Ak parti ve mhp terör bitsin diye uğraşıyor. Bu siyaset üstü bir olay. Geçmişle karşılaştırmayın. SIĞ muhalifler biraz siyaset öğrenin. Ülke muhalefet yok gerçekten. Bunları sadece taklit için ben uydurdum demek isterdim ama bizzat akpli üyelerin yazdıkları şeylerden alıntı yaptım. Yani cidden bu kesimin savunması böyle. |
İddia: Bahçeli ile görüşen Dem heyeti bu sefer tekrardan Öcalan ile görüşecek! (2. sayfa)
-
-
Küresel nizamla savaşmadıkça Türkler ve müslümanlar asla özgür olamayacak. Bunun için bilinçli nesiller yetişmek zorunda yoksa her şey dünya sisteminin isteği doğrultusunda gerçekleşecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiyeAk parti ve mhp terör bitsin diye uğraşıyor. Bu siyaset üstü bir olay. Geçmişle karşılaştırmayın. SIĞ muhalifler biraz siyaset öğrenin. Ülke muhalefet yok gerçekten.
Bunları sadece taklit için ben uydurdum demek isterdim ama bizzat akpli üyelerin yazdıkları şeylerden alıntı yaptım. Yani cidden bu kesimin savunması böyle.
o sırada babuş:
-
TSK isterse taş üstünde taş bırakmaz. İçerideki hainler de teker teker cezalandırılır. Mesele hainleri,kafirleri cezalandırmaksa buna kudremitiz yeter.
Ancak yapmıyorlar çünkü TSK diye bir şey kalmadı. NATO’nun polisliğini yapmaktan başka vasfı kalmadı ordunun.
-
Babushan, koş rızzık zamanı
Başka bunlardan kim varsa.
Bu şekilde çağırın.
Artık rızkınızda ne varsa..... -
ağlanacak halimize gülmek istemiyorum ama bu nedir ya
bahçeli için bir "tebessüm" var diyeceğim ama...
-
-
Seçim zamanı yine muhalifleri terörist diye itham ederler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 2 Ocak 2025; 16:3:12 > -
Bunca yıldır şehid ve Gazi olan gencecik mehmetçiklerin günahı neydi ne gaziler şehit yakınlarınin günahı neydi. 20 yıldır bitirmedeniz de şimdi ne oldu ne değişti neyi beklediniz. -
Forumda gene birileri muhalifçilik oynadığını sanıyor.
Devlet aklı nedir devlet planı nedir haberleri yok.
Onlar sürekli SIĞ muhalifçilik derdindeler. Gündemden dünyadan bir haber küçük dünyalarında ülke kurtarıyor sanıyorlar.
Devlet şuan kadife elini uzatıyor herkese. Ve terör biterse ne alaaa bitmezse DEMİR YUMRUK gelecek kendileri bilecek bundan sonrasını... Ama 3-5 oy için DEM'e şirin görünmek için hazırolda bekleyenler aday çıkarmasın ama bizi desteklesin diye kapılarında yatanların anlamıyacağı şeyler bunlar.
-
bu muydu yani görüşme başlayalı ve biteli 1 saat 40 dakika olmuş
gelen talimat "65 bin yıllık devlet aklı" diyoruz çocuklar
-
Şuanda bunların hepsi tek bir ağızdan "bu başka, bu devlet aklı, siyaset üstü olay" diye savunma yapıyor. Ve hala utanmadan deme şirin gözükeneler falan diye laf ediyorlar.
-
Boş yapıyorsunuz şuan.
Şurada muhalefet yapacaz diye yazdığınız saçmalıkların devlete millete vatandaşa gram faydası olmayan söylemler.
Yarın öbürgünde CHP ile görüşşecekler o zaman ne diyecen ?
-
şuan muhalefetle alakam yok ki özgür özelin dediklerini görüyorsun
chp ile görüşmelerle "bir gece ansızın" diyen ve asla görüşmeyiz aman şöyle aman böyle diyip 1 seçim kampanyasını komple "selo çıkacak" üzerine kuran adamlarla görüşmeleri bir değil sen de biliyorsun
ama yine oynamaya devam ediyorsun aynı söylemlerinle
bu oynamayı da "700 bin yıllık devlet aklı siz anlamazsınız"a getiriyorsun
-
Hahaha belli kesim şaşırtmadı -
MHP çok büyük (siyasi) risk alarak görevini yaptı. Şimdi sıra CHP'de! Bakalım ne kadar risk alabilecek!
CHP ne zaman DEM'e "terörü desteklemekten vazgeçin" diyecek?CHP, "PKK ya silahları gömecek ya da silahlarla birlikte gömülecekler" ne zaman diyecek? CHPli yöneticilerden artık bu sloganları duymak istiyoruz!
Bu ülkede herkes hep birlikte "PKK ya silahları gömecek, ya da silahlarla birlikte gömülecek" demenin vakti geldi de geçiyor bile...
CHP Kürtleri sadece bir oy aracı olarak görüp görmediğinin sınanma vakti.
CHP, "Kürt sorunu vardır" dediği şeyin çözümünü sunup sunamayacağının sınanacağı vakit geldi.
CHP'nin Kürtlere vadettiği devlet ile ilgili sınanma vakti
CHP ve CHPliler şu an klasik ezber muhalefet yaparak araziye uymak gibi bir uyanıklık yaparlarsa, bilmeliler ki gelecek seçim Kürt oyları eskisi gibi çantada keklik değil. Ekrem İmamoğlu'nu CB yapmak istiyorlarsa Kürtlere ne tür haklar vereceklerini açıklama vakti geldi.
Demokrasi, eşitlik nutuklarının vakti geçti. Kürtler bu saatten sonra bu ezberlere kanmaz. Kürt sorunu varsa sorunu çözüm önerilerinizi sunun. CHP için çözüm vakti....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 2 Ocak 2025; 17:30:19 >
-
Zamanın ruhunu sürekli ıskalıyorsunuz siz bu kafa ile gerçekten bir şey beceremezsiniz.
Sürekli 3-5 yıl öncesinde yaşayarak muhalefet yapılmaz şunu anlayın artık. Müzik değiştimi dansta değişir. Zamanın ruhuna göre şartlarda değişiyor.
Yarın DEM gerekli adımları atmasın PKK silah bırakmasın bak gör çatırtıyı nasıl operasyonlar oluyor nasıl kayyumlar atanıyor teröristler nasıl öldürülüyor. Ama siz o gün gelincede 1 yıl geriden gelip bu günlerde söylenenleri söyleyeceksiniz. Azcık geri değilde önünüze ileriye bakmaya başlasanız süper olacakta o vizyon yok işte muhalefette.
Durduk yere SELO çıkacak SELO çıkacak demek ile şuan ki sürecin alakası ne tam olarak ? SELO'nun çıkmasının vatana milelte devlete ne faydası vardı ? Selahattin Demirtaş yaptıklarımdan pişmanım mı demiş terorümü kınamış veya terörü mü bitirecem silahları gömecez mi demiş ?
Sırf CHP 3-5 fazla oy alacak ve birilerine şirin görünecek diye her gittikleri yerde ilk iş Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacaz demeleri ile şuan ki süreci bir okumak gerçekten SIĞLIK tan başka bir şey olmaz.
-
döneklik ve başarısızlığı dans etmekle müzikle falan perdeleyemezsin
uzun uzun yazıp her satıra bir şekilde "muhalefet muhalefet" kelimesini iliştirerek bir şeyler saçmalayan sensin daha 1 adım ileriye gidemedin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 2 Ocak 2025; 17:33:54 > -
Mantık hocan kimdi hocam!
Mehmetçik niye şehit oldu. PKK'yı yok etmek için; Peki şu an yapılmak istenen nedir? PKK'nın lağvedilmesi..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X