< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
29 ekim 2023 e mesaj bırakın...
-
-
tankerci misin?
-
Tanker ne hocamquote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzalestankerci misin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ülkeden kurtulmak dileği ile
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7F946B81C
Tanker ne hocam
Alıntıları Gösterakaryakıt taşımacılığı
-
Ekonomi şuan çok iyi 2023 de nasıl olacak acaba merak ediyorum şaha fln kalkar heralde
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Erdoğan gidecek yerine ismi Y ile başlayan bekar çok daha güçlü ve yetenekli bir lider gelecek. Ülkemizi daha üst liglere taşıyacak. Önümüzdeki seçim Erdoğanın son seçimi kuvvetle ihtimal. Yahudilerle vs atçaz kabe yıkılacak hz isa gelecek mehdi gelecek. Mehdi ve hz isa eşliğinde Dünyaya hükmedicez 50 yıl boyunca. Sonra bozuluş ve feraya dönemi. Avrupa bitecek tıpkı bizimkilerin avrupa özentiliği gibi herkes tr ye gelmek isteyecek. Ekonomik reformlarla ve bulduğumuz gazlarla bölgede rusyanın önemini büyük ölçüde azaltıp süper güç olma yolunda ilerleyecez. Türkiye doğunun son kalesi. Türkiye kaybederse batı kazanır batı kazanırsa şeytan kazanır şeytan kazanırsa haşa allah kaybeder. Haşa allah böyle bir şeye izin vermez ve doğu nun son kalesi olan türkiyenin elini güçlü tutacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 18 Ekim 2020; 23:12:48 > -
evet linç loading
-
Hocam torbacının numarasını alabilirmyim
Cumhuriyet'in 100.yılında saygı ve özlemle Atatürk'ü anıyoruz.
https://www.esasambalaj.com.tr/
Ben burdan alıyorum fp kralı
Vefatının 102. yılında 2. abdülhamid han ı anıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 18 Ekim 2020; 23:19:34 > -
82.ilimiz olacak aha buraya yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım malum kişiler ve onun zihniyetindeki insanlar gitmiş olup gerçek milliyetçi , uluscu , halkçı kişiler gelmiştir.
3 sene sonrası olacağı için uzun uzun yazmaya gerek yok umarım ülke ekonomisi düzelmiştir market fiyatları düşmüştür umarım bizde kilosu 10-15 liraya et yeriz , insanların stres atmak eğlenmek istediği konsol ve konsol oyunlarının fiyatı düşmüştür.
Kendimede mesaj bırakayım umarım yakın zamanda gideceğin askerliğin rahat geçmiştir
Cumhuriyetin 100. yılında Atatürk saygı sevgi ve özlemle anıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X