Şimdi Ara

11 den 12 ye geçenler tatili nasıl geçiriyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben henüz ders çalışmaya başlamadım. eski dershanemi beğenmediğim için ona kayıt yenilemedim. yeni bir dershaneye de henüz yazılmadım. millet yaz programı uygularken ben öyle oturuyorum. Siz ne yapıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulp.Fiction -- 17 Haziran 2012; 14:20:28 >

• Aynen hocam bende aynı hiç çalışmaya başlamadım. Okulun son zamanları hep yazın çalışırım diyodum da olmuyor işte. Hele ki bu sıcaklarda insan hiç çalışmak istemiyor.
  • İlk başta çok iyi başladım da hızlı giden atın boku seyrek düşermiş çalışıyorum ama ilk hafta gibi değil yarın da dersane başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maceof

Aynen hocam bende aynı hiç çalışmaya başlamadım. Okulun son zamanları hep yazın çalışırım diyodum da olmuyor işte. Hele ki bu sıcaklarda insan hiç çalışmak istemiyor.

Al benden de o kadar. Okul zamanı 11 i tekrar edeyim iyicene öğreneyim de seneye bela olmaktan çıksın diyordum da hiç çalışmıyorum ya bir plan program ve uygulayacak mazoşist bir kafa lazım
  • Pc başında geçirmekteyim.Kısmetse başlayacağım bir ara çalışmaya
  • 1 temmuzda basliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başladım ygs sayısal dersler ve coğrafya bitmek üzere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Simdilik dersaneye basladim haziranin sonuna kadar Türev limit organik.kimya var iste simdilik oyle haziranin sonumda tatil yapio basliyacagim insallah bu sicakta pek sanmiyrm ama.s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiriBurayaBaksın

başladım ygs sayısal dersler ve coğrafya bitmek üzere

Şu mesajdan sonra defter kitap açıp çalışıyorum. Sınava 9 ay falan kaldı ve önümde koskoca 4 yılın konuları var. Hadi hoşçakalın arkadaşlar
  • Bende ilerdim baya bi. Matematik Fizik ve Kimyanın %35i ni bitirdim 2 haftada. Dünde bir YGS denemesi yaptım 110 net çıkardım. Şuan için iyi gidiyorum gibi. Bugünü de tatil yaptım kendime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulp.Fiction

quote:

Orijinalden alıntı: BiriBurayaBaksın

başladım ygs sayısal dersler ve coğrafya bitmek üzere

Şu mesajdan sonra defter kitap açıp çalışıyorum. Sınava 9 ay falan kaldı ve önümde koskoca 4 yılın konuları var. Hadi hoşçakalın arkadaşlar

ama tatilin başında başlamadım ben çalışmaya yarıyılda başlamıştım yoksa bitmez konular
  • Hiçbirşey yapmıyorum şu anlık aslında derslerimde kötü fakat nedense çalışamıyorum.Dershane Ağustosta başlayacak o zamana kadar Kimyayı temellendirmeyi düşünüyorum(Biyolojide tüm konuları Matematikde de temelleri okullar bitmeden halletmiştim)
  • Dershane Tarih ve Dil Anlatım konu kitabını kitledi çöz babam çöz
  • günde 3-4 saat çalışıyorum, 1 aya biticek ygs mat ve fizik. 1 ay içinde de lys konularını bitirmeyi planlıyorum.
  • Beyler tmyim ygsde feni bos birakiyimmi napim amacim 20 net fenden calisirsamda hangisine calisiyim?

Turkceyi fulle yakin cikaricam o kesin
    Sosyal 32-35 arasi bi net gelir
    Mat 30+ olur ama kac olur bilmiyorum
    Fendende 20 net yapabilirsem cok cok iyi olur surda dediklerim arasinda olmicak bi fen var

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Beyler tmyim ygsde feni bos birakiyimmi napim amacim 20 net fenden calisirsamda hangisine calisiyim?

Fendende 20 net yapabilirsem cok cok iyi olur surda dediklerim arasinda olmicak bi fen var

Fizik kimya yapamazsın da biyoloji ezber ders onu çok rahat yaparsın
  • quote:

quote:

Beyler tmyim ygsde feni bos birakiyimmi napim amacim 20 net fenden calisirsamda hangisine calisiyim?

Bende oyle dusunuyorum.peki fizik mi kimyami dersen fizik secilir heralde dimi 9 da fizigim 5di.aslinda 3er soru cikaririm diye dusunuyorum ikisindende

• quote:

quote:

quote:

Bende oyle dusunuyorum.peki fizik mi kimyami dersen fizik secilir heralde dimi 9 da fizigim 5di.aslinda 3er soru cikaririm diye dusunuyorum ikisindende

İkisi de zor dersler. 9 daki konular basit ama 3 boyutlu düşünebilme yeteneğine sahipsen fizik öneririm

• la olm yatın kafanızı dinleyin seneye istemediğiniz kadar çalışcaksınız az ve öz çalışın tek tavsiyem budur gençlere.
  • quote:

Ben henüz ders çalışmaya başlamadım. eski dershanemi beğenmediğim için ona kayıt yenilemedim. yeni bir dershaneye de henüz yazılmadım. millet yaz programı uygularken ben öyle oturuyorum. Siz ne yapıyorsunuz?

Film mükemmeldi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.