< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DEM: Öcalan önümüzdeki günlerde tarihi bir çağrı yapacak (4 Şubat 2025) (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gerçekten ülke yönetmekten ve siyasetten GRAM ANLAMIYORSUNUZ. Şahsi çıkarına bakamazsın devlet yönetiminde.
Devlet millet vatandaş çıkarı olan yerde döneklik olmaz. Şunu kavrayın artık. Dünya siyasetini ve ülkelerin hareketlerini az inceleyin nasıl davranıyorlar görün.
Siz bu mantıkla 2 yl önce savaştığı Yunan Cumhurbaşkanı ile İstanbul'da dev bir balo düzenleyip şerefine yemek veren Atatürk'e bile hakaret edersiniz demek ki. ( Bu kadar sığ olmayın. )
Zamanın ruhu vardır ve 2 yıl önce savaştığın biri ile yeri gelir devlet millet için yemek yemen ortak paydada buluşman gerekir ama kime ne anlatıyom ki siz her olaya körlemesine muhalifçilikle baktığınıza anlayamazsınız.
Not: Bahçeli gerçekten cesur ve büyük syiasetçi bu bir gerçek. Bu attığı adımları bu cesur çıkışları çoğu siyasetçi yapamazdı helal olsun. Siyaset birazda cesaret işi. Muhalefet 25 yıldır cesur davranamadığı içinde iktidar olamıyor işte.
-
Kayyum atanan belediyeleri de yakında iade ederler.
-
ya benim profilimde özgür özel falan mı yazıyor ben ülke yönetmek istemiyorum dostum boş yapma
atatürk ben miçotakis ile asla görüşmem onlar bizim çocuklarımızı katletti ben netanyahu ile asla görüşmem onlar müslüman çocuk kardeşlerimizi katletti mi dedi? görürsün apo villaya çıksın netanyahu ile de görüşmeler başlar hikaye anlatma
-
"Ya silahlar gömülecek, ya da silahları tutanlar!"
-
-
wqeqweqweqeqweqw
-
Bohçalı, çayı DEM'li sever.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu durumda aslında Bahçeli ile Öcalan görüşüyor diyebilir miyiz?
ekonomim
İddia: DEM Partililer yeniden İmralı'ya gidecek, heyette Ahmet Türk de olacakhttps://www.ekonomim.com/gundem/iddia-dem-partililer-yeniden-imraliya-gidecek-heyette-ahmet-turk-de-olacak-haberi-790633 -
Bir tane fikir yok. Önüne ne konuyorsa onu dümdüz alıyor , 10 saniyelik efor sarf edip, zihninde hemen 2 fotoğrafı mukayese ediyor ve "Duygudan" başka bir şey üretemiyor. Zekanın en alt seviyesi. Bunu kediler de yapıyordur muhtemelen..
-
İmralı'ya ikinci bir ev açsınlar hep beraber kardeş kardeş takılırlar.
Geldiğimiz duruma bak ,her gün ayrı rezalet yaşanıyor ama şehit ve gazi yakınlarından çıt çıkmıyor.
Ulan benim içim yanıyor be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
size olayları sanki çok kompleks ve karmaşık, stratejik "900 bin yıllık devlet aklı" diye pazarlıyorlar ve asıl siz alıyorsunuz :D o şehitlerin analarına babalarına yazık
-
Sen anlat kardeş. Bu işin amacı nedir. Durduk yere hem de Siyasi bir Risk alarak Devlet niye böyle bir adım attı. Bize güzel bir tarif yap bakalım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 3 Ocak 2025; 10:7:11 > -
Çapulçular pkk rantiniz gidecek diye mi bu telâşınız. Son bir şans veriliyor ya silah bırakacaklar yada sari torba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Harbiden her seferinde daha ne kadar düşebilirsiniz dedikçe daha alçalarak beni şaşırtmayı başarıyorsunuz. daha yeni chpyi dem ile birlik olmak ile eşleştirenler şimdi şerefsiz bölücü başı ile masaya oturuyor. Türk milletine kazık atmaktan utanmıyorsunuz onu anladık ta aynaya bakınca hiç mi yüzünüz kızarmıyor.
-
Kimse de demiyor, bayram değil seyran değil, Bahçeli neden böyle durup dururken hareketlendi?
Her şey bu sorunun cevabında gizli !!!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaa gerçekten siz şakamsınıız ? Bom boş hamaset yapacak veya boş slogan atacaksınız boş beleş atmaya devam edin.
CHP DEM parti terör ile arasına mesafe koysun diyebiliyor mu ? Kınayabiliyor mu eleştirebiliyor mu yoksa körlemesine 3-5 için savunuyormu bunu bile ayırt edemiyorsunuz. Daha geçenlerde DEM'li isime kayyum atandı diye savunacak diye kendini paralayan CHP değilmiydi. Otobüs tepesinden DEM partili isim bizde Şeyh Said lerin Sakine Cansızların izinden gidecez derken ses etemeyen CHP değilmiydi. Kent uzkaşısı adı altında DEM'in onayladığı isimleri getirim belediyelerde belediye meclis üyeliği dağıtan kimdi. aradaki farkları bile anlayamıyorsunuz o kadar sığ bakıyorsunuz hayata.
AKP-MHP DEM'e her türlü eleştiriyi getiriyor kayyumsa kayyum atıyor tutuklama ise tutukluyor vekil dokunulmazlığı düşürmekse düşürüyor. İHA-SİHA ile vurmaksa vuruyor. ( CHP'li isimler İHA-SİHA neden kullanılıyor der anca. )
( Elinde keleş ile dağda PKK'lı sevgilisi ile fotoları çıkan vekilin dokunulmazlığının kaldırılmasına bile EVET verememişti CHP mecliste. Sırf DEM kızar küser diye. DEM'in o kadar sert çıkışlarına TEK KELİME edemiyorlar fark etmiyon mu bunları ! Veya PKK'ya operasyon için çıkarılan Irak Suriye Tezkerelerine bile EVET veremiyordu CHP bunları görmüyor mu insanlar sanıyorsunuz. )
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X