Şimdi Ara

11 Ekim 2014 Cumartesi Otomobil Genel Mangal Partisi (Fotoğraflar eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
5
Favori
9.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu bölgeden gelen olsa düşünülebilir,tek gelirsem de çok külfetli olur.2200 kilometre yol demek benim için git gel.Bir de konaklamam gerekecek gelirsem bir gece uykumu almam lazım filan katılmayı isterdim afiyet olsun sizlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Hocam bu bölgeden gelen olsa düşünülebilir,tek gelirsem de çok külfetli olur.2200 kilometre yol demek benim için git gel.Bir de konaklamam gerekecek gelirsem bir gece uykumu almam lazım filan katılmayı isterdim afiyet olsun sizlere

Anladım katılım için sizin bildikleriniz vardır oralarda bir konuşun derim Adana diye hatırladığım üye oldukça fazla

• Herkese iyi bayramlar Yalnız çok boş bıraktınız konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 6 Ekim 2014; 23:59:25 >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Uplamis olalim o zaman konuyu. Bayram girdi araya koptum genel olarak sosyal hayattan

• quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

Uplamis olalim o zaman konuyu. Bayram girdi araya koptum genel olarak sosyal hayattan

Evet bayram telaşı çok :)

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Eeee ne yaptın bu bayram
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Eeee ne yaptın bu bayram

Ne yapalım abi Torosun bakımlarini yaptım bizimkiler bayram islerini halletti ben garaja kapandım

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Eeee ne yaptın bu bayram

Ne yapalım abi Torosun bakımlarini yaptım bizimkiler bayram islerini halletti ben garaja kapandım

İyi yapmışsın ben evden çıkalı 3 gün oldu garajdaki takımlarımı bile özledim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Eeee ne yaptın bu bayram

İyi yapmışsın ben evden çıkalı 3 gün oldu garajdaki takımlarımı bile özledim

Özlenir tabi gel dön bitsin bu hasret

• Ben de Ankara'dan geliyorum. %70 ihtimalle. 350 küsür km yolu çekip geleceğiz bakalım. Keşke daha yakın bir yer olsaydı.
    Ha bu arada eşimle birlikte geleceğiz umarım sizlerde öyle yapacaksınız ???
  • Beyler konu güncel mi 350 km yol gelip de orada kimseyi bulamamak da var.???
  • DeArAnGeL kullanıcısına yanıt
    Hocam konu elbette guncel

• Şu İstanbul'dan toplu gelecekler olarak araba sahipleri nereden saat kaçta kalkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Şu İstanbul'dan toplu gelecekler olarak araba sahipleri nereden saat kaçta kalkacak.

ben kenan abinin arabasına iliştim

sende ordasın heralde ?

yeri o söylücek biz oraya gelcez . ben eyüp-kadıköy yaparım ordanda artık nerde bulusucaksak oraya giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreKaanYksl -- 8 Ekim 2014; 0:12:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

quote:

Şu İstanbul'dan toplu gelecekler olarak araba sahipleri nereden saat kaçta kalkacak.

sende ordasın heralde ?

yeri o söylücek biz oraya gelcez . ben eyüp-kadıköy yaparım ordanda artık nerde bulusucaksak oraya giderim

Aynı araç.

• Calismiyor olsaydim gelirdim yanimda 3 kiside alirdim ucretsiz.Kismet degilmis demek ki iyi eglenceler :)

Mangal dedin mi akan sular durur halbu ki

• Ankara'dan gidecek varsa benimle haberleşsin. Aracımda yer oldğundan demiyorum konvoy yapmak anlamında.
    Birde @Aytürk Ankara'ya uğrayacaksan haber et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

quote:

sende ordasın heralde ?

Aynı araç.

desene araba kalabalık şenlik var

• quote:

Orijinalden alıntı: DeArAnGeL

Ankara'dan gidecek varsa benimle haberleşsin. Aracımda yer oldğundan demiyorum konvoy yapmak anlamında.
    Birde @Aytürk Ankara'ya uğrayacaksan haber et.

Tamamdır haber ederim, birlikte gideriz.
  • arkadaşlar cumartesi sabah saat 8,30da göztepe e-5de buluşuyoruz...oradan 8,45 hareket ile gebze üzerinden sapanca,sonrasında bir barcelona turu yapıp romada otelde konaklıyoruz..rehber eşliğinde bir paris turundan sonra münihe geri dönüyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.