Şimdi Ara

İddia: Bahçeli ile görüşen Dem heyeti bu sefer tekrardan Öcalan ile görüşecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy şu anda #10
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İddia: DEM Partililer yeniden İmralı'ya gidecek, heyette Ahmet Türk de olacak

İddia: Bahçeli ile görüşen Dem heyeti bu sefer tekrardan Öcalan ile görüşecek!ekonomim
    İddia: DEM Partililer yeniden İmralı'ya gidecek, heyette Ahmet Türk de olacak
    https://www.ekonomim.com/gundem/iddia-dem-partililer-yeniden-imraliya-gidecek-heyette-ahmet-turk-de-olacak-haberi-790633

SON DAKİKA... DEM Parti heyeti, TBMM Başkanı Kurtulmuş ve MHP lideri Bahçeli ile görüşecek

Son dakika haberi... DEM Parti'den yapılan açıklamada, "Heyetimiz bugün TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecektir" denildi

İddia: Bahçeli ile görüşen Dem heyeti bu sefer tekrardan Öcalan ile görüşecek!ekonomim
    SON DAKİKA... DEM Parti heyeti, TBMM Başkanı Kurtulmuş ve MHP lideri Bahçeli ile görüşecek
    https://www.ekonomim.com/gundem/son-dakika-dem-parti-heyeti-tbmm-baskani-kurtulmus-ve-mhp-lideri-bahceli-ile-gorusecek-haberi-790407

"DEM Partili Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder, bugün saat 13.30’da TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile saat 15’te MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşecek."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 3 Ocak 2025; 9:4:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Ak parti ve mhp terör bitsin diye uğraşıyor. Bu siyaset üstü bir olay. Geçmişle karşılaştırmayın. SIĞ muhalifler biraz siyaset öğrenin. Ülke muhalefet yok gerçekten.

Bunları sadece taklit için ben uydurdum demek isterdim ama bizzat akpli üyelerin yazdıkları şeylerden alıntı yaptım. Yani cidden bu kesimin savunması böyle.

o sırada babuş:

Ak parti ve mhp terör bitsin diye uğraşıyor. Bu siyaset üstü bir olay. Geçmişle karşılaştırmayın. SIĞ muhalifler biraz siyaset öğrenin. Ülke muhalefet yok gerçekten.

Bunları sadece taklit için ben uydurdum demek isterdim ama bizzat akpli üyelerin yazdıkları şeylerden alıntı yaptım. Yani cidden bu kesimin savunması böyle.

• demlenmek bile zamlandı arkadaş...

• Ahmet Davutoğlu (Öcalan hk.): "Ev hapsine çıkabilir. Bu tür adımlar atılabilir."

• Ararın 755 i ha
    Süreci baltalıyorlar derim.
    Ararın bahhh
  • Koalisyon pazarlıkları erkenden başlamış bakalım MHP -HDP ittifakı neler yumurtlayacak.
    Nasıl eğleniyor muyuz MHP'liler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Ocak 2025; 12:7:47 >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt

babuş şuan "habersizmişim gibi çek panpa" hesabı tamamen alakasız 3-5 tane konuya sürekli mesaj yazıyor buraya gelebilir mi bakalım  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu ulaşım zammını bırakıp te gelsinize
    İki kelam edin

7/24 dem aşağıı dem yukarı diyordunuz

Kuyruklar nerdesiniz.

Haaaa

3.47 milyar yıllık akıl, evet. Biz bir şeyden anlamayız

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

aman aman gelir mi

şimdi bunların cenahının haber sayfaları bu haberi geçmemiştir bile ama bal gibi de haberleri olduğunu biliyorum

haberim yokmuş gibi çek panpa yapıyor, diyebilecek bir şeyi de yok gelse reis siyasi dinamiklerini o kadar hızlı değiştiriyor ki adamlar yetişemiyor İddia: Bahçeli ile görüşen Dem heyeti bu sefer tekrardan Öcalan ile görüşecek! bu adama gerçekten hayranım

• ry4n kullanıcısına yanıt

Babus denen şahıs sağa sola HDP'li deyip duruyordu. Böyle konulara gelemez onlar. Maçası yemez.

• İddia: Bahçeli ile görüşen Dem heyeti bu sefer tekrardan Öcalan ile görüşecek!
  • SON DAKİKA

Sırrı Süreyya Önder: (Erdoğan’la görüşme olacak mı?)

“Konuşuluyor, umutluyuz.”

• az evvel yarınlar yokmuş gibi mevcut hükümeti savunanların olduğu konuya girdim, oradaki çok bilmişleri bu konuyada bekliyorum , hatta muhalefeti savunacağım diyen kişileri de bu alana bekliyorum.Teröriste terörist diyemeyen adiler..

• keyifler maşallah yerinde

Sırrı Süreyya Önder'den Numan Kurtulmuş ziyareti sonrası açıklama:

"Görüşme olumlu geçti, umutluyuz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 2 Ocak 2025; 14:56:30 >

• gel vatandaş demlenenlere gel, demleniyor bunlar demleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 2 Ocak 2025; 15:8:37 >
  • 2023 genel seçimini sadece ve sadece, mutlak suretle Chp'yi ve muhalefeti DEM/PKK ile yan yana göstererek kazanan iktidar mensuplarının fiilen bugün düştüğü durum işte budur.

Akp/RTE ve MHP sevdalıları için turnusol kağıdı gibi bir gün adeta. Hadi çıkın reaksiyon verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Ocak 2025; 15:30:42 >
  • kimlerr

DEM Partili heyetle MHP lideri Bahçeli'nin görüşmesi başladı
    https://www.ekonomim.com/gundem/dem-partili-heyetle-mhp-lideri-bahcelinin-gorusmesi-basladi-haberi-790478

• 2012’de mehmet ali birand öcalan meclise girerse ancak erdoğan döneminde girebilir demişti.

Küreselciler çatır çatır planlarını işliyorlar. Kürdistan özerk bölgesi için her şey adım adım ilerliyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.