< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
29 Şubat 2024'e mesaj bırakın. (5. sayfa)
-
-
1OFF
-
Hala aynı işte mi çalışıyorsun?
Zayıfladın mı?
Sevgilin var mı?
Yabancı dil öğrendin mi?
Aöf ne oldu?
Sağlığın iyi mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow 29 -- 4 Ocak 2022; 22:54:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evlendin mi?
Hala aynı işte mi çalışıyorsun ?
Yurtdışına çıktın mı ?
Biraz birikim yapabildin mi ?
Daha da mı yalnızsın?
Kendini sevebilir musun artık ?
Geceleri yatarken daha huzurlu olabildin mi?
Kimseyi takmamayı öğrendin mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayallerini gerçekleştirdin mi?
Edit:Biraz erken cevap veriyorum.Hayır hiçbir hayalim gerçekleşmedi.Geçmiş olsun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımlıbarış -- 22 Aralık 2023; 21:40:31 > -
Eveeet aradan 4 yıl geçti. Bugün 29 Şubat 2024. Zaman gerçekten su gibi aktı gitti.
Kişisel hayatımızdan daha çok aslında ülke genelinde ve dünyada yaşanan olaylar ile hatırlanacak bir 4 yıl oldu sanırım.
Bu konudan sonra pandemi, depremler, seçim, rusya-ukrayna savaşı, ekonomik kriz vs. bir çok şey yaşandı daha bir sürü şey yazabiliriz.
Tabi kişisel hayatında daha büyük olaylar yaşayanlar da olmuştur.
4 yıl sonra ki kendime yani bugün ki kendime 5 soru sormuşum onları cevaplayım :
Sevgilin oldu mu sonunda? Oldu. Ama öyle sanıldığı kadar olmazsa olmaz bir şey değilmiş. Boşuna kafaya takıyomuşuz.
İş buldun mu iş? Evet buldum. 2020'de iş aramıyordum aslında zaten öğrenciydim o sene.
Yurt dışına çıktın mı? Hayır maalesef
Dil öğrendin mi? Bu soruyu ingilizce dışında ki diller için de sormuş olabilirim. Maalesef sadece ingilizce var. Başka dile zaman ve enerji ayıramadım.
Yaşama isteğin hayat enerjin hala bitik mi? Evet maalesef halâ hayat enerjisi yok.
-
Hocam sen de mi sınırsız yedin beya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4 yıl sonraki hala bir baltaya sap olamamış ben'e sesleniyorum. Bu gevşek gevşek hareketleri bırak. Kendine çeki düzen ver bak yaşıtlarına, insanlara birde kendine bak. O zamanlar 22 yaşında olacaksın bir işin olacak bir ilişkin olacak (pek ihtimal vermiyorum) yap yani birşeyler yoksa ömrünün sonuna kadar sürünür durursun. Fakat senden bir halt olurmu şüpheli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X