Şimdi Ara

11 BİN SIRALAMADA GÜLHANE TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence 7-8 binlere kalmadan 5-6 civarında kapatır diyorum gülhane için ama acaba insanlar korkuyla yaklaşıp yazmamazlık ederler mi? TUS tercihlerinde açık kontenjanlar kalmış mesela, onun dışında 7-8 tane uzmanlık için giden hekimler vazgeçip pratisyenliğe dönmüş. Bu tarz yazılar okudum drtus sitesinde.

Denizli, çanakkale ve aydın dan önce gülhane yazmak ne kadar mantıklı olur sizce? 150 kontenjanlı, sivil olanı için konuşuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam dun sankı bırı yazmısttıda el ayaktaki yara izlerine falan bakıyolar(sivil olanı) gerçeklik payı varmı sızce??
  • denizakkar7 D kullanıcısına yanıt
    Yok bakmıyorlar. Özel koşullarda böyle bir açıklama yok.

• sakultasaian kullanıcısına yanıt
    valla hocam o arkadaşlar dıyodu yökte yazıyo. Hocam benim sıralamam 16989 kars tıp gelirmi?
  • denizakkar7 D kullanıcısına yanıt
    Gelir kardeş gelir

• 5-6 bin olmaz çünkü Sağlık Bilimleri bile 6 binle kapatmıştı, Gülhane Tıp da 7-8 binlerde kapatacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nibelungen27 kullanıcısına yanıt
    Gülhane 'nin kadrosu sağlık bilimlerinden daha iyi ki hocam, aynı şekilde gülhanenin hastanesi de çok daha iyi. Sağlık bilimlerini normal koşullarda geçmesi lazım gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne 7 8 bini saçmalamayin en az 20k geriler bu ülkede fetö okuluna gitmemiş zeki insan var mi ? İmamhatipliler giricek hep onlarda mal oldugu için hatta 25 k kadar yolu var

• Dostum niye böyle düşünüyosun anlamadım 7-8k önceki senelere baktıgımızzda 12-13k diye düşünüyorum.
    Ortam için demiştim ben. Ne kadar sivil de olsa askeriye sonuçta.

• Mr.Governor M kullanıcısına yanıt
    Asıl sen saçmalama. Diğer tıplardan bir farkı yok sivil olanın. Senin dediğin askeri olan için geçerli

Zaten askeriyi diyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Governor -- 25 Temmuz 2017; 10:17:0 >
  • sıgmeundfreud kullanıcısına yanıt
    Önceki senelerde hem askeriydi hem de özel koşullarla giriliyordu. Şimdi bütün koşullar kaldırıldı, hiçbir farkı yok diğer tıplardan 150 kontenjanlı olanın. Tek farkı askeri öğrencilerle birlikte okuyacaklar

Evet hocam benim çekingen kaldığım nokta da orası. Babam pamukkale, çanakkale'den önce yaz diyor ama ya gelirse pişman olur muyum düşüncesindeyim, sonuçta askeri öğrencilerle birlikte okuyacağız, hocalar askeri öğrencilere eğitim vermiş hocaların aynısı tamamen, değişiklik yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakultasaian

Önceki senelerde hem askeriydi hem de özel koşullarla giriliyordu. Şimdi bütün koşullar kaldırıldı, hiçbir farkı yok diğer tıplardan 150 kontenjanlı olanın. Tek farkı askeri öğrencilerle birlikte okuyacaklar

Sivil olanda askeri öğrencilerle mi okucaz 150 kontenjanlı olanda

• Michael Scofield. kullanıcısına yanıt
    Kesin değil, okuldan hocaya sormuştum öyle olur demişti de onunda kesin bilgisi olduğunu sanmıyorum. Arayıp sormak lazım aslında

• Yukarı

Michael Scofield. kullanıcısına yanıt
    Babamın zamanında 1977'de askeriye adına okuyan öğrencilerle birlikte ders görüyorlarmış, o üniformayla geliyormuş babam serbest ama aynı sınıfta ders görüyorlarmış.

Edit: Babam GATA değil İTÜ mezunu. O yıllarda İTÜ'ye de askeri mühendislik öğrencileri alınıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdcaner -- 25 Temmuz 2017; 13:40:29 >
  • asdcaner kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgilendirme için

• ben yazmadım siyasi bir yer olacağını seziyorum :(
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.