Şimdi Ara

11 Maç Lose Streaktan Sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkes hakettiği ligdedir ama ben oriannayla syndrayla kaybetmeyi hakettimmi 11 maçtır lose streaktan sonra oynadıgım maçlara bakın lütfen.

11 Maç Lose Streaktan Sonra

• Syndra yerine katarina veya Akali alıp o frag ile kaybetmeyi başarabilirsen o zaman asıl olay olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alivitas kullanıcısına yanıt
    her maç ya afk geliyor yada laf dinlemeyip devamlı olarak trade giriyorlar tek başlarına kaybediyoruz trde herkes kendini en iyi sanıyor sanırım en büyük sorunumuz bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: wcknzz

her maç ya afk geliyor yada laf dinlemeyip devamlı olarak trade giriyorlar tek başlarına kaybediyoruz trde herkes kendini en iyi sanıyor sanırım en büyük sorunumuz bu

lig?
  • wcknzz kullanıcısına yanıt
    Dostum syndra değil de tek başına sırtlayabileceğin herolar seç. Akali, Katarina, Master gibi 2 3 kişiyi aradan çıkarabilme özelliği olan heroları tercih etmelisin

• plat 3tüm su an plat 5 0 puan düsmek üzereyim
  • syndra cok iyi bir hero gerek takima yardim etmesi gerekse ultisi sayesinde gercekten iyi bir hero ama oyun tasiyamiyor bence.

saglik olsun bidahakine kazanirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

syndra cok iyi bir hero gerek takima yardim etmesi gerekse ultisi sayesinde gercekten iyi bir hero ama oyun tasiyamiyor bence.

Syndra ile 20 ya da 18 ranked oyunum var ve sadece biri lose. Bence taşıma potansiyeli çok yüksek. Tf'de free stun artı ulti ile lane de ezilsen bile taşıyorsun.
    Şu da var bıraktım oynamayı. Niyeyse bir yeteneksizlik varmış gibi. Viktor oynuyorum o da iyi oluyor.
    Platda bu kadar çok şanssızlığın üst üste gelmesi de acayip olmuş. Keşke ara vereydin az. Plat dediğin gibilerle dolu gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

syndra cok iyi bir hero gerek takima yardim etmesi gerekse ultisi sayesinde gercekten iyi bir hero ama oyun tasiyamiyor bence.

Syndra ile 20 ya da 18 ranked oyunum var ve sadece biri lose. Bence taşıma potansiyeli çok yüksek. Tf'de free stun artı ulti ile lane de ezilsen bile taşıyorsun.
    Şu da var bıraktım oynamayı. Niyeyse bir yeteneksizlik varmış gibi. Viktor oynuyorum o da iyi oluyor.
    Platda bu kadar çok şanssızlığın üst üste gelmesi de acayip olmuş. Keşke ara vereydin az. Plat dediğin gibilerle dolu gerçekten.

bana gore de syndra da o oyun tasima hissi yokmus gibi geliyor. Hani nasil diyeyim kasmis bir jax TF lara katilir ya onun yuruyusu olsun salladigi silahi olsun direk olarak anlarsin o karizmadan oyun tasiyacagini. :D ne bileyim oyle iste.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

bana gore de syndra da o oyun tasima hissi yokmus gibi geliyor. Hani nasil diyeyim kasmis bir jax TF lara katilir ya onun yuruyusu olsun salladigi silahi olsun direk olarak anlarsin o karizmadan oyun tasiyacagini. :D ne bileyim oyle iste.

aynen.
    Belki de o düşüncemden dolayı Syndra'da yeteneksiz hissine kapıldım. Yoksa 20 maç atıp 1'i lose olup böyle bir hisse kapılmak saçma olur. Yine de bir yerden sonra sıkıyor.

• O sürelere göre farmlar iyi hangi lig merak ettim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.