Şimdi Ara

11/8 PBE Güncellemeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben Worlds için istiyorum daha sonra isterse 2 kat fazla buff alsın ama Worldste yine Elise faciası görmek istemiyorum Gragas ve Reksai nerflerinden sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4th Papa Patates

gp'yi neden bu kadar öldürmeye çalışıyorlar anlamadım hala. nida ormanda yargı dağıtıyor, irelia nerf dediler merkür alınca o nerf kalmıyo, ekko biraz ap kaında pasif hasarı adamı öldürmeye yetiyor ama yok gp nerfleyelim biz.
    gj rito

Ritonun üst düzey mantığı : bir hero çok mu alınıyor ? Ölümüne nerf.Onun yerine diğer herolara küçük buff verseler her yama bir hero yerin dibine girmez hem çeşitlilik artar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riot tüm şampiyonların earlyisine vuruyor (güçlü olanların) latede güçlensin istiyor, bu değişikler latesine etki etmez yine çünkü gp çok işlevsel ultisi hem hasar yönünden hemde karşı takımı kıstırma yönünden vs. çok avantajlı şampiyon kolay kolay etkilenmez
  • Bu buff nerf bana fark etmez açıkçası çok da umrumda değil oyunu yüz yılda bir oynuyorum zevk aldığım şampiyon nerfleniyor diye oynamayı bırakmam aksine şampiyona daha yakınlaşırım çünkü daha zor ve kekolar oynamayı bırakıyo. so...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 12 Ağustos 2016; 21:53:30 >
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Verilen buffların bir tanesi geri alındı nerf falan vermediler.
  • brand bufflanmışmı bence buff lazımdı zaten 0 vuruyor skille

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

http://www.gamesoflegends.com/champion/picksandbans.php?season=S6&split=Summer

Elise Gpnin 2 katı kadar seçilmişken ve hala ormanda çok güçlüyken GP nerflemek.Evet belki GP nerf hak ediyordur fakat Elise 2 kat hak ediyor.Eğer Worlds öncesi meta değiştirmek istiyorlarsa nerflenecek ilk şampiyon belli.24% seçilme/ yasaklanma oranı GP, 41% seçilme/yasaklanma oranı Elise.

Ama Elise nerflerlerse Redditte Elise ile free elo kasan gereksiz ormancılar ağlar ve Elise kozası çok iyi LCS big play değil mi?

Mid lane oyuncuları Azir, Viktor, Ryze oynayınca top lane oyuncuları GP, Maokai, Rumble oynayınca şampiyonlar sorun olup nerfleniyor da jungle oyuncuları Elise oynayınca mı sorun olmuyor.Her şey açık işte Riotun saçma sapan dengeleme politikası da ortada.Sezon başından beri şu 3 orman şampiyonu hadi Nidalee yi de ekleyelim 4 başka adam gibi orman şampiyonu oynandı mı? Olafı da biliyorum fakat sadece situational pick dediğimiz duruma göre seçiliyor.

Örümceğime dokunma

• Dokunulması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpools fucgurl

Gelecek patchte gp

Pasif: Rakibine yaptığı vuruş kendine zamanla gerçek hasar verir.

Q : Vurduğu minyonu rakibi heallar ve ona altın verir. Bandit masterysi alındığında o 10 gold da rakibe gider.

W : Rakibin canını fuller ve ccden çıkarır

E : Bir fıçı yaratır ve fıçının patlaması durumunda rakkibe hız ve can verir. Fıçılar zincirlenebilir ama verdiği can birleşmez. ( E birleşse çok op olurdu değil mi ;) ) Ve bir varil patlatmak kendinize verilen hasarı %19 arttırır

R : Bir alana top atışı yapar ve takım arkadaşlarını yavaşlatıp, hasar verir. 3 tane geliştirmesi vardır.

Ecelin kızı : Ulti takım arkadaşlarına gerçek hasar verir.
    Ateş Serbest : Ulti 8 yerine 8000000 top atışı yapar.
    Moral Ver : Ulti rakipleri hızlandırır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.