Şimdi Ara

efexor ve xanax ne zaman etkisini göstermeye başlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
22.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    efexor 37.5 mg yi ve xanax 0.5mg nin 1/4 ünü sabah akşam içiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Efexor ve Xanax'ın Etki Süresi

Efexor ve Xanax, yaygın olarak kullanılan iki psikiyatrik ilaçtır. Etki süreleri kişiden kişiye değişmekle birlikte, genel olarak şunlardır:

Efexor (Venlafaksin)

• Etkisini göstermeye başlaması 2-4 hafta sürebilir.
    • Tam etkisine ulaşması 6-8 hafta sürebilir.

Xanax (Alprazolam)

• Ağızdan alındıktan sonra 15-30 dakika içinde etkisini göstermeye başlar.
    • Etkisi genellikle 4-6 saat sürer.
    • Uzun süreli kullanımda bağımlılığa neden olabilir.

Kullanım Amaçları

• Efexor: Depresyon, anksiyete bozuklukları ve kronik ağrı dahil olmak üzere çeşitli durumların tedavisinde kullanılır.
    • Xanax: Anksiyete bozuklukları, panik ataklar ve uykusuzluk dahil olmak üzere çeşitli durumların tedavisinde kullanılır.

Uyarılar

Bu ilaçları kullanmadan önce doktoruna danışmak önemlidir. Ciddi yan etkilere neden olabilirler ve diğer ilaçlar veya durumlarla etkileşebilirler. Hiçbir zaman reçete edilen dozdan fazlasını almamalı ve kendi kendine tedaviye başlamamalısın.

Önemli Not: Bu bilgi sadece genel bilgilendirme amaçlıdır ve tıbbi tavsiye yerine geçmez. Belirli bir durum için uygun tedaviyi belirlemek için daima bir tıp uzmanına danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorunun ne doktorun ne dedi tam olarak. Neyin var bunlari bi yaz once. Bu tarz ilaclar ilk haftadan once etki gostermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. günde etkisini hissedemezsin. 2 haftadan sonra etkisini hissettirmeye başlıyor. Bunu hem kullanım tecrübeme hem de doktorun söylemine dayanarak söylüyorum.
  • Prospektüste yazar. Maksimum inhibisyon miktarı için geçen süre veya Tmax süresi diye tanımlar. Bunların karşılığında yazan zamanda etki gösterir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhibbiX

Sorunun ne doktorun ne dedi tam olarak. Neyin var bunlari bi yaz once. Bu tarz ilaclar ilk haftadan once etki gostermez

depresyon

• Herkes depresyonda bune la

• Bunlar bayağı ağır ilaçlar diye biliyorum hocam. Kendinize dikkat edin, geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iustinianus

2. günde etkisini hissedemezsin. 2 haftadan sonra etkisini hissettirmeye başlıyor. Bunu hem kullanım tecrübeme hem de doktorun söylemine dayanarak söylüyorum.

nasıl beklicem o kadar :(

• EFEXOR çok bağımlılık yapan bir ilaç bırakırken çok zorluk çekeceksin. bana yazıldı ama kullanmadım . çok ağır sorunların yoksa bence kullanma

genelde bu tarz ilaçlar etkisini 20 güne yakın bi sürede gösterir ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 28 Nisan 2017; 16:15:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floda

EFEXOR çok bağımlılık yapan bir ilaç bırakırken çok zorluk çekeceksin. bana yazıldı ama kullanmadım . çok ağır sorunların yoksa bence kullanma

genelde bu tarz ilaçlar etkisini 20 güne yakın bi sürede gösterir ayrıca

normalde kullanmazdım ama dersler battı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.