Şimdi Ara

29 ekim 2023 e mesaj bırakın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yazmak istiyorsanız yazın 29 ekim 2023 te okursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tankerci misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

tankerci misin?

Tanker ne hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkeden kurtulmak dileği ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7F946B81C

Tanker ne hocam

Alıntıları Göster

akaryakıt taşımacılığı

• Ekonomi şuan çok iyi 2023 de nasıl olacak acaba merak ediyorum şaha fln kalkar heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erdoğan gidecek yerine ismi Y ile başlayan bekar çok daha güçlü ve yetenekli bir lider gelecek. Ülkemizi daha üst liglere taşıyacak. Önümüzdeki seçim Erdoğanın son seçimi kuvvetle ihtimal. Yahudilerle vs atçaz kabe yıkılacak hz isa gelecek mehdi gelecek. Mehdi ve hz isa eşliğinde Dünyaya hükmedicez 50 yıl boyunca. Sonra bozuluş ve feraya dönemi. Avrupa bitecek tıpkı bizimkilerin avrupa özentiliği gibi herkes tr ye gelmek isteyecek. Ekonomik reformlarla ve bulduğumuz gazlarla bölgede rusyanın önemini büyük ölçüde azaltıp süper güç olma yolunda ilerleyecez. Türkiye doğunun son kalesi. Türkiye kaybederse batı kazanır batı kazanırsa şeytan kazanır şeytan kazanırsa haşa allah kaybeder. Haşa allah böyle bir şeye izin vermez ve doğu nun son kalesi olan türkiyenin elini güçlü tutacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 18 Ekim 2020; 23:12:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet linç loading  

• Psfat kullanıcısına yanıt
    Hocam torbacının numarasını alabilirmyim

• Cumhuriyet'in 100.yılında saygı ve özlemle Atatürk'ü anıyoruz.

• https://www.esasambalaj.com.tr/

Ben burdan alıyorum fp kralı

Vefatının 102. yılında 2. abdülhamid han ı anıyorum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 18 Ekim 2020; 23:19:34 >
  • 82.ilimiz olacak aha buraya yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım malum kişiler ve onun zihniyetindeki insanlar gitmiş olup gerçek milliyetçi , uluscu , halkçı kişiler gelmiştir.

3 sene sonrası olacağı için uzun uzun yazmaya gerek yok umarım ülke ekonomisi düzelmiştir market fiyatları düşmüştür umarım bizde kilosu 10-15 liraya et yeriz , insanların stres atmak eğlenmek istediği konsol ve konsol oyunlarının fiyatı düşmüştür.

Kendimede mesaj bırakayım umarım yakın zamanda gideceğin askerliğin rahat geçmiştir  

Cumhuriyetin 100. yılında Atatürk saygı sevgi ve özlemle anıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.