Şimdi Ara

5 Sene sonrasına kendinize mesaj bırakın. (6 Mart 2020 de uplanacaktır) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
65
Favori
21.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uplamak aklından bile geçmez unutursun 2 saat sonra bu konuyu :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygsye hic calismadin lysye de calisacak gibi degilsin bakalim hangi bolume girdin. Umarim tlouda platini alabilmissindir 5 yilda

• 06.03.2015 / 13:04
    -------------------------------------------------------------------------------------
    askerlik tecilli
    okulun son yarıyılı
    sevdiğim ve beni sıkmayan bir işe sahibim
    araba almaya hazırlanıyorum çok heyecanlıyım ilk arabam olacak
    henüz ciddi düşündüğüm bir ilişkim yok
    abim halen bekar
    köpeklerimin ikiside sağlıklı ve eğtimsizler
    oturduğum muhit kentsel dönüşüme tabi olacak sanırım
    çok zayıfım boy/kilo acayip orantısız
    ailemle yaşıyorum
    kolum kırık ve alçıda

şuan için bu konumdayım başıma bir iş gelmezde sağ kalırsam beş yıl sonra bu konuya girip karşılarını doldurucam

• Eger sinifta kalmazsam ve ölmezsem 6. sinifta olacagim 5 yil sonra bu donemler. Umarim her sey iyi gitmiştir, ailemle beraber mutlu bir hayatim vardır.

• Şu an 33 yaşındasın 5 sene sonra 38 olacaksın Eminim hala aynı kafa takılıyor olurum bekar ve mutlu
  • Zengin olacaksın aslanım. Altında spor bir model, kenarda 2-3 trilyon sicak paran olacak ve ticaretle ugrasacaksin.

Hadi bakalim rastgele. 2020 de editlerim.

• Okulu 1.5 sene uzattın.Özellikle mental olarak çok zor bir dönemden geçiyorsun ama şu sıralar sanki bir çıkış kapısı aralanıyor gibi görünüyor.Lakin alışıksın hayal kırıklıklarına,hevesinin kursağında kalmasına.Sadece mezun olmaya ihtiyacın var.İstanbul'da işin hazır,bir ihtimal de yurt dışı olacak.Mezun olduğun gibi yine elinin altında hazır olacak HD Iron883'üne atlayıp canın sıkkın olduğu zamanlar yol almanın hayallerini kuruyorsun,tek beklentin ve zevkin bu senin hayattan,birde sigaran,gerisi umurunda değil.
    Bakalım 5 sene sonra nerede karşılaşacağız...
  • Merhaba ben;

Bugün günlerden 6 mart 2015 cuma.bu yazıyı istanbulda üniversitemin yemekhanesinde yemek yerken yazıyorum. Şu an mutsuz gibiyim.hayatım çok sıradan.her ne kadar üniversite 2.sınıf olsam da hayatım çok monoton geçiyor. Birine aşık olmak istiyordum.Oldum da.Daha bu seneye kadar farkedemediğim kendi bölümümden birine.
    Yaklaşık 5 aydır onu izliyorum.konuşurken yüzüme bakamaması,konuşurken zaman zaman kızarması,utangaç halleri,nerde konuşup nerde susması gerektiğini bilen,ağzı olan ama dili olmayan,dünyalar güzeli..İşte bu dedim.İşte sen benim hayatımın kadını olmalısın dedim kendime.5 yıl sonra hayatımın merkezi olacak mısın acaba? Sen de sevecek misin beni? Tıpkı bugün olduğu gibi 5 yıl sonrada kalbimi güm güm attırmaya devam edecek misin? Çocuklarımıza tanışma hikayemizi anlatabilecekmiyim? İnşallah 5 yıl sonra bunların hepsinin cevabı "evet" olur.

Bölüme başlayalı yaklaşık 1.5 sene oldu ama halen yıldızımız tam barışamadı.her ne kadar iyi bir üniversite olsa da mühendislik zor iş arkadaş. Okul bitince üstüne bir de psikoloji tarzı bir bölüm okuma niyetindeyim.bakalım yapabilecek miyim?

Şu an istanbul da yaşıyorum.Ama hayalim hep sevdiğim, aşık olduğum kadınla Izmirde yaşamak.5 yıl sonra böyle olacak mı acaba? Kim bilir.

En büyük isteğim profesyonel at binicisi olmak.öğrenci olduğum için şu an pahalı geliyor at binebilmek.saati 70-80 lira.
    Sarıyer de bir at çiftliği varmış. Niyetim orda öğrenmek bu işi.maaşım olduğu zaman ilk işim amatörce başlamak, sonra da yavaş yavaş profesyonelleşmek.5 yıl sonra çok iyi bir şekilde öğrenmiş olur muyum acaba?

Okul bitince askere gidip,sonra da kpss ile devlete atanmak istiyorum.şu an gözüme kolay gibi geliyor ama bir yandan da gözümde dağlar kadar büyütüyorum.

Hayatım boyunca sadece tek bir şeyi bildim,emin oldum ve söyledim.

" Bu hayatta mutlu olmak istiyorsan,eşini ve işini çok iyi seçeceksin."

5 yıl sonra görüşmek üzere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PantheraPardus -- 6 Mart 2015; 13:25:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deneme

• Uni de bu yaz bitiyor

• Üniversite nasıl geçti la? İş bulamadıysan kafanı silim senin.

• Test

• akademik hayatına başladın mı?
    çapkınlığı bırakıp adam oldun mu?
    altında hangi araba var ?
    yeğenim okula başladı mı ?
    shakespeare okumak nasıl?
    2018 dünya kupasını izlemeye gittin mi?
    Hayatını dolu dolu yaşıyorsun değil mi sevgili 5 yıl sonraki ben?
  • Yarın son seans var ama hala berbat haldesin ne yaptın bitti mi artık?

Mutlu musun artık bir şeyler başarabildin mi? Yoksa hala aynı yerde misin?

• Londraya selam umarim gitmissindir

• 9 gün sonra YGS'ye gireceğim.Umarım tıp kazanmışsındır.. Kazanmışsan muhtemelen şu an 4. veya 5.sınıfta gibi bir şey de olacaksın.Sanırım kafamı dersten kaldırmıyorsun?

Üniversitede hayatının aşkını buldun değil mi? Tahmin etmiştim zaten durum onu gösteriyordu. İnşallah mutlusunuzdur? İyi iyi devam edin.

Şu sıralar hafif sınav stresi, biraz bıkkınlık ve birazcık da liseden sıkılma durumları var,ama mutlu muyum tabiki.

Basketbolda daha iyisin diye umuyorum bu arada boy 1.90 oldu mu,vücut durumları nasıl?

Saçlar hala kıvırcık? Umarım dökülmemiştir.. Kendine iyi bak bugünleri de hatırla arada.

2020'de görüşürüz
  • Türkiye bugünden daha iyi oldu mu?

• hala 2 çocukmu var
  • hala mı sapsın
  • kesin elizabetten sonra foruma takilmaca.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.