjean olacak yarın, start çok kritik.
  •  11 - 2012 FORMULA 1 ENI MAGYAR NAGYDÍJ
  • Grid hamilton ve digerleri seklinde duruyor. Yagmur filan olmazsa hami alir basini gider gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 28 Temmuz 2012; 16:15:07 >
  • yarın yağmur yoksa hami alır başını gider...
  • Kimi diğer tüm q1,q2 lerde hızlı gözüktü en azından gro dan hızlıydı.q3 te batırdı yine start gerçekten çok kritik olacak.kimi 5. kalkıyor hiçte fena değil.5.likten ok gibi kalkıp diğerlerini geçip startta ilk 3e oturabilir sonrada rakiplerini geçebilir.Lakin ham çok hızlı.eğer gro startta ham'ı alamazsa ve bir sorun olmazsa ham alır başını götürür bence.2 rai 3 vet olur gibi... dediğim gibi start çok kritik...
  • Hamilton cok fena hirs yapmis.. Bu hirsi da burda ise yariyor gibi. McLaren ve Hamilton'in sevdigi bi pist burasi. Yarin galibiyet icin favori konumunda. Ama yagmur gecisi olursa McLaren'in tepkisi nasi olur o da onemli tabi..
    Grosjean'in 2nci siradan baslayacak olmasi da surprizlere neden olabilir yaris icinde.
    Umarim zevkli bi yaris izleriz ve artik Hamilton'in galibiyetini goruruz uzun bi aradan sonra..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.