Şimdi Ara

11 BİN SIRALAMADA GÜLHANE TIP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş 3 yil sonra iktidari alacağim için sana sıkıntı yaparim krmalist değilsen ona göre yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende endişeleniyorum hocam siyasi bir yer olacağından fakat riske atılacak bir sıralamamız var sanki. 2014 veya 2015 TUS sınavından ilk 10 'a girenlerden 7 'si GATA 'mezunuymuş. Ankaradaki kadro da korunuyor profesörler olarak. TUS 'a çalışmaya başladığımızda Ankara 'da olmanın da avantajını yaşayacağız..

Diğer yandan Çanakkale, Aydın, Edirne, Denizli (sizin için de Konya) gibi tıp fakülteleri de belirli kalitede eğitim veriyor.

Hem herhangi bir özel koşul istemiyor, bu sene diyelim 11-12 bin arasında kapattı, ilerleyen senelerde ilk 5 bine yerleşme potansiyeli var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakultasaian kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama ben yazmayacağım sanırım.Hakkında pek bilgi de bulamıyorum.Hiç bir tıp gelmeyecek olsa olabilirdi bence ama bu halde yazmamalıyız.
  • Hocam kusura bakmayin ama agir aptalsiniz eger girmek istiyosan herkesin girdigi foruma paylasim yapmazsin imkansiz girmen benim de derecem yuksek degil ama yazmadim asiri siyasi bir yerolacak cunku her an 15 temmuz kutlamasi felan yapilir gibi geliyor ve eski kadro da yok hepsi alindi gata degil artik ora

• HarperWine kullanıcısına yanıt
    İşte hocam çok kötü sıralamaylada kapatabilir çok iyi sıralamaylada kapatabilir normalde kapatabilir her şeye açık gibi geliyor bana. Ayrıca şurada kalmış 1 gün tercihlerin bitmesine. En fazla kaç kişi görüpte fikrini değiştirip aaa gülhane tıp var yazayım bari şuranın yerine diyecektir ki? Hadi öyle demeyi tercih ettiler, yine benim işime gelecektir belki. Adam denizliden vazgeçip gülhaneyi yazabilir..

Zaten siyasi bir yer olma ihtimali dışında bir dezavantajı yok ki hocam, o yüzden bu konuyu açtım zaten kim ne düşünüyor fikrini belirtsin diye. Hem ankarada, hem devlet, hem hastanesi-laboratuvarları gelişmiş, profesör sayıları gayet yeterli olan tıp fakültesini kim istemez.. Böyle bir dezavantajı olduğu için bende risk almaya değer mi diye merak ettim de bu konuyu açtım. Girmek istiyor ya da istemiyor durumunda da değilim, olacağı varsa olur 1 kişiyle kaçırsam üzülmem yani.

hocam 11 bin gibi güzel bir sıralaman var, bu okula yarın ne olacağı belli değil benim sana önerim yazma, zibilyon tıp tutar bu sıralamayla riske gerek yok

• Yok mu arkadaşlar bu sıralamalarda yazmayı düşünen, sanırım ben de yazmaktan vazgeçeceğim

• Sivil olan , yani yeni açılan 5k iler felan kapatır diye düşünüyorum. Birde savunma bakanlığına ve içişleri bakanlığına bağlı olmadığı için mülakat vs olmaz . Tamamen sivil çünkü. benim mf3 7k yazcam ama gelceğini pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 25 Temmuz 2017; 15:17:59 >
  • Rehberlik hocalari da 4kda kapatir demis hocam sitelere baktim

• Hocam anladığım kadarıyla çoğu insan şüpheyle yaklaşıyor, bu sene belki 5 binlerle kapatmayabilir size gelme ihttimali yüksek gibi gözüküyor..

Ben yazmayı düşünüyom hocam ileride Askeri kurumlara hizmet vb şart var mı sivil olanda

• OLD_BOSS kullanıcısına yanıt
    Yok hocam

• hocam napacaksın yazıyor musun? benim de bu sivil kontenjanı gördüğümden beri (bugün gördüm ) aklımı kurcalıyor, her an tercihime ekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 26 Temmuz 2017; 19:32:29 >
  • 150 kontenjanlı olan tamamen devlet üniversitesi . 10-11 binde kapatir ilk sene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle gelir.Hayirli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar yazmaktan çekineceği için iyice düşer bence
    GATA kapanmadan önce çok iyiymiş diye duymuştum ama kapandı, açıldı artık her ne değiştiyse yeni halini bilmenin imkanı yok, ortam vs rahatsız edici olabilir. Eskisi kadar iyi bir eğitimi de olmayabilir. Yazmayın bence hocam risk fazla
  • -tazemeta- kullanıcısına yanıt
    Pamukkale, Çanakkale, Gülhane, Aydın, Trakya şeklinde yaptım hocam, gülhaneyi çanakkale ile değiştirsem mi diye düşünüyorum son dakika
    Siz naptınız, eklediniz mi

İstanbul Ankara değil artik

• quote:

Orijinalden alıntı: sakultasaian

Pamukkale, Çanakkale, Gülhane, Aydın, Trakya şeklinde yaptım hocam, gülhaneyi çanakkale ile değiştirsem mi diye düşünüyorum son dakika
    Siz naptınız, eklediniz mi

ekledim ama ben de senin gibi istediğim yerin sonrasına ekledim.

trakya
    celal bayar
    gülhane

15 temmuz sonrası kapanıp da sivile geçmeyip normal alınan bir kararla sivile geçseydi gözüm kapalı yazardım. şuan ki durumu ne bilmeden yazmak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 26 Temmuz 2017; 23:45:49 >
  • -tazemeta- kullanıcısına yanıt
    Bir yandan gönlüm gitmek istiyor ama hayırlısı bakalım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.