Şimdi Ara

11'ler n'apıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye vatandaşı T kullanıcısına yanıt
    Her şeyi baştan alırdım öyle olsa.İllaki bazi kisimlarda daha iyisindir ve zamanini da ona göre yonetirsin.Tum konuları bastan irdelerdim ki ben 0 olmadığımı düşündüğüm halde öyle yapacağım hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben pazartesi bakicam zaten az bi süre beğenirsem devam ederim gibi duruyor.İlgimi cekmezse senin gibi youtube ile çalışırım baska secenek var mi?Bu devirde konu anlatimli kitap alan kaldı mi Allah askina?Ortaokulda hep konu anlayimli kitaptan calisirdim ben amcam hediye babında alırdı çokta guzellerdi.Simdilerde bu durum cok dijitallesti birdenbire kendi adima.

• bilal124 kullanıcısına yanıt
    Sana yazmamıştım ben yanlış gitmiş yukarıdaki dia 3 üm diyen arkadaşa yazmıştım kb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 22 Mart 2020; 16:17:49 >
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    😄 o kadar cevap vermişim birde

• gençler 11de 11i halledip üstüne limit türev integrali falan öğrenerek sınav sürecine sert bir giriş yapmış bir abiniz olarak söyleyebilirim ki böyle fantezilere gerek yok. sınav sürecine girişinizi yavaş yapın ve sonrasında yükselin derim yoksa sıkılıyorsunuz, sonuçta hepimiz insanız.11 den önce tam 9 sene düzenli şekilde ağır spor yaptım sonra sınavla arasında seçim yapmam gerekti. lan benim yorgunluk katsayım çok yüksek, ne olacak sanki millet 2 saat çalışıp yoruluyor çalım manyağı yaparım ben bunları diyip sınavı seçtim.günde 8 10 saatle başladım ve bunun akabinde son 2 ay hiç çalışmadan girdim sınava. ben bile böyle olduysam siz düşünün ve benim yaptığım hatayı yapmayın arkadaşlar. 11i sağlam tutun yeter. kolay gelsin iyi çalışmalar&tatiller diliyorum

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Valla şu tatil bitmeden biraz daha kasabilirsem hedefleri değiştirebiliriz neden olmasın :D
  • Matematik: (11.sınıf) Kaynaklardaki eksik testleri tamamlıyorum. Eksik olduğum konu yok. Tekrar fasikullerini bu hafta bitiricem.
    Tyt: Problem fasikullerinden biri bitiyor. soru bankalarına 11.sınıf bitince devam edicem.
    Fizik: kaynaklarda eksigim cok onlari tamamliyorum. Ayrica hocanin verdigi testleri tamamlamam gerekiyor. Konu eksiğim yok ama tam oturmayan konulari tekrar calisicam.
    Kimya: en eksik oldugum ders. Tum kaynaklardaki eksikleri tamamlamaya calisiyorum. Eksik bi kaç konu basligim var Ona calismam gerekiyor.
    Biyoloji: Boşaltım sisteminde oturmayan bi kac kısım var. Üreme sistemi yok. Bu iki konuyu calisip testleri tamamlamayı dusunuyorum.
    Türkçe: 2 tane soru bankasından yapabildigim kadar yapicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knitta kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğiniz olayla 10.sinifta karsilastim sanırım.Yahu bir insan hic mi ders calismak istemez?Tabi bunun yaninda 10.sinif olmanin kendine has ozelliklerini ihmal etmek istemem ama ders anlaminda da bir bıkkınlık oluştu bende cunku 7.sinifta 8.sinifta gereksiz cok calismistim 9da da eh iste yine calismistim.Ders calismama bi anlam veremiyordum.Ve tum sene boyunca aklımı ona verdim bi noktada.Biraz da derine inerek neden varız gibi sorular😄

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.