Şimdi Ara

11 Eylül Saldırısının Sansürlenmemiş, Gizli görüntüleri.(Korku,panik,terör ve ölüm) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
69
Favori
17.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o bu deilde maykılsk.. nın yazısını okuyun adamın delilleri gercekten süper. etkilendim şahsen ve o bınanın 9 sanıyede yıkılması bınaların nukleer enerji ile yok edilmesinin kanıtı gercekten çok degişik durumlar donuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levanesa

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

o kulelere 3-4 tane uçakta çarpsa aşağı doğru o şekilde çökebilirmi zeminden patlatıyo adamlar

aynen.bir uçağın çarpmasıyla o binalar çökmez.temele patlayıcı yerleştirerek ancak o binalar bu şekilde düzgün çökebilir.

Ah dostum ah

Cok uzucu bır olay ama sana soyle ızah edıyım o bınalar celikten yapılmıstı ve normal bır yolcu ucagı 150-200 ton arasında yakıt deposu wardır. Bu ucak carpınca butun yakıt sızıyor ve celıgın egılmesını bukulmesını saglıyor sonrası malum.

tam bunu yazıcakdım çökmesinin nedeni çeligin erimesi. Zaten bu saldırıdan önce kulenin otaparkına kamyonla saldırı düzenlenmişti. Yani otoparkında c4 yüklü kamyonu patlatmışlardı.

• o bu deilde maykılsk.. nın yazısını okuyun adamın delilleri gercekten süper. etkilendim şahsen ve o bınanın 9 sanıyede yıkılması bınaların nukleer enerji ile yok edilmesinin kanıtı gercekten çok degişik durumlar donuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levanesa

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

o kulelere 3-4 tane uçakta çarpsa aşağı doğru o şekilde çökebilirmi zeminden patlatıyo adamlar

aynen.bir uçağın çarpmasıyla o binalar çökmez.temele patlayıcı yerleştirerek ancak o binalar bu şekilde düzgün çökebilir.

Ah dostum ah

Cok uzucu bır olay ama sana soyle ızah edıyım o bınalar celikten yapılmıstı ve normal bır yolcu ucagı 150-200 ton arasında yakıt deposu wardır. Bu ucak carpınca butun yakıt sızıyor ve celıgın egılmesını bukulmesını saglıyor sonrası malum.

tam bunu yazıcakdım çökmesinin nedeni çeligin erimesi. Zaten bu saldırıdan önce kulenin otaparkına kamyonla saldırı düzenlenmişti. Yani otoparkında c4 yüklü kamyonu patlatmışlardı.

• Mesajım bulunsun.
  • Semptemberi de izledim.
    Anlamadığım, o kadar insan adam akıllı bir tanecik bile video çekememiş mi yaw?
    Yok uçak değildi füzeydi,uçak fotomontaj falan filan.
    Beynim durdu valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

history channel yayınında kulenin yanından helikopter geçiyor ama alman televizyonundakinde helikopter yok. ikisi de canlı yayın sözde. ama YEMEZLER.

HEADSHOT..
  • anam binalarin yikilis anlari cok fena

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

neyin kafasındasınız siz ya. abd new york un, kendi ülkesinin simgesini kendi kendine, bilerek mi patlattı? saldırı için bahanemi bulamıyordu koca abd. ikiz kulelerini uçurdu bilerek ha. komik olmayın. çocuk parkına uçak düşürse teröristler, abd yine istediği yere saldırırdı. bahane aramasına gerek yok.

Arkadaşım 9/11'den sonra sadece Irak ve Afganistan olmadı. Amerika'da da yüzlerce şey değişti. Protokoller,izinler,güvenlikler,birimler vs. Artık 5 yaşında ki çocuk bile böyle bir şeyin iki üç çapulcu tarafından gerçekleştirilemeyeceğini idrak edebiliyor. İnsanlar bunu geçeli kaç yıl oldu, şimdi çok farklı teoriler yürütüyorlar. Hayatım boyunca izlediğim en iyi kanıt/antitez videosudur şu paylaştığım mesela. Boş bir vaktinde oturup izlemeni tavsiye ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=lZPePJzCuEI&feature=player_embedded

• gerçek görüntüleri internet ortamında bulmak imkansızdır bana göre, abd bütün görüntülerle oynamıştır çekenler bulanlar yüklemeye çalışanlarıda temizlemiştir büyük ihtimal
  • Kulelerin çökmesiyle ilgili...

Gökdelenleri yıkmak için uygulanan yöntemler var. Biri de temel atılmadan önce temelin altına termo nükleer koyulması. Termo nükleer patlayıcı patladığı zaman etrafındaki yapı oluşan şok ısıyla mikro zerrelere bölünüyor. Bu şekilde temelden metrelerce aşağıda bir boşluk oluşuyor ve yapıdaki çeliğin bir kısmı eriyor. Patlayıcının oluşturduğu boşluk sayesinde de yapı bozulmadan içeriye doğru çöküyor. Teoriye göre ikiz kulelerin yıkımı bu şekilde gerçekleştiriliyor.
  • yıl olmuş 2012 hala 11 eylül'ü terör saldırısı zanneden var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD yaptı. Bundan ötesi yok . Bunu inkar edeninde aklı başında değildir .
  • 1.02.22 deki Museviye bakin nasil kaciyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

1-http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar.html
    2-http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/03/11-eylul-2001-ve-kandrlan-6-milyar_29.html

Okuyun yeter.

aynen okuyun yeter pentagon saldırısı falanda var
     11 Eylül Saldırısının Sansürlenmemiş, Gizli görüntüleri.(Korku,panik,terör ve ölüm)

11 Eylül Saldırısının Sansürlenmemiş, Gizli görüntüleri.(Korku,panik,terör ve ölüm)

Bu kare, 17 Eylül 1997 tarihinde FOX'ta yayınlanan "The city of New York vs Homer Simpson" bölümünden alınmıştır.

Super Mario Bros (1993)

Terminator 2 Judgment Day (1991)

Bu da Nisan 2001'de yayınlanan Johnny Bravo'dan bir sahne. 11 Eylül'den 5 ay öncesi yani. Üst katları yanmakta olan gökdelenin üzerinde "Coming Soon" (Yakında) yazıyor olması tesadüf değildir.

İşte televizyonda "UÇAK GÖRDÜM" diyen ilk görgü tanıkları:
    Sean Murtagh : CNN mali işler başkan yardımcısı
    Mark Obenhaus : ABC üst düzey yapımcı
    Owen Moogan : FOX üst düzey yapımcı
    Sid Bedingfield : CNN başkan yardımcısı
    Richard Davis : CNN standart haberler ve uygulamalar başkan yardımcısı
    Rose Arce : CNN yapımcı
    Jeanne Yurman : CNN muhabiri
    Winston Mitchell : ABC / CNN yapımcı
    Eric Shawn : FOX tv üst düzey muhabir
    Jennifer Oberstein : Ritz - Carlton otelleri / NBC tur operatörü
    Jane Derenowski : MSNBC yapımcı
    Dr. Jay Adlersberg : ABC tıbbi muhabir (savaş muhabiri)
    Elliot Walker : NBC haber yapımcısı
    Theresa Renaud : CBS yapımcısı eşi
    Marc D. Birnbach : FOX tv personeli

michael sikkofielddan alıntıdır.

• Michael schofield'in bunun hakkında yazısı var.Onu okuyun anlarsınız her şeyi.

Mantıklı düşünün koskoca ikiz kuleler 2-3 uçak saldırısından toz yığınına döner mi?
    Tonlarca metal, alevler yüzünden toz haline gelebilir mi?
  • takipte kalak
  • Çok zekice bir saldırı kim yaptıysa helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Zeitgeist belgesellerinde yeteri kadar açık bir şekilde anlatılmıştı zaten olayın neden ve nasıl olduğu.Hiç izleyen yok herhalde zeitgeist'ı?

14 yaşımdayken hayat felsefem olmuştu o belgesel ; para ile ilgili kısmına çok gülmüştüm.
  • Çok iyi hatırlıyorum, ilkokulda sabahçıydım. Okuldan geldim dedem tv de izliyordu canlı olarak. Oturdum bi solukla bende izlemiştim. O ikinci uçağın çarpma anı dehşet vericiydi gerçekten, yıkılma anlarını söylemiyorum bile...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.