Şimdi Ara

29 Şubat 2024'e mesaj bırakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
5
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 29 Şubat. 4 yılda bir görebileceğimiz bir gün.

4 yıl sonrasına, 29 Şubat 2024'e mesaj bırakalım.

Şuan ne durumdasınız, hayat nasıl gidiyor?
    Hayatınızda neleri değiştirmeyi istiyorsunuz, gelecek için hedefleriniz, planlarınız nedir? 29 Şubat 2024'de ki kendinize soru soruyormuş gibi de yazabilirsiniz.

-Ben 2 soru üzerinden gidersek daha iyi olur diye düşündüm. Tabi istediğiniz şekilde mesaj yazmakta özgürsünüz.-

Ben başlıyorum :

Şuan her şey mok gibi. Hayat mok gibi. Her günüm sinir, stres ve isyan ile geçiyor.

29 Şubat 2024'de ki kendime soruyorum :

Sevgilin oldu mu sonunda? Olmadıysa bile kız arkadaşın oldu mu? O da olmadıysa bir kızın elini tuttun mu?
    İş buldun mu iş? Bulduysan istediğin bir iş mi?
    Yurt dışına çıktın mı? Dil öğrendin mi?
    Yaşama isteğin, hayat enerjin halâ bitik mi?

Takvim'e hatırlatıcıyı da ekledim :

29 Şubat 2024'e mesaj bırakın.

• Evli misin, uzun süreli ilişkin var mı, yoksa sık sık sevgili mi değişiyorsun?
    İş hayatın nasıl? Sabah 9 akşam 6 çalışmıyorsun herhalde? Kaç tane gelir kaynağı oluşturdun?
    Hayalindeki arabayı aldın mı?
    Boksu bıraktın mı?
    Nerede yaşıyorsun?
  • hesap kapanacak ama yine de yazmak istiyorum.

öncelikle umarım ismini anmak istemediğin kişi unutmuşsundur.
    29 şubat 2020 saat 00.25 ve sen o kadar mutsuzsun ki şu satırları yazarken. 1.5 seneni düşünüyorsun mutlu olduğun anları ağladığın anları ölmek istediğin anları. değer miydi diyorsun. ölmek istedin lan o kişi için ölmek istedin gerçekten canından değerli miydi.
    onsuz geçen 4 senenin sonunda şu satırları okurken bu soruya cevap ver.

umarım ennnn büyük hayaline ve hakettiğin hayata kavuşmuşsundur. umarım iftiralardan uzakta, kendini bok gibi hissettirenlerden uzakta hayalindeki hayatı yaşamaktasındır.

Şunu da unutma sen bin kere kırıldın onun tarafından ve inan bunların hiçbirini haketmedin

Sen varya kocaman bir salaksın. Kendin ettin kendin buldun. Başkasında suç arama tümmm suç sende. Bir daha asla kimseyi canından öteye koyma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CB784226 -- 29 Şubat 2020; 0:14:35 >
  • Bu günde doğan 200 IQ çocukların (gerçek)doğum günlerini kutluyorum

Bir de yaşıyor olursam bana 4 yıl sonra mention atın...cevaplarsam yaşıyorum demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite bitiyor mu, notlar nasıl?
    Gitarda hangi seviyeye geldin?
    2020 - 2024 arası kaç kitap okudun?
    Yurtdışında yaşamak için elinde kozlar var mı, kendini geliştirdin mi?
    Kaç tane konsere gittin, en önemlisi Megadeth'i gördün mü?

Bunu yazmadan olmaz herhalde;

İlişkiler konusunda ne oldu? Bir şeyler değişti mi? Sevgilin var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 29 Şubat 2020; 0:37:7 >
  • 2024 sen çok güzel bir yıl olacaksın. Şüphen olmasın.
  • Sorunlar B İ T M İ Y O R

Hastahaneden çıkabildiysen slm.

Mezun da olman lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşıyor musun
  • Şuan hayatımda ki en güzel insanla evlilik hayalleri kuruyoruz. Bundan tam 2-3 sene sonrasına en kötü ihtimalle. 2 ay sonra askere gideceğim ve şuan bunları yazdığım gün Rusya-Türkiye arası biraz karışık. Sevgilim askere gideceğim için korkuyor. Ben daha da hevesleniyorum açıkcası. Bu yazıyı tekrardan editleyebilir miyim bilmiyorum ama olur da editlersem bahsettiğim kızla evli olmayı ve bu yazıyı onunla editlemeyi hayal ediyorum. Umarım herşey gönlümüzce olur.

10 ay sonra; Babası vefat etti. Ben de pandemi nedeniyle askere bi türlü gidemedim. Ama hala birlikteyiz. Evlilik işi biraz daha uzayacak gibi.

1 sene sonra; Yaklaşık 2 sene olmuş bu yorumu yazalı yemin ederim dün gibi hatırlıyorum. Askere gittim. Askerdeyken ayrıldı bende sebepsiz herhangi bi açıklama yapmadan engelledi heryerden. Ben de peşine düşmedim ne yapayım. Geri kalan hayatında başarılar dilerim. Nasip değilmiş.

Ama güzel şeylerde oluyor senelerdir hayalini kurduğum motoru 2 gün sonra almaya gidiyorum bi aksilik olmazsa. Gerçi daha ehliyetim yok ama olsun şu an bunu yazarken dolar 17-18 seviyelerinde ve fiyatlar her geçen gün artıyor bende fiyatlar uçmadan almayı düşünüyorum nasipse bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLLibe -- 21 Aralık 2021; 0:38:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• -Öğretmenliği sevdin mi?
    -Öğrencilerinle aran nasıl?
    -Evlenebildin mi?
    -Geride kalan dört yılda nereleri gezdin?
    -Hayattan zevk alabiliyor musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. subeyi acabildin mi?

Hacca gittin mi?

BMW M850i alabildin mi?

Reis yuzde kac oy fakir ile kazandi?
  • büyük ihtimal ölmüş olacağım
  • 2024 de 25 yaşında olucağım bakalım neler değişcek
  • O saçma kafa yapından kurtulmuşsundur umarım

• Merhaba,Gelecekte ki ben öncelikle umarım web tasarım ve kodlama bölümünü bitirmişsin ve mobil app alanında kendini geliştirip bir yerlere gelmişsindir. umarım kötü düşüncelerden arınman ve kininden ve öfkenden arın ayrıca bir altın bilezik öğren, bağlama öğren mümkünse veya diğerlerinden biri, ailene karşı sevgini artır ve onları herzaman koru, ayrıca hal hareketlerine dikkat et iyi düşün herşeyi bb

mümkünse forumdaşlar bu konuyu belirtilen tarihte upladığınızda etikeyleyin lütfen :)
  • Üniversitede kendini geliştirme işini ne yaptın?
    İngilizce ve Almanca öğrendin mi?
    Sosyalleşebildin mi?
    Yurtdışına gidebilmenin yollarını araştırdın mı?
    Sevgilin oldu mu? Hala bakir misin?
    Hiç yurtdışını gezme fırsatın oldu mu?
    En azından bir enstrüman çalmayı öğrendin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: microsoft1998

2024 de 25 yaşında olucağım bakalım neler değişcek
    Ben de öyle. Ama emin olun bir şeyler değişsin diye çabalamak lazım. Aksi halde ben pek bir şey değişeceğini sanmam. Değişim içsel başlamalı.

• Nabıyon lan ? Yav.. devam mı ?

• Yüksek lisans durumum ne oldu, Hayatımı artık tam olarak düzene soktumu

istediğim kütüphanemi tamamladımmı???
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.