< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElonbayraktarTB2 -- 26 Eylül 2023; 21:55:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ERDOĞAN'IN ÜNİVERSİTELİLERE MÜJDESİ (SON DAKİKA!!!!!)
-
-
HER SEYDEN ANLAYAN POPY TAYFA GELİP :MORUQ ABD DE HERKESE İPHONE DAGITIYORLAR 😜😜😜😭😭😭
BİZE VESTEL DÜSTÜ DİYE HUYSUZLUK CIKARACAKLAR BU KONU SİYASETE CIKACAK, BUNLAR ONDAN DA ANLARLAR(!) ENTEL DANTEL MORUQ, AYNEN ANARŞİZİM, YOK MORUQ KOMUNİST YAHU, ÜLKEDE SU, BU OLMALIDIR DİYEN AYDIN TİPLER BU KARARI BEĞENMEYECEKTİR, LAKİN DEVLET YETKİLİLERİN BÖYLE BİR HAMLE YAPMASI COGU ÖĞRENCİMİZİ MUTLU EDECEKTİR, ARTIK MÜZEDEN MÜZEYE KOSARSINIZ 📿📿📿📿📿📿😜😍😍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amaç ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak iken iphone için ağlayanları hiç anlamıyorum. İhtiyaç sahileri için gayet iyi seçenekler mevcut ama dediğim gibi en çok ihtiyacı olmayan tayfa ağladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 26 Eylül 2023; 22:5:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
KEDİ CİGER MUNDAR MESELESİ KRAL
UZANAMIYORLAR 😾😾😾🥩🍖🍖📿📿📿📿
5500tl indirim pc+telefon için sadece telefon için ne kadar belli değil bu ülke trilyonluk şirketlerin vergisini siler garibana 1 telefonu çok görür işte böyle Bi ülke ırmağının akışına gelde öl şimdi ;)
Alenen alay etmek bu iphone u sal samsung un normal modelleri bile 9.5 un ustunde halbuki devletimiz siniri 20 yapamaz miydi
Verdikleri cihazlar ihtiyaç sahiplerinin işini görmüyor. Babaları hamuduyla götürürken insanlara bu çöp cihazları kol gibi fiyattan reva gördüler.
-
Gençlerde hiçbir şey beğenmiyor yav yüce galaksiler arası lordum gençlere dallı budaklı kalın bir zeytin dalı uzatıyor gene yaranamıyor. Çok şükür işimi gören bir telefonum var. Bu indirimle ailemden birine telefon alırım diyordum ama onların elinde ki 3-5 yıllık telefonlar bile bu segmentte ki telefonlardan iyi. Bu segment telefonları alıp 2 sene kullanıp sonra suyun üzerinde taş diye sektirirsiniz anca.
-
20-25 verecek adam 30-40ta verebilir diye düşünüyorum. Bi de bu durumu yine en çok ihtiyacı olmayanlar art niyetle kullanacaktı. Telefon için iyi oldu böyle bilgisayar için fiyat sınırlaması kötü olmuş. Yoksa genel olarak durumun ben de farkındayım. Ama etrafta 40tan alırım 20den satarım diye dolaşanların ağlamasını görünce böyle daha iyi olduğunu düşündüm
O iyi oldu da stoklar bitmez umarım, şuradan bir telefona ihtiyacım var
Beyler o kadar da değil la abartiyonuz realme c25y kullanıyorum yeterli yani 5k lik telefon
siz bı telden ne istiyonuz mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 27 Eylül 2023; 10:5:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
5500tl indirim pc+telefon için sadece telefon için ne kadar belli değil bu ülke trilyonluk şirketlerin vergisini siler garibana 1 telefonu çok görür işte böyle Bi ülke ırmağının akışına gelde öl şimdi ;) |
Amaç ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak iken iphone için ağlayanları hiç anlamıyorum. İhtiyaç sahileri için gayet iyi seçenekler mevcut ama dediğim gibi en çok ihtiyacı olmayan tayfa ağladı
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X