*Hesabın mail aktarma ve isim değiştirme hakkı KULLANILMAMIŞTIR. * Sıradan Kartların tamamına yakını 12 ye yükseltilecek durumdadır. * Enderlerin tamamına yakını 8 +%50 %70 dir. Bazıları 9 lvl dir. * Destansıların tamamı 5 LvL + 15 25 artacak durumdadır. * Hesap 3200 Kupadan beri Savarona klanındadır. (Yaklaşık 7 8 Ay) Tüm savarona ailesine çok teşekkür ediyorum. Hesabı alan kişi Savarona'da kalmaya devam edebilir. * Hesabın ilk ve tek sahibiyim. * Hesap mail adresiyle beraber verilecektir. Yani tüm değişkenleri ile birlikte şimdiki mail adresini de aldığınızda hesap tamamen sizin olur (sitedeki satıcıların çoğu ya mail kullanmış ya da mailiyle beraber vermiyor) * 1 SUPER BUYULU 2 BUYULU 1 DEV SANDIK acılmamış şekilde sandık bölümünde beklemektedir. * 5000 Galibiyeti olan sayılı hesaplardandır. Toplamda 400TL para yatırılmıştır. Bunun yanında 5000 galibiyet ne kadar emek istiyor araştırabilirsiniz. * Rahatlıkla 4700 lere çıkabiliyorum son zamanlarda troll oynuyorum sadece ve bu kupada... ANKARADA ELDEN SATIŞ TERCİHİMDİR. ONUN DIŞINDA Savarona klanındaki değerli yetkili kardeşlerim kabul ederlerse onları aracı yapabiliriz