Şimdi Ara

11 Bin SMS Artık Taraftar Hatlarında,Taraftar Hattını Al,İstediğin Kadar SMS Gönder (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
10.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bico

quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Hiç ümitlenmedim. MÖ'ye geçtim :)

Ben 12 AY TAAHÜTLÜYÜM FENERCELL 6-0 TARİFESİNDE.
    Zaten olmasamda artık en nihai olarak FATURALI AVEA'DAN ARTIK ŞAŞMAM..

Formamı aldım keyfime baktım diyosun :)
  • Arkadaşlar beklenen oldu 1000 heryöne 10.000 avea içi sms paketine Gsmobile kullananlar 'KAYIT' yazıp 4905'e göndererek katılabilir

• hayırlı olsun harika haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerT2244

Arkadaşlar beklenen oldu 1000 heryöne 10.000 avea içi sms paketine Gsmobile kullananlar 'KAYIT' yazıp 4905'e göndererek katılabilir

sitelere böyle bişey düşmemiş? ben avea hattımı fenercell'e geçirebilir miyim?
  • Bide arkadaşlar operatör yazısınca

Fenercell - Avea mı?
    FENERCELL - AVEA mı yazıyor nasıl yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xavi92

quote:

Orijinalden alıntı: MerT2244

Arkadaşlar beklenen oldu 1000 heryöne 10.000 avea içi sms paketine Gsmobile kullananlar 'KAYIT' yazıp 4905'e göndererek katılabilir

sitelere böyle bişey düşmemiş? ben avea hattımı fenercell'e geçirebilir miyim?

geçirirsin ama bence önce turkcell veya vodafonne taşı numaranı sonra tekrar fenercelle geç sim kart ücreti vermemiş olursun böylece, ayrıca bende Gs Mobile- Avea yazıyor sizde de buna benzer olur büyük ihtimal

• Hepsi büyük harflerle olsa tam süper olacak :) Dediğiniz gibi yapayım. Avea hattımı taşıyıp geri geleyim. Nerden baksan 12 gün sürer ama olsun. Fener aşkıııı :)
  • Mert hocam doğru nerden aldın bilgiyi. Eğer doğru ise yarın hemen deniyorum. Sen denedin oldu mu?
  • deneyen varmı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SoMeDaY_

deneyen varmı ???

ben denedim ama yeteri kadar kredi olmadığı için olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 19 Ağustos 2010; 20:59:53 >
  • @MerT2244 e pm attım. Bakalım o denemiş mi
  • Sonunda başardık arkadaşlar gerçekten,yoğun mesajlarımız ve (aramızda kalsın) santajlarımız sonucu 11 bin SMS paketleri yarından itibaren ( 20 Ağustos 2010) tarihinden itibaren sadece GSMobile taraftar hattında olacak.Şu an son rütuşlar yapılıyor tanıtım için,SMS paketinden yararlanabilmek için ne yapmanız gerektiği şu an kesinleşmedi.Nereye mesaj atacağız ne yazacağız diğye sormayın çünkü yarın son nokta konduğunda sizlere SMS lerle duyurulacak 11 Bin SMS ama sadece taraftar hattı olanlara kampanya bilgisi gelecek.

Tekrar yazıyorum özetle arkadaşlar,11 Bin SMS paketi yarından itibaren taraftar hatlarından sadece GSMobile hattında olacak,bunun sebebi de sadece GSMobile abonelerinden yoğun istek gelmiş,diğerleri hazır beklemiş.Onlara yok :)
    Yarın 11 Bin SMS paketi duyurulduğunda ayrıca telefonlarınıza da bilgisi tanıtımı gelecek,şu an kesin olan 11 Bin SMS paketinin GSMobile hattında yarından itibaren olacağıdır.
    Ne şekilde yapacağız,ne yazacağız nereye göndereceğiz diye sormayın şu an,çünkü bu detaylar da yarın açıklanabilecek.

Bu işe başından beri heyecan duyan,ilgilenen,ihtiyacı olan arkadaşlara hayırlı olsun.Hadi sevinin gayri,GSMobile kullanmıyanlara lütfen iyi davranın.

(Bu bilgiyi GSMobile Müşteri Hizmetlerinde çalışan Burcu adındaki personelden aldım az önce)

Sadece GSMobile olayı şakaydı arkadaşlar,bütün taraftar hatlarında olacak :))
    Fenerliler 2 dakikada 3-5 sms için takımı saattı,GSMobile'e geçmeyi düşündüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 19 Ağustos 2010; 23:58:05 >

• kesinlikle çifte standart, olamaz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

Sonunda başardık arkadaşlar gerçekten,yoğun mesajlarımız ve (aramızda kalsın) santajlarımız sonucu 11 bin SMS paketleri yarından itibaren ( 20 Ağustos 2010) tarihinden itibaren sadece GSMobile taraftar hattında olacak.Şu an son rütuşlar yapılıyor tanıtım için,SMS paketinden yararlanabilmek için ne yapmanız gerektiği şu an kesinleşmedi.Nereye mesaj atacağız ne yazacağız diğye sormayın çünkü yarın son nokta konduğunda sizlere SMS lerle duyurulacak 11 Bin SMS ama sadece taraftar hattı olanlara kampanya bilgisi gelecek.

Tekrar yazıyorum özetle arkadaşlar,11 Bin SMS paketi yarından itibaren taraftar hatlarından sadece GSMobile hattında olacak,bunun sebebi de sadece GSMobile abonelerinden yoğun istek gelmiş,diğerleri hazır beklemiş.Onlara yok :)
    Yarın 11 Bin SMS paketi duyurulduğunda ayrıca telefonlarınıza da bilgisi tanıtımı gelecek,şu an kesin olan 11 Bin SMS paketinin GSMobile hattında yarından itibaren olacağıdır.
    Ne şekilde yapacağız,ne yazacağız nereye göndereceğiz diye sormayın şu an,çünkü bu detaylar da yarın açıklanabilecek.

Bu işe başından beri heyecan duyan,ilgilenen,ihtiyacı olan arkadaşlara hayırlı olsun.Hadi sevinin gayri,GSMobile kullanmıyanlara lütfen iyi davranın.

(Bu bilgiyi GSMobile Müşteri Hizmetlerinde çalışan Burcu adındaki personelden aldım az önce)

Sadece gs mobile da olacak diye bişey olmaz kesinlikle. Beni arayan da kartalcell müşteri hizmetlerinden bayandı ve olacağını söyledi. Kesinlikle olacak dedi... Eğer olmazsa isyan çıkartırım kapattırırım o aveayı

• Bende normal avea'yı yarın vodafone sonra fenercell'e geçirecem. Sms'te avea kullanmıyorum ama olsa iyi olur. Fena olmaz. :)
    Bende az önce Fenercell müşteri hizmetlerine yolladım.

Telefondaki Burcu hanım fanatik gs liyse ondan öyle demiştir
  • Arkadaslar suan kullanıyorum , kayıt yazıp 4905e yolladım
  • Bütün kartalcell ve fenercelliler vodafoneye geçsin ordan GSMobile hattına geçsin 11 Bin sms kullanabilmek için :))
  • quote:

Bütün kartalcell ve fenercelliler vodafoneye geçsin ordan GSMobile hattına geçsin 11 Bin sms kullanabilmek için :))

Haberi ilk veren kartalcell di. Kotü bir sürpriz yapmayacaklardır

inşallah
  • quote:

Daha önce bu konuda attığım mesaj ve gelen cevap,gerçi klasik aynı cevap ama olumlu sonuçlanırsa SMS paketi kullanmayan biri olarak yine de sizin adınıza sevineceğim.
    Alın attığım maillerin ve geri dönüşün cevaplarının belgeleri,resimleri.

GSMobile aboneleri uğraşsın emek versin,Avea'yı mesaj yağmuruna tutsun diğer taraftar hatları hazıra konsun,hak mu bu şimdi?
    Biz istemesek,Adnan Polat'ı araya sokmasak 11 Bin SMS nerden taraftar hatlarına gelecekti.

• Avea kamudan sizlere ''TEBRİKLER'' diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.