Şimdi Ara

DZ09 Smart Watch Türkçe Dil Nasıl Yükleriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
10.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben aliexpreesten dz09 smart watch aldım. Üründe hemen hemen her dil seçeneği var ama Türkçe yok. Nasıl ekleme yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler...

• grslbdn G kullanıcısına yanıt
    slm hacam bende de DZ09 var ama icerisinde turkce destegi mevcuttu. ama iki tane U8 smart watch aldım daha önce aldıklarımda turkce dil destegi vardı ama simdi gelenlerde yok bende nasıl yuklerim diye soracaktım birde imei konusunu nasıl halletin acaba arkadaslar yardımcı olursa seviniriz
  • hcam imei konusunu hallettim bir sitede senin turkce destegide var burdan site ismi yazamıyorum sanırım ama özelden yazarsan yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno_67 -- 16 Şubat 2016; 21:50:58 >
  • (alıntıdır)

adresinden kolayca imei değiştirebilirsiniz
  • Sony SmartWatch 2 aldım bunu
    Nasıl türkçe diline çevirebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe dil desteği olayını çözebildiniz mi?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaln_1234 -- 15 Kasım 2016; 3:25:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HemenBuL H kullanıcısına yanıt
    SmartWatch 2 türkçe dil nasıl yapacağız

• Ben 3. Saatte imei isini yapamadim. Sonunda pes edip yeni yazililm attim. Menusu, ekran gorunumleri falan guzel oldu da; simdi de Tr dili gitti. Nal tekrar Tr dili ekleyebilirim?

• inferno_67 İ kullanıcısına yanıt
    merhaba:Kardeş bende Smart Watch DZ09 var ama ingilizce.Bana yardım edebilirmisin türçeye çevirme konusunda.Yeni aldım telefonu hiç biyerde bulamadım türkçe yazılımını.Bende android yazılımı yapıyorum amatörce ama bu işin içinden çıkamadım.
  • Turkce dil nasl yuklenir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.