Şimdi Ara

LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN HESABIMI KAYBETTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar maalesef şu google hesaplarından anlamıyorum boom beach oyunum vardı dün telefonumu sıfırladım doğal olarak herşey gitti google play hesabım ile giriş yapmıştım ama tekrar oyunu yükleyip FARKLI bir hesapla girdim oyunum gelmedi eski google play hesabım 8 leveldi şimdi sadece hesabımın adını hatırlıyorum oyunu silip yüklesem ve eski hesabımla giriş yapmayı denesem geri gelirmi

oyun desteğe başvurdum ama bulamamışlar böyle hesap

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hesabını Kaybettiğinde Ne Yapmalısın?

Hesabına erişmekte zorlanıyorsan, üzülme! Hesabını kurtarmak için atabileceğin birkaç adım bulunuyor.

Kelimelik Eski Hesap Kurtarma

Eski bir hesabı kurtarmak için şu adımları takip etmelisin:

• Öncelikle sosyal medya platformuna veya ilgili uygulamaya giriş yap.
    • "Hesabını mı Unuttun?" veya benzeri bir seçeneği bul.
    • İstenen bilgileri gir, örneğin e-posta adresin veya telefon numaran.
    • Hesabını kurtarmak için verilen talimatları takip et.

Kelimelik Hesabıma Giremiyorum

Hesabına giremiyorsan aşağıdaki nedenler olabilir:

• Yanlış şifre girmiş olabilirsin.
    • Hesabın hacklenmiş olabilir.
    • Hesabın devre dışı bırakılmış olabilir.

Township Eski Hesap Açma

Township oyununda eski bir hesabı açmak için aşağıdakileri yapmalısın:

• Oyun ayarlarına git.
    • "Hesap Kurtarma" seçeneğini bul.
    • İstenen bilgileri gir, örneğin Facebook hesabın veya e-posta adresin.

Boom Beach Hesap Kurtarma

Boom Beach oyununda hesabını kurtarmak için şu adımları uygulamalısın:

• Oyun ayarlarına git.
    • "Hesap Kurtarma" seçeneğini bul.
    • İlgili Supercell kimlik bilgilerini gir, örneğin e-posta adresin veya Google hesabın.

Kelimelik Eski Hesap Bulma

Eski bir hesabını bulmak için şunları yapabilirsin:

• Sosyal medya platformlarının veya uygulamaların kullanıcı adlarını ara.
    • E-posta adresini ve telefon numaranı farklı platformlarda ara.
    • İlgili forumlarda ve topluluklarda eski hesaplar hakkında bilgi ara.

Township Satılık Hesap

Township oyununda satılık hesap satın almayı düşünüyorsan, güvenilir kaynaklardan satın aldığından emin ol. Sahte hesaplar seni finansal kayba uğratabilir.

Kelimelik Hesap Kurtarma

Hesabını kurtarmak için verilen talimatları dikkatlice takip et. Yanlış bilgiler girmek süreci geciktirebilir veya hesabını sonsuza kadar kaybetmene neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam google play hesabını telefona gir zaten play store girmek istediğin zaman senden bir hesap istiyor mecbur...
    O 8 levellik oyunu oyandığın bir gmail hesabın olacak... Onu telefona gireceksin tekrar sonra oyunu açtığında bu hesaba kayıtlı bir oyun var karargah şu seviye level şu seviye diye evet diyip o köy yeniden yüklenecek ama sen hayır seçeneğini seçtiysen ne olur bilmem denemedim tekrar sorarmı ama sormuyosa hesap uçmuuştur geçmiş olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Hocam google play hesabını telefona gir zaten play store girmek istediğin zaman senden bir hesap istiyor mecbur...
    O 8 levellik oyunu oyandığın bir gmail hesabın olacak... Onu telefona gireceksin tekrar sonra oyunu açtığında bu hesaba kayıtlı bir oyun var karargah şu seviye level şu seviye diye evet diyip o köy yeniden yüklenecek ama sen hayır seçeneğini seçtiysen ne olur bilmem denemedim tekrar sorarmı ama sormuyosa hesap uçmuuştur geçmiş olsun...

dün farklı bir hesap açıp tekrar yükledim oyuna girdim önceki oyunu yükle diye bir şey gelmedi şimdi oyunu google hesabıma bağla dediğim zaman hesap seçmeme izin vermiyor direk açtığım hesabı bağlıyor bu arafa hotmail olarak girdim gmail mi olacak

• Hocam şimdi ben bildiğimi anlatayım yanlış anlama ama senin anlattığını anlamadım ben...
    Şimdi Android cihazlarda sistemin çalışması için gmail hesabı gerekiyor..aynı ios iphone'da icloud hesabı gibi..
    Sen ilk açtığın gmail hesabını telefona gireceksin artık tablet telefon neyse google playstore'a girmek istediğinde zaten ya mevcut hesap yada yeni hesap diye söylüyor...ama başka açtığın hesap varsa cihazın ayarlarından hesap ekle kaldır menüsünden o ilk hesabını tekrar cihaza girebilirsin...
    Sen cihazı sıfırladıktan sonra başka hesap açmışsın anladığım kadarı ile ve o hesapla oyuna girince hali ile kayıtlı hesap bulamıyor..

• quote:

Hocam şimdi ben bildiğimi anlatayım yanlış anlama ama senin anlattığını anlamadım ben...
    Şimdi Android cihazlarda sistemin çalışması için gmail hesabı gerekiyor..aynı ios iphone'da icloud hesabı gibi..
    Sen ilk açtığın gmail hesabını telefona gireceksin artık tablet telefon neyse google playstore'a girmek istediğinde zaten ya mevcut hesap yada yeni hesap diye söylüyor...ama başka açtığın hesap varsa cihazın ayarlarından hesap ekle kaldır menüsünden o ilk hesabını tekrar cihaza girebilirsin...
    Sen cihazı sıfırladıktan sonra başka hesap açmışsın anladığım kadarı ile ve o hesapla oyuna girince hali ile kayıtlı hesap bulamıyor..

Akşama dediklerini deneyeceğim bakalım olmassa pm atarım herşey için sağol

• Rica ederim...
    Olmazsa tekrar sor yardım ederim senin hesabın,yani benim anladığım ilk hesabın google+'ya işlendiyse ki işlenmiştir oyuna o hesabınla istediğin cihazdan giriş yapıp kaldığın yerden devam edersin..
    Bu sadece zaten bu oyun içim geçerli değil bu tarz bütün oyunlarda öyle...
    Bu tarz oyunlarda cloud sistemi var o yüzden ilerlemeler hep kayıt altında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 14 Nisan 2015; 14:12:50 >
  • quote:

Rica ederim...
    Olmazsa tekrar sor yardım ederim senin hesabın,yani benim anladığım ilk hesabın google+'ya işlendiyse ki işlenmiştir oyuna o hesabınla istediğin cihazdan giriş yapıp kaldığın yerden devam edersin..

Hocam ben 8 levellik eski google play hesabımı girdim telefona ama yine olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Rica ederim...

şimdi accaunt recoverye girdim telefon numaramla eşleşen 3 hesap bulunmuş girdim baktım boom beach bağlı gözüküyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

Rica ederim...

şimdi accaunt recoverye girdim telefon numaramla eşleşen 3 hesap bulunmuş girdim baktım boom beach bağlı gözüküyor...

telefonu 3,sıfırlayışım girdim yükledim 2,yüklediğim hesap yüklensinmi diyor

• Boom beach'ı ilk oynadığın hesap kalsın telefonda sadece...
    Sonra boom beach'e gir...

• Pardon yukarda yazmışsın zaten girdim diye...
    O zaman büyük ihtimal silindi...
    Yani teli sıfırlyıp tekrar o hesapla boom beach'e girdiğinde bu hesapla bağdaşan bi hesap var dediğinde yüklesinmi yoksa devam etmek istiyormusun diye sorduğunda hayır dedin belki o yüzden silinmiş olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 14 Nisan 2015; 20:10:06 >
  • quote:

Pardon yukarda yazmışsın zaten girdim diye...
    O zaman büyük ihtimal silindi...
    Yani teli sıfırlyıp tekrar o hesapla boom beach'e girdiğinde bu hesapla bağdaşan bi hesap var dediğinde yüklesinmi yoksa devam etmek istiyormusun diye sorduğunda hayır dedin belki o yüzden silinmiş olabilir..

ama timime girdiğim zaman adım hala orda gözüküyor
  • Valla dostum bende anlamadım...
    İstersen telefonu bi daha sıfırla o ilk oynadığın hesabı tekrar gir sormazsa tekrar supercell'e mail at...

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.