Şimdi Ara

11 den 12 ye geçenler tatili nasıl geçiriyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Orijinalden alıntı: Pulp.Fiction

Ben henüz ders çalışmaya başlamadım. eski dershanemi beğenmediğim için ona kayıt yenilemedim. yeni bir dershaneye de henüz yazılmadım. millet yaz programı uygularken ben öyle oturuyorum. Siz ne yapıyorsunuz?

Film mükemmeldi...

mükemmel ötesiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Hiçbirşey yapmıyorum şu anlık aslında derslerimde kötü fakat nedense çalışamıyorum.Dershane Ağustosta başlayacak o zamana kadar Kimyayı temellendirmeyi düşünüyorum(Biyolojide tüm konuları Matematikde de temelleri okullar bitmeden halletmiştim)

Hangi dershane sizin? bende kayit yaptiracagimda bazilari cok erken basliyor sizin dershanenin baslama zamani uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatilde dersmi çalışacam
  • 12 yaşında adam napsın tatilde
  • Ders nedir ya gez dolaş şu sıcakta eve kapanıp ders mi çalışacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Hiçbirşey yapmıyorum şu anlık aslında derslerimde kötü fakat nedense çalışamıyorum.Dershane Ağustosta başlayacak o zamana kadar Kimyayı temellendirmeyi düşünüyorum(Biyolojide tüm konuları Matematikde de temelleri okullar bitmeden halletmiştim)

Hangi dershane sizin? bende kayit yaptiracagimda bazilari cok erken basliyor sizin dershanenin baslama zamani uygun.

Fen dershanesi.Normalde diğer dershanelere gidicektim fakat bizim burada ki Fen dershanesi epey güzelmiş(arkadaş önerisi+bazı hocaları biliyordum)dolayısıyla bende oraya kayıt yaptırdım fakat bence biraz geç başlıyor doğrusu Temmuzda başlamasını tercih ederdim.Neyse çok büyük bir ayrıntı değil bu bir ayıda kendi başıma çalışarak açıklarımı kapatmayı düşünüyorum

• şuan hiç kasmıyorum temmuzda başlayacağım. dersane ağustosta açılıyor.
  • ygs fizikten falan çok eksiğim yok Ygs kimyayı bitirdim ygs biyoloji den de sistemler kaldı malum 12.sınıf konusu. Arada geometri falan bakıyorum limiti bitirdim türeve başlayacağım gayet zevkli ve kolay konular :) Şimdi mat 1 le türevi beraber götürüyorum bu ayın sonunda bitmiş olacak ikisi de inşallah temmuz başında 1 hafta tatil yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulp.Fiction

Ben henüz ders çalışmaya başlamadım. eski dershanemi beğenmediğim için ona kayıt yenilemedim. yeni bir dershaneye de henüz yazılmadım. millet yaz programı uygularken ben öyle oturuyorum. Siz ne yapıyorsunuz?

1 2 oyun bitirdim başka da bişey yapmadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.