Yaa bunlar senaryoyu oynuyor . O iş bitmiştir zaten mit vs hersey ayarlanmıştır bu siyasi liderlere senaryoyu oynamak düşüyor. Yani pazarlık bitti biz bilmiyoruz sadece sonucu filmi izlememiz gerek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DEM: Öcalan önümüzdeki günlerde tarihi bir çağrı yapacak (4 Şubat 2025) (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ry4nAhmet Davutoğlu (Öcalan hk.): "Ev hapsine çıkabilir. Bu tür adımlar atılabilir."
aydınlık
Ahmet Davutoğlu: İmralı ev hapsine çıkabilirhttps://www.aydinlik.com.tr/haber/gelecek-partisi-genel-baskani-ahmet-davutoglu-imrali-ev-hapsine-cikabilir-501814Davutoğlu müthiş dış politikalar ile ülkemizin de, sınırlarımızın da, iç güvenliğimizin de ve askerlerimizin de anasını ağlattı. Şu adama konuşma hakkı bile vermeyeceksin, sinirleri hoplatıyor bu adam. Geçmişte bopçu Davut iktidardayken bunları söylediğimizde, iktidar yanlısı insanlar topla tüfeğe tutuyordu. Bugün parti değiştirdi, kimse gıkını çıkarmıyor tersine kendileri de eleştirmeye başladıla ama iktidarda kalmak bunu gerektirir dostum, iktidar manipüle eder siz de insanları ve gerçekleri çarpıtarak destek verirsiniz dünyadan bir haber şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 11 Ocak 2025; 2:44:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Günaydın! Ne kadar da güzel bir cumartesi günü...
11 ocak 2025:
DEM Parti İmralı heyeti Selahattin Demirtaş ile görüşüyor
MHP'nin çağrısının ardından DEM Parti heyetinin terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşmenin ardından temasları sürüyor. DEM Parti İmralı Heyeti, Selahattin Demirtaş'ı tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ediyor.
ekonomim
DEM Parti İmralı heyeti Selahattin Demirtaş ile görüşüyorhttps://www.ekonomim.com/gundem/dem-parti-imrali-heyeti-selahattin-demirtas-ile-gorusuyor-haberi-792506
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkan 197Davutoğlu müthiş dış politikalar ile ülkemizin de, sınırlarımızın da, iç güvenliğimizin de ve askerlerimizin de anasını ağlattı. Şu adama konuşma hakkı bile vermeyeceksin, sinirleri hoplatıyor bu adam. Geçmişte bopçu Davut iktidardayken bunları söylediğimizde, iktidar yanlısı insanlar topla tüfeğe tutuyordu. Bugün parti değiştirdi, kimse gıkını çıkarmıyor tersine kendileri de eleştirmeye başladıla ama iktidarda kalmak bunu gerektirir dostum, iktidar manipüle eder siz de insanları ve gerçekleri çarpıtarak destek verirsiniz dünyadan bir haber şekilde
Alıntıları GösterSize katilmiyorum ama simdilik konusmayacagim.zaten ben bir konusursam bildikllerimj aciklarsam....
-
Ben soylemeye korkuyorum sen soyle kanka . Dediler birbirlerine .
Bizde koskoca bir ulke bir adamdan icazet bekliyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
KOOOR KAAAK! KOOOOR KAAAK!
burada bir konu var ve herkes konu hakkında fikrini söylerken bu nasıl bir duygusal yaklaşım. Yaşın kaç çocuğum derse biri diye korkmalısın önce.
Yaşın tutmuyorsa korkularını anana babana söyle, sonra buraya yaz.
-
Hadi bakalım kim PKK yandaşı, kim Kürt kültürünün ortağı yada yavşağı veya gerçeği ortaya çıksın. Helal olsun yaklaşımı yapanlara..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilmişik -- 18 Ocak 2025; 1:4:50 > -
Ne diyon olm sen malmisin . Once bana benim soyledigimden ne anladigini soyle . Bakalim dogru anlamis mısın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BEEEEN korkiyim sen sööööyle kaaankaaaa öhüüüü diye birşey okudum yanlış mı?
-
Demirtaşla görüşme varmış. Evindeki doğal gaz, temel ihtiyaç sınıfında kombi ile ısınan kışın ocak ayında biri ben korkiiim kaaankaaaa diyor. Konu ne? konu PKK PYD konusu, fakat fikri yok. Sadece korkiiiiiim yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilmişik -- 18 Ocak 2025; 1:55:2 > -
Elliki alkışta sevinçle hınçla desteğe devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görüşene değiş görüştürene bakmak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 şubat 2025:
DEM: Öcalan önümüzdeki günlerde tarihi bir çağrı yapacak - Ekonomim
Öcalanın yapacağı bir çağrıya muhtaç olmak, oy verenlere nasıl hissettiriyordur acaba?
-
15 şubatta videolu hatta belki canlı yayınlı bir açıklama yapacağı 2 haftadır zaten biliniyor. Önce rok söyledi sonra pkkdan biri röportaj verip söyledi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X