Şimdi Ara

Note 9 Pro miui 12 ye güncellenir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar dün saat 19:30 sularında bana bildirim geldi (güncelleme daha erken gelmiş olabilir bana bildirimler geç geliyor) bende telefonumu güncelleme den önce bir araştırayım dedim ve note 9 pro hakkında net bir bilgiye ulaşamadım. Sadece note 8 pro hakkında vardı ve yorumların çoğu pil problemi olduğunu söylüyordu ama birkaç arkadaşım ve başka forumdan bazı kişiler de aynı cihaza sahip olup pil problemini yaşamadığını söylüyor bende güncelleyip güncellememek arasında kaldım ve siz değerli insanlara danışmaya karar verdim sizce telefonu güncellemelimiyim? Güncelleyen varmı ve varsa pil sorununu yaşıyor mu? Ve cihazda takılma vs yazılımsal sorun var mı? Cevaplarınız için şimdi den teşekkür ederim Note 9 Pro miui 12 ye güncellenir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

•  miui 12 genel olarak pil düşmanı.

• viper17 kullanıcısına yanıt
    Peki bunu fixleyebilirlermi sizce yoksa miui 12 yi normal bir şekilde kullanmak için yeni telefon şart mı

• ataalp8006 kullanıcısına yanıt

telefon bağımsız bir durum. memnunsanız şimdilik güncellemeyin

• viper17 kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler

• Ben geçen pazartesi gününden beri MIUI 12 ye güncelledim ve kullanıyorum telefonu sabah şarja takıyorum ve ertesi sabaha kadar beni götürüyor (tabii oyun ve video izliyorum elimden düşürmüyorum) ekran süresi de 11 saat 30 dk (oda şarjı %10-15 de iken aldığım oran) bu rakamları MİUİ 12 de alıyorum güncelleyip güncellememek sana kalmış ama ben bir sorun göremiyorum memnunum

• Çok teşekkürler benim çıkarımım geçmişte nasıl kullandığınız da önemli oluyor bu güncelleme de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncelleyin.

• Öncelikle tekrardan merhabalar telefonu güncelledim ve pil konusunda çok büyük bir eksilme göremedim yaklaşık 1 gündür kullanıyorum full oyun oynadım ve şarjım Daha %10 un altında bile değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.