Şimdi Ara

11'ler n'apıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malumunuz okullarin tatil suresinin uzama ihtimali oldukca fazla.Mayista acilabilir hatta belki biraz daha geç açılması da olasi.Siz bu surecte ne yapacaksiniz?Ve biz islemedigimiz konulardan sorumlu tutulacak miyiz seneye sinavda?Yoksa yazın telafi edilir gibi geliyor bana.

• gençler 11de 11i halledip üstüne limit türev integrali falan öğrenerek sınav sürecine sert bir giriş yapmış bir abiniz olarak söyleyebilirim ki böyle fantezilere gerek yok. sınav sürecine girişinizi yavaş yapın ve sonrasında yükselin derim yoksa sıkılıyorsunuz, sonuçta hepimiz insanız.11 den önce tam 9 sene düzenli şekilde ağır spor yaptım sonra sınavla arasında seçim yapmam gerekti. lan benim yorgunluk katsayım çok yüksek, ne olacak sanki millet 2 saat çalışıp yoruluyor çalım manyağı yaparım ben bunları diyip sınavı seçtim.günde 8 10 saatle başladım ve bunun akabinde son 2 ay hiç çalışmadan girdim sınava. ben bile böyle olduysam siz düşünün ve benim yaptığım hatayı yapmayın arkadaşlar. 11i sağlam tutun yeter. kolay gelsin iyi çalışmalar&tatiller diliyorum
  • seneye olan sınavı niye şimdiden düşünüyorsun lan ne gerek var oğlum. Neyse ben 11 im ben lolde lig kasıyorum west mastere dia 3 üm şu an onunla meşgulum biraz onun harici geometri çalışıyorum arada 11 dersleri çalışıyorum ama genel olarak dersten ziyade film kitap oyun vs.
  • Onca boş vakitte akla neler gelmiyor ki...Dusunuyo iste insan bir yerden.Bende fizik çalışıyorum kimyadan eksik konularimi halletmeye calisiyorum.Belgesel izleyip OSM oynuyorum Merak ettigim sey bunlar bitince ileriye dönük nasil calissak iyi olacak?Yani tyt mi yapalim 11 in kalan konularini kendimiz mi calisalim.Tesekkur ederim yanıtın icin bu arada.
  • bilal124 kullanıcısına yanıt
    Genelde herkes ( 12.sınıf ve mezunlar) bana 11.sınıfı çalışmam gerektiğini söylemişti. Bende onların dediklerine uyarak ( tecrübelerine güveniyorum) 11 ağırlıklı çalışıyorum ama tyt de 1 2 ders bakabilirsin
  • Hocam tatilin uzayacağını düşünenlerdenim,
    11 sınıf soru çözüm+paragraf
  • 11. Sınıf konularına devam ediyorum biraz eksiklerim vardı. Detaylı bir şekilde açıklamak gerekirse;
    Matematikte okul hocamız konuları hızlı hızlı işledi bitirdi 12 konularına başladı derken okul tatil oldu.
    Benim açımdan Çember, Katı Cisim ve Olasılık bitirip 11 mat çalışacağım zamanda tyt matematik calisicam.

11 fizik sanırım en kötü durumda olduğunu ders kütle ağırlık merkezi basit makineler duruyor daha. Bu ikisini bitirmeyi düşünüyorum. Elektrik konusu ile ilgili bir şey yapmayı düşünmüyorum henüz.

11 Kimyada tepkimelerde hız bitmek üzere. Muhtemelen dengeyı sonraya bırakıcam

11 Biyolojisinde Üriner, Üreme ve ekosistem konuları kaldı.

Şahsi planlarımı açmaya gelirsek;

Dediğim gibi tyt matematiğe başlayacağım.
    Fizikte 11de eksik olduğum konulara bakar ardından kuvvet ve hareketin tamamını baştan tekrar ederim.
    Kimya konusunda yapacak bi şey yok aklımda. Tyt kimya çok zor değil zaten. Eğer hiçbir şey bulamazsam dengeye başlarım.
    Biyolojide ilk hedefim kalan sistem+1 konuyu bir an önce bitirmek ardından sistemleri tekrar edecegim tamamen.

Ayrıca tyt türkçe için dil bilgisi çalışmayı düşünüyorum. Şimdilik planlarım bunlar. Kısacası 11de 2 konu hariç (o 2 konuda bu senenin en sağlam 2 konusu :D) sayisallari tamamen bitirmek ardından tytye ağırlık vermek. Yani 10 saat ders calisacaksam 6 saati tyt olur. O 4 saatte de genel tekrar. Çünkü tatil uzayacak gibi. Neler olacağını bilemiyorum. Eğer okullar 2 3 hafta sonra açılırsa zaten konuları bitirmiş olduğum için rahat olabileceğim. Normalde yaz tatilinde yine ağırlıklı tyt çalışacaktım ancak şimdi okullar açılacak tutun ki yaz tatilini aldılar ne yapacağım? Gibi gibi bir sürü soru var. Bu yüzden 11 konularını bitirmeyi daha uygun gördüm.

Oldukça boş zaman var önümüzde. 11 fizik kimya çalıştım biraz da Geometri bakıyorum. Onun dışında kitap okuma alışkanlığımı geri kazandım. Arada Türkçe paragraf çözüyorum cidden odak arttırıyor kitap okumak
  • Tatilin uzayıp uzamayacağı kesin olmadığı için 11 konularında okulun önüne geçmemek için tekrar dışında çalışmıyorum. Geometri ve problem cözüyorum genel olarak. Akşam olunca da cs go lol rdr2 karışık bişeyler atıyom çok da kasmaya gerek yok.
  • Geo + tyt mat hazirana kadar
  • Benim tavsiyem 1 konularında eksiklerini net bir biçimde kapatman.
    12'ye 11 eksiğin olmadan girersen oldukça rahat geçirirsin.
    Ve bence geometri ve matematiğe başlamak için uygun zaman. BireyB Geometri ve herhangi bir problem fasikülü alıp onları bitirmeyi deniyebilirsin bu süreçte.

Dil bilgisini de bitirebilirsin bu süreçte. Çok da iyi olur 10 soruyu cebe koymak
  • Uzaktan eğitim ile 1saat kimya isleyecegiz ama biz normalde 5 saat kimya isliyorduk.Acaba bunun bize geri dönüşü nasıl olacak merak ediyorum.Yani uzaktan egitim bitince okullar acilinca uzaktan egitimde kaldigimiz yerden mi devam edeceğiz?Suan icin en iyisi eksik konuları halletmek ve tytden matematik ve Türkçe çalışmak gibi duruyor bana gorede.Tesekkur ederim degerli yorumlariniz icin.
  • Banada öyle geliyor.Sagdan soldan vok fazla bilgi aktarımı oluyor ve buda ne yazik ki bilgi kirliligini doguruyor.Bakanimiz Saglik bakaniyla bu hafta görüşme yapacak.İnsallah en kisa surede bize gereken bilgiyi açıklar.Cunku ona gore planlama yapmamiz gerekiyor gibi.
  • Nihat Bilgin elektriğe kadar bitti amacım oydu bu 2 gün içerisinde dolaşımı tekrar edip hız çalışcam sonrası tyt
  • E sporcu olmaya çalış olm boşver liseyi :D
    Hocam cidden televizyon yayınını veya ebayı kullanacak mısınız?Ben YouTube dan devam edeceğim.Eba içeriği benim ilgilimi çekmedi açıkcası televizyon yayınını da izlemem.
  • Tebrik ederim hocam.Tatil uzunlugunu hesaba katarsak en mantiklisi tyt çalışmak
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Espriyi aldım 😄.Ne var ki hayat şartları benim bana yks calisip tıp oku diyor.Bende kendilerini samimiyetle karsiliyorum ama bir sorun var aramizda.Birbirimizi tam olarak anlayamiyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.