Bildirim
11 Eylül Saldırısının Sansürlenmemiş, Gizli görüntüleri.(Korku,panik,terör ve ölüm) (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gladiotürk
İlk mesajı yazan eleman ya çok saf yada amerikan derin dewletinin istediği şeyi yazıyor bilerek yada bilmeyerek....
Gerçekler aşağıdaki belgeselde... Türkçe altyazılı...
bunu izledim kafa beyin kalmadı arkadaş.
Milletle tartışırdım hep Amerika kendi yaptı diye artık sağlam bir kanıtım var.
-
tüylerim diken diken oldu şerefsizim ! -
quote:
Orijinalden alıntı: Blutrache
saldırı olduğunda binada hiç yahudi yoktu hepsi izin almıştı
nerden biliyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Real Madrid
quote:
Orijinalden alıntı: Gladiotürk
İlk mesajı yazan eleman ya çok saf yada amerikan derin dewletinin istediği şeyi yazıyor bilerek yada bilmeyerek....
Gerçekler aşağıdaki belgeselde... Türkçe altyazılı...
bunu izledim kafa beyin kalmadı arkadaş.
Milletle tartışırdım hep Amerika kendi yaptı diye artık sağlam bir kanıtım var.
Aramıza hoşgeldin...
-
Mesajıma sahip çıkın lütfen. -
history channel yayınında kulenin yanından helikopter geçiyor ama alman televizyonundakinde helikopter yok. ikisi de canlı yayın sözde. ama YEMEZLER. -
vay be sikkofield'ınkini okuyorum da esas kanıtları bulan herif(simon shack) kafayı bununla bozmuş resmen -
quote:
Orijinalden alıntı: Akeneton34
İzleyince içim bi kötü olduyazık orada insanlar son dakikaları yaşıyorlar ve yardım bekliyorlar
+1 Hele 2. uçak çarptığında. -
September Clues videosunu herkes izlemeli. Bende bunun Amerika tarafından düzenlendiğini söyler dururdum, videoyu izleyince aklım çıktı. Kanıtları kesinlikle çok sağlam.
Her şey bir yana, boş yere ölen binlerce insana yazık. Şu videoda görülüyor, üst katta kalanlar çaresizlikten aşağı atlıyorlar. Hele 01.14.02 falandı sanırım, bir grup topluca atlıyor. Bir ofiste kalan insanlar galiba. İzlerken çok kötü oldum. Hele yardım için gidenlerin binaların sahte çöküşüyle ölmesi yok mu, aynı bizim İstanbul bombalarında olduğu gibi. -
zeitgeist the moviede bunun detaylı incelemesi var. bu saldırıları ıraka girmek için düzenlemiştir -
Fena ya national geographic vermişti 3-4 sene önce. -
Bir an 2001'deki asıl konuyu birisi hortlattı zannettim de değilmiş. Zaten o konular çoktan yok edilmişti.
-
Zeitgeist adlı filmde anlatılıyordu bu sanırım -
hmm izlemek lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: HEISENBERG
quote:
Orijinalden alıntı: thevincent
o kulelere 3-4 tane uçakta çarpsa aşağı doğru o şekilde çökebilirmi zeminden patlatıyo adamlar
aynen.bir uçağın çarpmasıyla o binalar çökmez.temele patlayıcı yerleştirerek ancak o binalar bu şekilde düzgün çökebilir.
Ah dostum ah
Cok uzucu bır olay ama sana soyle ızah edıyım o bınalar celikten yapılmıstı ve normal bır yolcu ucagı 150-200 ton arasında yakıt deposu wardır. Bu ucak carpınca butun yakıt sızıyor ve celıgın egılmesını bukulmesını saglıyor sonrası malum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Muco53
1-http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar.html
2-http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar_29.html
Okuyun yeter.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrt__gl
quote:
Orijinalden alıntı: Blutrache
saldırı olduğunda binada hiç yahudi yoktu hepsi izin almıştı
nerden biliyorsun
bi makalede okudum -
tam da diklemesine inmis be -
önlerden
edit: şansıma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 4 Eylül 2012; 22:27:39 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X