Merhabalar. Aktif olarak Mi Band 6 kullanıyorum. Ancak bazı nedenlerden dolayı bu cihaz bana yetersiz kalıyor. Nedenlerimi aşağıda detaylı olarak açıklayacağım. Bu sebepten dolayı yeni bir akıllı bileklik arayışına girdim. 2019 yılından beri Mi Band 3’ten başlayarak Mi Band 6’ya kadar serinin tüm bilekliklerini kullandım ve kullanmaya da devam ediyorum iOS kullanmama rağmen herhangi bir problem yaşamadığım için yeni bilekliği de Xiaomi markasından tercih etmeye karar verdim. Bir ara (2021 yılında) Galaxy Fit2 satın alıp kullandım ancak Mi Band 5’e göre özellik bakımından zayıf kalıyordu ve bir kaç defa kendi kendine herhangi bir sebep yokken “Download Mode”‘a girmesinden kaynaklı memnun kalmamıştım. Velhasıl kelam araştırmalarım sonucunda Mi Band 8’e karar kıldım. Ancak aşağıda sizlerin cevap vermesini kolaylaştırmak adına maddeler halinde sorularımı yazdım. Cevaplayan cevaplamayan herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca başka bileklik önerilerine de açığım. Mi Band 6’dan geçiş sebeplerim:
Mi Band 8 hakkında merak ettiğim bazı şeyler:
Biliyorum çok uzun bir konu oldu sizlerden başınızı ağrıttığım için çok özür diliyorum. Eğer önerebileceğiniz başka bir cihaz var ise onu da değerlendirebilirim. (Akıllı saat istemiyorum çünkü bana bileklikler hem yeterli geliyor hem de daha konforlu oluyor (bileğim ince olduğu için saat rahatsız ediyor) Şimdiden çok teşekkürler 🙏🏻 |
Bildirim