Şimdi Ara

1 yıldır aynı dozda antidepresan kullanmak yoksunluk sendromu yapar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğiniz gibi antidepresanları birden bıraktığınızda yoksunluk sendromu yaşarsınız yani vücudunuz ona alışmıştır ama birden bıraktığınız için tepki verir

böyle bi bunaltı gelir gözünüzü zor açarsınız ya da kendinizi yatağa atmak istersiniz televizyona telefona felan bakarken bunalır gibi olursunuz kafanız ağırlaşır felan cok berbat bir durum

ben şimdi 1 yıldır lustral kullanıyorum aynı dozda 50mg

ama son 2-3 gün bunalma hissi geliyor telefona bakarken kitap okurken felan bayılacak gibi oluyorum şakaklarımda baskı hissediyorum kendimi yatağa atasım geliyor

acaba 1 yıldır aynı dozda antidepresan kullandığım icin artık yoksunluk sendromu mu başladı doz mu yükseltmem gerekiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• yapar evet. yoksunlugu baska birseyle atlatabilirsin spor yaparak mesela. ben ilacimi bir gun almazsam sinirli oluyorum mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    sürekli aynı doz antidepresan yoksunluk yapıyor o zaman ? Bakalım 1 hafta daha beklerim geçmezse psikiyatriste gidip doz yükseltecez mecbur yaşanmaz böyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Antidepresan kullanmak boş iş

• Altiorem kullanıcısına yanıt

Ne yapalım bitki çayları içip meditasyon mu yapalım‼️❓🤔

• Hocam sorması ayıp OKB mi hastalığın❓🤔

Bende de OKB ye bağlı sinir öfke krizleri var Paxera ve Rileptid kullanıyorum,Lustral nasıl hocam sinir öfkeyi iyi bloke ediyormu ❓🤔

Çok geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.