< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daedra Malthael -- 6 Mart 2015; 0:22:00 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daedra Malthael -- 6 Mart 2015; 0:22:00 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dolar 10 lirayı ne zaman geçti?
|
|
|
Merhaba 5 sene sonraki ben:
*Bugün doğum günün, öncelikle kutlu olsun.24 mü oldun lan sen şimdi. *Mezun olmana birkaç ay kaldı umarım sağlam bir yeri garantilemişsindir zaten ülkenin alanındaki en iyi üniversitesinden çıkıyorsun, bir zahmet. *Umarım hala bakir değilsin. *Dedeni kaybedeli 6 yıl oldu, biliyorum o günden sonra hayat eskisi gibi olmadı umarım eskisi kadar acıtmıyordur *Hazırlık denen lanet de bayağı geride kaldı bak, o günleri hatırla 5 sene önce depresif ezik bir preptin böbürlenme. *En çok bu hüzünlendirecek biliyorum, tiyatro kulübündeki 5. ve son senendesin o kadar güzel bir yuvayı bir daha nerede bulacaksın. *Tiyatro kulübünde yenilere iyi davran, onları sahiplen unutma 5 sene önce sen o kulüpte ürkek bir yavruydun. *5 sene önce bugün burnun kırık ve yamuktu neyseki 4 gün sonra ameliyat oldun da kurtuldun. *Telden kurtulup implanta geçeli de 4 yıl oldu. *Popüler ve başarılı oldun çok şeyler yaşadın güzel zamanlardı efsaneydin biliyorum ama 5 sene önce tünelin ucunda ışık hayatında zerre umut yoktu unutma hep bundan ders al. *Umarım bu 5 sene içinde başka bir yakınını kaybetmezsin, yoksa toparlayamazsın olm. *Efendilikten kurtulup fırlama olalı çok oldu, biliyorum bir daha asla efendi olma *Kır kabuklarını uç kaç *Büyük bir yazar ve şair olacaksın unutma, hatta bunun çalışmalarını yapmış ol *Lan en çok da hala ateist misin onu merak ediyorum, ne bileyim hala Atatürkçü, Türkçü ideolojide misin *Kristal elmasıydı osuydu busuydu ödüllerin alayını alıp parlayan bir reklamcılık öğrencisi oldun umarım, o kadar senede ses getirecek bir şeyler yapmış olmalısın *Kalk git annene sarıl öp 5 yıl önce bugünlerde hayattan soğutuyordun. *Yazmaya üşendim arada döner eklerim ve umarım 5 senede bu üşengeçliğini aşarsın Sen gerçek bir lidersin |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha435 -- 16 Temmuz 2015; 9:17:05 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 6 Mart 2015; 1:42:47 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskan001 -- 6 Mart 2015; 1:16:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|