Şimdi Ara

11’im kafam karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşit ağırlığım sene başında verdiğim kararla dershaneye gitmeme kararı almıştım,başta iyi gidiyordum denemeler felan açtığım konu da var zamanında.Gelelim kafamın karıştığı noktaya 2.döneme kadar çevremde okulumda dershaneye başlayanlar oldu ve bu sürede benden iyi duruma geldiklerini gözlemledim ve bu yüzden dershaneye gitmeli miyim diye tereddüte düştüm,her türlü görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum…

• Netlerini inceleyince matematik netlerinin diğer derslere göre daha düşük olduğunu fark ettim. Her ne kadar EA olmasam da bence TYT matematik ve AYT matematiğe yoğunlaşmanın yararına olacağını düşünmekteyim. (diğer derslerdeki durumunun aynı kaldığını varsayarak)

• Çok çalışıp biraz sabretmeniz lazım özellikle bu sene mat ve geometri eksiği bırakmamaya çalışın özellikle tm için dershane çok gerekli olduğunu düşünmüyorum
  • https://forum.donanimhaber.com/dershanenin-rehberlik-servisi-d--151426157

bi de bırakmaya çalışınca 3000tl istemeleri var.
  • verimli calısırsan fark atmama gibi ihtimal yok süre olarak belki bir konu için yol+derse başlama, kaynaması gibi durumlar olumca gereğinden fazla süre ayrılıyor kurumlarda ama evde vakit kaybı olmadığı gibi 2x alıp tasarruf dahi edebiliyorsun
  • Diğer faktörlere göre düşünüp sen karar vermelisin

ama tamamen kendi fikrim şimdi değil de 12de gidebilirsin

faydalı olur tabii

• Bence gitme bizden gidenlerin çoğu pişman çıkarkende ayrıca ücret istiyorlarmış hem seni en iyi sen tanırsın orada belki senin bildiğin bir konuyu işlerler ama sen biliyorsundur bide bazen kapanıyor dershaneler tatil diye pandemi diye falan sonra gene evde çalışmak zorunda kalıyorsun bireysel çalışmaya alışmaya çalışıyorsun evde çalışmaya alıştır kendini bence ben ne vasıfla bunu söylüyorum evde çalışmayla ayt mat tyt mat bide geometri bitti Türkçede ve şuan fen kasıyorum kendimi en iyi ben tanıdığım için kendi kendimi geliştiriyorum dershaneden yararlanmadım hiç
  • Ulan keşke erken görseydim...
  • 11de dershane güzel ea için ama 12de boş. Yablış anlama ama insan 11. Sınıfta çalışma sistemini tam oturtamadığı için ve aynı zamanda daha sınav bilinci kafaya yüzde yüz yerleşmediği için bence dershane baya faydalı. 12de ise gerek yok. Ben de eayım geçen sene dershane baya faydalı olmuştu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.