Şimdi Ara

11 Bin SMS Artık Taraftar Hatlarında,Taraftar Hattını Al,İstediğin Kadar SMS Gönder (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
10.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Avea hattı kullanıyorum.(Taraftar Değil ) Bu genç avea tarifesindeyim.30 TL yüklediğimde 120 dakika her yöne bedava veriyor.50 TL yüklediğinde ise 150 sms heryöne bedava veriyor , 120 Dakika vermiyor.30 Tl'lik yükledim , ttneti aradım hediye 120 dakikadan değil normal kontorden aldı.inventusu aradım başında 0212 olarak hediye 120 dakikadan aldı.nası iş bende anlamadım ? arada bir hediyeden alıyor arada almıyor ???
  • sabahtan beri uğraşıyorum bir türlü alamadım şu sms paketini... hatalı istek diyor devamlı
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

sabahtan beri uğraşıyorum bir türlü alamadım şu sms paketini... hatalı istek diyor devamlı
    ben de numara taşıma işlemim tekrar tamamlanınca haftasonu alcam ama daha numara taşıma için sms de gelmedi gecikti
  • Bugün fenercell aradı MR çekiniyordum açamadım telefonu. Bidahada aramadılar zaten.
  • quote:

sabahtan beri uğraşıyorum bir türlü alamadım şu sms paketini... hatalı istek diyor devamlı

gönderdiğin numaraya dikkat hocam. Avea daki numaraya değil. 4903-4905-4907 gibi numaralara mesaj atacaksın...
  • AVEA bayisine çarşamba başvuru yaptım ama daha sms bile gelmedi numara taşıma için ne yapsam acaba? müşteri hizmetlerini mi arasam
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

AVEA bayisine çarşamba başvuru yaptım ama daha sms bile gelmedi numara taşıma için ne yapsam acaba? müşteri hizmetlerini mi arasam

büyük ihtimal yarın gelecektir. 6 gün süresi var hocam bekle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

AVEA bayisine çarşamba başvuru yaptım ama daha sms bile gelmedi numara taşıma için ne yapsam acaba? müşteri hizmetlerini mi arasam

büyük ihtimal yarın gelecektir. 6 gün süresi var hocam bekle derim

4440903ü az önce aradım ve 20saat sonra tekrar KARTALCELLe geçmiş olacakmışım ama sms gelmedi hem de 2hatta da gelmedi

neyse sonunda hasret bitiyor ve 11000sms için yaptığımız uğraşlarımızın meyvesini de alabilcem

• quote:

EMEĞİ GEÇEN VE MAİL ATAN BÜTÜN ARKADAŞLARA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM

SONUNDA DONANIMHABER OLARAK BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTIK

He evet,avea tüm abonelerine mesaj çekmiş,Donanımhaber üyelerinin yoğun baskısı ve istekleri sonucunda taraftar hatlarına 11 bin sms paketlerini vermek zorunda kaldık diye.Hatta şöyle demiş mesajda,ya taraftar hatlarının abonesi toplamda 5 kişi,ama 11 Bin sms paketini taraftar hatlarında isteriz diye başvuru yapanların sayısı 15 kişi,bu duruma şaşırdık,acaba bizim farkında olmadan sistemi çözüp fatura ödemeden taraftar hattı kullanan ama ismi bizde olmayan kayıt edilemeyen abone mi var.
    Mesajın sonunda da bir not,eğer bu kadar talep sonucu verilen bu paketi kullanan az olursa kaldırılabilir.İşte bu kötü.

• http://forum.donanimhaber.com/m_42311959/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42311959

Taraftar hatları hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar kafamdaki soruları cevaplarlarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xavi92

http://forum.donanimhaber.com/m_42311959/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42311959

Taraftar hatları hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar kafamdaki soruları cevaplarlarsa çok sevinirim. Teşekkürler.

cevaplar verdim hocam.

Ayrıca kesinlikle kaldırma gibi bişey olacağını zannetmiyorum. Mail atanların büyük bir çoğunluğu kullanacaktır bu paketi diye düşnüyorum. Avea da kaldığı sürece duracaktır taraftar hatlarında da
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

EMEĞİ GEÇEN VE MAİL ATAN BÜTÜN ARKADAŞLARA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM

SONUNDA DONANIMHABER OLARAK BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTIK

He evet,avea tüm abonelerine mesaj çekmiş,Donanımhaber üyelerinin yoğun baskısı ve istekleri sonucunda taraftar hatlarına 11 bin sms paketlerini vermek zorunda kaldık diye.Hatta şöyle demiş mesajda,ya taraftar hatlarının abonesi toplamda 5 kişi,ama 11 Bin sms paketini taraftar hatlarında isteriz diye başvuru yapanların sayısı 15 kişi,bu duruma şaşırdık,acaba bizim farkında olmadan sistemi çözüp fatura ödemeden taraftar hattı kullanan ama ismi bizde olmayan kayıt edilemeyen abone mi var.
    Mesajın sonunda da bir not,eğer bu kadar talep sonucu verilen bu paketi kullanan az olursa kaldırılabilir.İşte bu kötü.

• ABONELİK İÇİN

KAYIT YAZ

GS İÇİN 4905 E

FB İÇİN 4907 E

BJK İÇİN 4903 E

TS İÇİN 4967
    E

KALAN ÖĞRENMEK

BILGI 11000 YAZ

GS İÇİN 8905 E

FB İÇİN 8907 E

BJK İÇİN 8903 E

TS İÇİN 8967
    E

GÖNDER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 21 Ağustos 2010; 18:18:38 >
  • arkadaşlar ben GSMobile abonesiyim ama bir türlü sms paketine üye olamıyorum.. sürekli hata mesajı geliyor.
  • quote:

arkadaşlar ben GSMobile abonesiyim ama bir türlü sms paketine üye olamıyorum.. sürekli hata mesajı geliyor.

Suan devam eden 500 veya 5000lik sms paketiniz varsa satın alamazsınız. Eğer ki bu paketlerden birini kullanmıyorsunuz ve KAYIT yazıp 4905e gönderdiğiniz halde üye olamıyorsanız bir problem var demektir. Mhyi aramanız mantıklı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

ABONELİK İÇİN

KAYIT YAZ

GS İÇİN 4905 E

FB İÇİN 4907 E

BJK İÇİN 4903 E

TS İÇİN 4967
    E

KALAN ÖĞRENMEK

BILGI 11000 YAZ

GS İÇİN 8905 E

FB İÇİN 8907 E

BJK İÇİN 8903 E

TS İÇİN 8967
    E

GÖNDER

teşekkürler hocam çok iyi oldu bilgilendirmeniz

• Tebrikler Çok mutlu oldum
  • Başlığı değiştirelimmi ne dersiniz..
    ARTIK TÜM AVEA ve KULÜP HATLARI İÇİN GEÇERLİ ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

Başlığı değiştirelimmi ne dersiniz..
    ARTIK TÜM AVEA ve KULÜP HATLARI İÇİN GEÇERLİ ....

dediğin gibi olsun değiştiriyom hocam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.