125cc fiyat performans motor önerisi?
Merhaba arkadaşlar güncel olarak Voge 125R fiyatı 112.500TL aynı zamanda RKS SRK125S var oda aynı fiyatta. Voge'da abs var en büyük artısı o zaten
Ama şöyle bir sorum var size bu fiyatlara şuan çıkmak pek istemiyorum malum ekonomik açıdan alırım ama biraz zorlanırım.
RKS'in 70.755TL ye RK125S modeli var. 125CC görünüşüde fena değil. Yukarıda yazdığım modellerle arasında 32.000TL gibi bi fiyat farkı var.
Sizce 70K lık model alınır mı? Motora başlayalı pek fazla olmadı. Hayalimdeki motor Honda CL250 veya YAMAHA MT-25 o modellere ulaşana kadar idare edecek bir model istiyorum.
0 almak istiyorum pek bilgim olmadığı için 2. el düşünmüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar.
7 Temmuz 2025'e kadar askerliğim tecilli fakat zam gelmeden önce bedelli yapmak istiyordum. Yedek subaylığı denemek istiyorum ama Temmuzdan önce belli olur mu Yedek Subay olup olamayacağım?
Çünkü eğer olmazsa ve yedek subaylık çıkmazsa yeni zamlı tutarı ödemek zorunda kalacağım bedelli yapmak için. Bunlar ne zaman belli oluyor tam bir bilgimde yok yardımcı olabilir misiniz?
50.000TL ye kadar araba önerisi?
Arkadaşlar ayağımı yerden kesecek bir araba istiyorum ama maksimum çıkabileceğim fiyat bu maalesef. 26 yaşındayım toros dışında tüm arabaları önerebilirsiniz.. Artık ne kalıyorsa :)
Beni 2 sene idare edecek bir araba arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
|
Araça hgs yok pttlerde kapalı genelde izmirde aydına gidicez hgs noktası açık mıdır?
Kablonet nasıldır? Ping olur mu?
|
Youtube gelirine %38 vergi geldi.
|
Dolar düşecek mi?
|
R7 2700x mü R5 3600 mü?
|
Bu sistem ne kadar eder?
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.402
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 31.463 (Bu ay: 253)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 605 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic