Merhabalar vodafonedan hat çıkartmıştım ama yurtdışına gittiğim için ödemeyi unuttum ve aradan 6-7 geçtikten sonra bankama icra yüzünden kısıtlama bildirimi geldiğini gördüm 9.500tl borcumu hemen ödedim ama UYAP ta hala icra açık olarak gözüküyor, bu ne zaman kapanır ve sicilimde herhangi bir sıkıntı yaratır mı? ilk defa böyle bir şey yaşıyorum normalde günü gününe her şeyimi öderim ve findeks puanımda yüksektir ne gibi sıkıntılar başıma gelebilir, yardımcı olur musunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Faturayı ödemeyi unuttum diye icraya verildim birkaç sorum var
-
-
Uyap Vatandas a girin
Dosyanın yanında vekil ismi yazar
Büro ile iletişime geçin ödemeyi yaptığınızı dosyanın ne zaman kapanacağını sorun
-
Borç ödendiği halde UYAP sisteminde icra kaydınızın açık görünmesi, icra dosyasının alacaklı vekili tarafından harçlar ödendikten sonra kapatılmaması nedeniyle olabilir; bu sürecin hızlandırılması için icra müdürlüğüne başvurarak dosyanın kapanması talebinde bulunabilirsiniz. İcra kaydı, ödemenin ardından ödenmiş olarak işaretlense de belirli bir süre sicilinizde kalabilir ve özellikle bankalar tarafından risk faktörü olarak değerlendirilebilir, bu da kredi ve finansal işlemlerinizde geçici olarak olumsuz etki yaratabilir. Findeks raporunuzda icra sürecine dair bir kayıt oluşmuş olabilir, ancak düzenli ödeme alışkanlığınızı sürdürerek zamanla kredi notunuz tekrar yükseltilebilir. Gelecekte benzer durumlarla karşılaşmamak adına, e-devlet veya UYAP üzerinden icra ve borç durumunuzu düzenli kontrol etmenizde fayda var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X