Şimdi Ara

11 Ekim 2014 Cumartesi Otomobil Genel Mangal Partisi (Fotoğraflar eklendi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
5
Favori
9.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: falken34

arkadaşlar cumartesi sabah saat 8,30da göztepe e-5de buluşuyoruz...oradan 8,45 hareket ile gebze üzerinden sapanca,sonrasında bir barcelona turu yapıp romada otelde konaklıyoruz..rehber eşliğinde bir paris turundan sonra münihe geri dönüyoruz..

şimdi ben kadıköy iskelesinde inicem ordan neye binmem lazım yada yürücekmiyim ?
  • Aynen buluşmak için kolay bulunabilir bir yer, isteyen Kadıköy - Kartal metrosu ile Göztepe metro çıkışında iner, isteyende aşağıdaki otobüs hatlarından biri ile Göztepe köprüsünde.

Göztepe köprüsünden geçen hatlar.
    http://www.iett.gov.tr/tr/main/hatArama/durakhatlari/G%C3%96ZTEPE-K%C3%96PR%C3%9CS%C3%9C-dura%C4%9F%C4%B1ndan-ge%C3%A7en-hatlar/&durak=A0690B

• arkadaslar iyi eglenceler simdiden. yakin zamanda bir bulusma daha ayarlayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu kadar yolu tepip geldikten sonra (350 km) bir de "Gölbaşı/ANKARA" buluşması ayarlayalım.
  • quote:

arkadaşlar cumartesi sabah saat 8,30da göztepe e-5de buluşuyoruz...oradan 8,45 hareket ile gebze üzerinden sapanca,sonrasında bir barcelona turu yapıp romada otelde konaklıyoruz..rehber eşliğinde bir paris turundan sonra münihe geri dönüyoruz..

Rexton kanatlandırır diyorsun yani.

Oralardan eli boş dönmemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

quote:

şimdi ben kadıköy iskelesinde inicem ordan neye binmem lazım yada yürücekmiyim ?

Kadıköy'den metro ile Göztepe metro istasyonuna gelin direkt.

• 8:30 Göztepe köprüsü buluşma yerimiz yani tamamdır.

Kenan abi ö.m den numaranı at sen bana.

Sizlerde atın arkadaşlar isim ile haberleşiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Rexton kanatlandırır diyorsun yani.

Oralardan eli boş dönmemek lazım.

bakarız duruma göre bişiler alır geliriz

• Buluşma yapiliyor mu kesin, son durum nedir? Bostancidan gelecegim konvoy mu yapilacak yoksa herkes kendisi mi gelecek?

• Ankara'dan geleceğim. Aracımda yer var. Eğer tek başıma kalırsam katılamayacak gibiyim. Yol masrafı bu aralar beni zorlayabilir. Kısaca Ankara'dan katılmak isteyenler varsa ortak masraf ile katılım sağlanır

11 Ekim 2014 Cumartesi Otomobil Genel Mangal Partisi (Fotoğraflar eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeArAnGeL -- 9 Ekim 2014; 15:08:28 >

• Son durum ne millet?
  • Herkes tekrardan katilacagina dair mesaj yazarsa guzel olur ve ben de son guncel listeyi hazirlarim. IPTAL OLMA GIBI BIR DURUM SOZ KONUSU DEGIL

Herkes davetli ve bekleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Buluşma yapiliyor mu kesin, son durum nedir? Bostancidan gelecegim konvoy mu yapilacak yoksa herkes kendisi mi gelecek?

Hocam biz kenan abi'nin arabası ile 8:30 'da Göztepe köprüsünde buluşacağız. Oradan konvoy olabilir. Ö.M ile kenan abiye yazabilirsiniz. '' Falken 34 ''
  • vidanj kullanıcısına yanıt
    Sen özel mesajla numaranı at bence geleceklere. Şimdi saat kaçta nereye geliyoruz, belirsizlik var.
  • quote:

Sen özel mesajla numaranı at bence geleceklere. Şimdi saat kaçta nereye geliyoruz, belirsizlik var.

https://tr.foursquare.com/v/me%C5%9Felik-park/4fc8d304e4b03a05d4bb0871

Şu an pmde bi sorun var. Düzelince cep telefonumu ve adresi tekrar atacağım herkese. Öğlen 1'de etleri atmış olacağımız şekilde mekanda olacağız. Öğle yemeği olur bizim için yani. Buluşacağımız yer Meşelik Park.
  • Bu sefer kaçırmam.

Edit : Birde tam saat öğrenebilir miyiz ? Cumartesi başka işlerimde var çakışırsa ona göre plan program yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 9 Ekim 2014; 20:13:59 >
  • Gorod kullanıcısına yanıt
    12.30 sularında herkes mekanda olur hocam
  • Ben c.tesi arabayı bakıma goturecem. Istanbul içi olsa yetisirdim ama sapanca uzak kaçar. Hepinize iyi eğlenceler.

• quote:

Katılım olur, üstadlar da gelirse ben de kesinlikle gelirim.

Geliyorsun değil mi?

• Samsun-Çorum-Ankara-Sapanca yol güzergahında olan bir kişiyi alabiliriz. Yalnız cumayı Cumartesi'ye bağlayan gece yolda olacağız. Ona göre hazırlıklı olun

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.