Şimdi Ara

29 Şubat 2024'e mesaj bırakın. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
5
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene 2024 oldu evlilik durumu ne alemde?
    Bazı beklentilerin vardı bu yıllarda;
    - Mezun olmuş, ilk başta bir şirkette işi, piyasayı deneyimlemiş ve artık kendi işini kurmuş olman lazım dı.
    - Hangi şehirdesin bilmiyorum ama Adana'ya yerleşmediğini söyle lütfen!
    - Yüksek lisanstan vaz mı geçtin yoksa Avrupa'da tozu dumana kattın mı? Biliyorum yapmasın öyle şeyler. Okuldan sıkıldığını biliyorum, düzenini kurduysan bir daha o toplara girmek istemeyişini de anlıyorum ama açıkçası senin bu geçen zamanda öncelikle kabuklarını kırmış olmanı diliyorum.
    - Sen birde 2023'ü görmüş bir vatandaş olacaksın, beni neler bekliyor hiç bilmiyorum ama içinde bulunduğum 2020 yılı pek iç açıcı başlamadı.
    - 4 yıl önce bu dizeleri yazarkan yanında duran Faruk kardeşinle halâ görüşüyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bu yazıyı okuyorsan senin için üzüldüm, hala kurtulamamışsın.

Umarım malum kişiyle bir geleceğin olmuştur ve hala devam ediyordur.

• 2024 de 41 yaşında olacağım için mesaj bırakasım yok. :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her şeyin başladığı yere geri döndün.Bu senin kaderin sanırım.
    Bu kaderin sana olan sonuçları neler oldu?Pişman mısın vazgeçtiğin için?
    İyi şeyler beklemiyorum gelecekten, geçen onca seneler gibi.
    Çok şey yazamıyorum, yazamam bilirsin, bunlarla yetin.Yaşlanmış olursun artık iyiden iyiye hem.
    Değişen hiç bir şey yok dediğini duyar gibiyim, çokça yazdın bu konulara da, senin kaderin bu, elimden bir şey gelmez.
    Yıllar seni de eskitti güzeller güzelini olduğu gibi, ee her şeyin bir ömrü var bir çiçek gibi.
    Öyle sanıyorum ki sevdaların da bitti.
    Ha bu arada unutmadan, kel kaldın mı tamamen?
  • Kardeşim benim, geçen sefer 2 yıl sonrasına mesaj bırakmış çok üzülmüştün, olsun itü olmaz başka yer olur.
    Hatta belki üni bile okuyamayabilirsin fakat sen de biliyorsun ki hayatınla ilgili yapmak istediğin şeyler var.
    Bazen intihar geliyor aklına yapma etme, sen bu mesajı gördüğünde gülümseyeceksin fakat ne yaparsan yap mücadele etmeyi bırakma çünkü "Yalnızca tepelere doğru tek başına didinmek bile bir insanın yüreğini doldurmaya yeter."

Şuanki güncel hayalim; Psikoloji ve Bilgisayar mühendisliğinin ortak kullanılacaği bir iş kurmak acaba 4 yıl sonra nasıl hissediyorsun neler yapmak istiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 1 Mart 2020; 0:38:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 mart oldu ama olsun 😄

Istedigin gibi mezun oldun mu?
    Yüksek lisans yaptın mı?
    Nerede çalışmaya başladın? Ne yaptın?
    Rusça'da hangi seviyeye geldin?
    Kız arkadaşın falan oldu mu bu 4 senede
    Hangi şehirlerde yaşadın?
    Yaptığın seçimlerden memnun musun?
    İleride iyi paralar kazanabilecek misin?
    Sağlığın sıhhatin yerinde mi?

• Her şey düzeldi mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016'nın 29 şubatından 2020'ye yazdığımı hayal ediyorum. o zamanki umut ve beklentilerimi okusam büyük hayal kırıklıklığına uğrar oturur ağlarım herhalde. o yüzden geleceğe dair hesaplar yerine şu anki durumumla ilgili 3-5 bir şey yazayım.

np:giant squid-the ichtyologist

-y.l.nin ilk senesi. biraz gözün kortu.
    -spor yapıyor gibisin, kilo 62-65 arası gidip geliyor; hala zayıfsın.
    -hala şöyle bir başına oturup albüm (veya en azından demo) kaydı yapamadım.
    -paran yok.
    -bir şey yazasım da yok bb
  • Yaşıyor musun? Hangi High End sisteme geçtin? Deadlift kaç? Muhtemelen 90 kg ideal bir formdasındır ama kuvvet nasıl? Bilek güreşine devam mı? Kariyer hedefim yok, gerek de yok. Ömür boyu yetecek maddi durumum var. Emekli bile olacağım, tabii yaşarsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş kurdun mu ? veya maaşın kaç oldu ?

Ortodonti işi ne oldu ? Bu mesajı yazdığım tarihte hırbo ortodontisler bu düzelmez diyordu.

Genel olarak hayat nasıl gidiyor? Muhtemelen yine aynıdır ama en azından günümüz için konuşayım şu an iyi değil, bunaldım..

• of çok heyecanlı, korkuyorum. neyse yazayım...

-mezun olmuş olman lazım, usmle işini naptın?
    step 1 ve step 2 ck verdin mi? verdiysen step 2 cs ne durumda?
    -6.sınıfta electiveler için ABD'ye gittin mi?
    -şuan normal bir vücudun var, peki kas yapabildin mi? baya bi hacim kazandın mı?
    -skor ne durumda? malum şeyin... hiç aşık oldun mu?
    -almanca işini naptın?

umarım şuan match süreci içindesindir...eğer öyleyse bravo sana :) + genel cerrahi isteğin devam mı?
    en önemli şeyi unuttum, şuan mutlu musun? 4., 5.ve 6.sınıflar nasıl geçti? istediğin gibi geçirebildin mi?

büyük ihtimal forumda olmayacağım ama belki yıllar sonra hortlatılırsa, illaki görürüm. ya çok üzücü olacak ya da çok güzel bir anı olacak. şuan öyle heyecanlandım ki, tuhaf hissediyorum çünkü o anı düşünüyorum, 4 yıl sonra bu mesajı okurkenki halimi...

benim için hayat memat meselesi bu, tek seçeneğim çünkü, başaramadıysam geçmiş olsun, sefil bir hayat beni bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubi Panis ibi Patria -- 6 Mart 2020; 18:42:25 >

• Şu anki hayatın berbat.YKS'ye adam gibi çalışmıyorsun.Büyük ihtimal ailenin zoruyla berbat bir üniye gideceksin ve işsiz kalacaksın.Zaten sosyal fobin var ve yalnızsın,kız falan olacağına ihtimal bile vermiyorum.Ne yaptın hayatında farklı olarak ? Kalktınmı o bilgisayarın başından ? Milletin yaşadığı hayatlara ekrandan bakmaya utanıyor musun hala ?Yalnızlıktan kendinle konuşmayı bıraktın mı ? Umarım hayatın düzelir.
  • Umarım sağlığın keyfin yerindedir. Dövizle maaş kazanmaya başlamışsındır diye tahmin ediyorum. 5 balkan ülkesi hariç yurt dışında gezme fırsatın olmadı hiç bu yazıyı yazdığın zamanlarda, yazıyı okuduğunda bu sayı çokça artmıştır inş. Maddi birikimden çok tecrübe, arkadaşlık, aile, gezip görmeye değer veriyorsun şimdilerde, bunun doğru şey olup olmadığına karar vermek için güzel noktalardan biri bu yazıyı okuduğun zamanlar, onun kararını güzel ver. Meslek hayatında artık bir şeylere karar vermiş, o alanda uzmanlaşmışsındır diye tahmin ediyorum. Maaş dışında para kzanma yollarına bakıyorsun bir süredir bunu da gerçekleştirdiysen ne ala. Yine çalışmaktan, ekonomik şartlardan vs kendine güzel bir hobi edinememiştin şimdiye kadar, Yazıyı okudğunda en az 1 tane varsa 3 yıl önceki sen baya mutlu olur bence. Kendime iyi bak. Hoşçakal.

• Yarın fizik finali var ertesi gün bölüm dersinin finali. Muhtemelen sıçtın sen. Umarım en kötü 3. Sınıfta falan olursun. Hiç para kazanabildin mi? Hala başarısızlıkların yüzünden isyankar moda geçip ders çalışma isteğini sıfırlıyor musun? Ufak da olsa Google play veya ios storeda bir ürünün var mı?

• Meslek hayati sevme sevilme durumları nasıl

• Mesajımız bulunsun
    Üni nasıl?

• büşbüş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.