Şimdi Ara

11/8 PBE Güncellemeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•Yangın (E):
    ◦AP oranı %35’ten %40’a yükseltildi.

•Volkan (R): [Bir önceki değişiklikler geri alındı!]

Evelynn

•Azabın Kucağı (R)

◦Bekleme süresi 130/110/90’dan 120/100/80’e düşürüldü. (şu an oyuniçi değeri150/120/90)

Gangplank

•Taban can değeri 580’den 540’a düşürüldü.

•İskörbüte Çare (W) mana bedeli 60/70/80/90/100’den 80/90/100/110/120’ye çıkarıldı.

Jhin

•Son Perde (R):

◦Taban hasarı 50/125/200’den 40/100/160’a düşürüldü.

◦Hedefin eksik can değer yüzdesine göre hasarı arttırıldı. Her %1 eksik can değeri için %2.5 hasar.

Orianna

•Taban mana 384’ten 334’e geri alındı.

Ryze

•Mekan Sapması (R) Menzil derecesi 1500’den 1750’ye çıkarıldı.

Veigar

•Uğursuz Saldırı (Q) [menzil değişikliği geri alındı]

KAYNAK :http://www.porocuk.com/2016/08/118-pbe-guncellemeleri.html

LA YETER YENİ JHIN OYNAMAYA BAŞLAMIŞTIM !!!!

• Gp değişikliği oynanışı fazla etkiler mi bilmem ama heroyu öldürmeseler bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gp'yi neden bu kadar öldürmeye çalışıyorlar anlamadım hala. nida ormanda yargı dağıtıyor, irelia nerf dediler merkür alınca o nerf kalmıyo, ekko biraz ap kaında pasif hasarı adamı öldürmeye yetiyor ama yok gp nerfleyelim biz.
    gj rito
  • ee jhn buff deilmi bu şimdi
  • Gp ye bu nerfleri atanların allah bin belasını versin ya bi zevk alarak oynadığımız hero vardı onun da içine ettiniz 180 saniye ulti ne demek 3 dakika lan 3. Zaten mana sıkıntısı çekerken ölüyoruz koridorda bi de mana nerfü atıyorlar sanki çok kullanacak mana kalıyor da.

• hocam etkiler normalde seviye başı can veya normal can rünüyle giriyolar oyun başı tank gibi canın ama carry gibide hasarın oluyordu lane çok kolaylaşıyordu rahat rahat q spamlardın şimdi zor.taban can değeri ayarlamaları hele 40 50 indirmek çok canını yakabilir
  • Şu oriannadan ne istiyorlar anlamıyorum. Q-W-E kombosunu yapınca tüm manası bitiyor zaten. Mana itemi almaktan ap itemi almaya fırsat bile kalmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ula veigarin q suna range artirma fikri nerden esti acaba ekledin ne guzel ne olduda geri aliyosun hemen 2 gunde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam prof oyuncuları izlerken dikkatimi çekiyordu ama bakalım şimdi de skil seti ile oynanabilir sanırım.

• Gelecek patchte gp

Pasif: Rakibine yaptığı vuruş kendine zamanla gerçek hasar verir.

Q : Vurduğu minyonu rakibi heallar ve ona altın verir. Bandit masterysi alındığında o 10 gold da rakibe gider.

W : Rakibin canını fuller ve ccden çıkarır

E : Bir fıçı yaratır ve fıçının patlaması durumunda rakkibe hız ve can verir. Fıçılar zincirlenebilir ama verdiği can birleşmez. ( E birleşse çok op olurdu değil mi ;) ) Ve bir varil patlatmak kendinize verilen hasarı %19 arttırır

R : Bir alana top atışı yapar ve takım arkadaşlarını yavaşlatıp, hasar verir. 3 tane geliştirmesi vardır.

Ecelin kızı : Ulti takım arkadaşlarına gerçek hasar verir.
    Ateş Serbest : Ulti 8 yerine 8000000 top atışı yapar.
    Moral Ver : Ulti rakipleri hızlandırır

• http://www.gamesoflegends.com/champion/picksandbans.php?season=S6&split=Summer

Elise Gpnin 2 katı kadar seçilmişken ve hala ormanda çok güçlüyken GP nerflemek.Evet belki GP nerf hak ediyordur fakat Elise 2 kat hak ediyor.Eğer Worlds öncesi meta değiştirmek istiyorlarsa nerflenecek ilk şampiyon belli.24% seçilme/ yasaklanma oranı GP, 41% seçilme/yasaklanma oranı Elise.

Ama Elise nerflerlerse Redditte Elise ile free elo kasan gereksiz ormancılar ağlar ve Elise kozası çok iyi LCS big play değil mi?

Mid lane oyuncuları Azir, Viktor, Ryze oynayınca top lane oyuncuları GP, Maokai, Rumble oynayınca şampiyonlar sorun olup nerfleniyor da jungle oyuncuları Elise oynayınca mı sorun olmuyor.Her şey açık işte Riotun saçma sapan dengeleme politikası da ortada.Sezon başından beri şu 3 orman şampiyonu hadi Nidalee yi de ekleyelim 4 başka adam gibi orman şampiyonu oynandı mı? Olafı da biliyorum fakat sadece situational pick dediğimiz duruma göre seçiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 12 Ağustos 2016; 19:42:07 >

• bu gpden ne istiyolar lan . oynamam ama yeter artık.
  • Ulan draven nerf nedir lan q artık stacklenmicek nedir lan oha ritonben senin.... Yasuo nerfi yerinde olmuş E skilli bayaa değişmiş

• Şu mainine nerf gelince ağlayan bebeler bitmedi hhala
  • Şu oyunda mekanikleri cidden özgün ve güzel olan 3-5 herodan birisi olan Gp'yi nerfleye nerfleye bok ettiler. Cidden sinirleniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

http://www.gamesoflegends.com/champion/picksandbans.php?season=S6&split=Summer

Elise Gpnin 2 katı kadar seçilmişken ve hala ormanda çok güçlüyken GP nerflemek.Evet belki GP nerf hak ediyordur fakat Elise 2 kat hak ediyor.Eğer Worlds öncesi meta değiştirmek istiyorlarsa nerflenecek ilk şampiyon belli.24% seçilme/ yasaklanma oranı GP, 41% seçilme/yasaklanma oranı Elise.

Ama Elise nerflerlerse Redditte Elise ile free elo kasan gereksiz ormancılar ağlar ve Elise kozası çok iyi LCS big play değil mi?

Mid lane oyuncuları Azir, Viktor, Ryze oynayınca top lane oyuncuları GP, Maokai, Rumble oynayınca şampiyonlar sorun olup nerfleniyor da jungle oyuncuları Elise oynayınca mı sorun olmuyor.Her şey açık işte Riotun saçma sapan dengeleme politikası da ortada.Sezon başından beri şu 3 orman şampiyonu hadi Nidalee yi de ekleyelim 4 başka adam gibi orman şampiyonu oynandı mı? Olafı da biliyorum fakat sadece situational pick dediğimiz duruma göre seçiliyor.

Elise de nerflenecek gelecek iki patch içinde

• Gp'yi çok severek oynarım ama nerf bekliyordum hakediyorda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

Ulan draven nerf nedir lan q artık stacklenmicek nedir lan oha ritonben senin.... Yasuo nerfi yerinde olmuş E skilli bayaa değişmiş

wut

• Muhtemelen geçen seneki Worldsü düşünüp nerflediler GPyi evet güçlüydü de ben yanlış mı hatırlıyorum geçen sene Elise Worldsü domine etmemiş miydi? Elise de nerf alır almaz sorun o değil Worlds yaklaşırken bazı şampiyonlar geçen senelerden domine diye nerflenirken bazılarının hala nerf almaması.Umarım Worlds için Elise nerf görürüz yoksa Elise güçlü mü güçsüz mü umrumda değil.

Mesela Sivirin Ashe ve Jhine kıyasla çok geç nerflenmesi.Sivir çok daha fazla metadaydı.Diğer örnek de Elisein Gragas ve Reksaiye oranla çok geç nerfler alması.Her şey açık değil mi? Riotun çifte standartını biliyoruz.Bazı şampiyonları koruduğunu biliyoruz.2 yıldır ben turnuvada Elisein metadan düştüğünü görmedim.Elise görmekten de bıktım.Zac, Sejuani, Wukong, Nunu, Udyr bu kadar fazla şampiyon varken hala 3-4 şampiyon görüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 12 Ağustos 2016; 21:07:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

http://www.gamesoflegends.com/champion/picksandbans.php?season=S6&split=Summer

Elise kaç nerf gördü, bunu da atlatır

Atarlar zaten, merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 12 Ağustos 2016; 21:36:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.