Şimdi Ara

Lolle ilgili bilmece oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok ciddi oldugmuz için böyle küçük bir bilmece oyunu düsündüm ben birşey diyecem siz hangi hero oldugunu yazıcaksınız

3 ayaklıyım zenciyim bilin ben kimim ? evet ilk soru yanda bilin bakalım :))

• Yapay Zekanın Yanıtı

LoL Bilmece Oyunlarıyla Bilgini Ölç

League of Legends (LoL), dünyanın en popüler çok oyunculu çevrimiçi savaş arenası (MOBA) oyunlarından biridir. Oyundaki karakterler, eşyalar ve oyun mekanikleri üzerine kurulu LoL bilmece oyunları, oyuncuların bilgilerini test etmeleri ve eğlenmeleri için harika bir yoldur.

LoL bilmece oyunları, oyunun karakterlerini, yeteneklerini, rollerini ve özelliklerini tahmin etmeni gerektirir. Bu bilmeceler, yeni başlayanlardan deneyimli oyunculara kadar herkes için eğlenceli ve zorlayıcı olabilir.

LoL karakter bilmeceleri, belirli bir karakterin fiziksel görünümüne, yeteneklerine veya oyun içi rolüne odaklanır. LoL hero bilmeceleri ise genellikle daha zorludur ve oyunun daha az bilinen veya karmaşık karakterlerini tahmin etmeni gerektirir.

LoL çar bilmeceleri, oyunun üst düzey veya profesyonel oyuncularına atıfta bulunur. Bu bilmeceler, espor sahnesini ve popüler oyuncuları takip edenler için özellikle zorludur.

LoL | Şampiyon bilmece oyunları, oyundaki tüm oynanabilir karakterleri kapsar. Bu bilmeceler, oyunun derinlemesine bilgisini ve farklı karakterlerin özelliklerini anlama yeteneğini gerektirir.

LoL bilmece oyunları oynamak, oyuna olan bilgini test etmenin, yeni bilgiler öğrenmenin ve arkadaşlarınla eğlenmenin harika bir yoludur. İster yeni başlayan ister deneyimli bir oyuncu ol, LoL bilmece oyunları seni saatlerce eğlendirecek.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nereye doğru gülüyoruz
  • Lucian ,

benim adim sabri giderim ben harbi bu ne ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annie olabilir mi yapıştırın eksileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Lucian ,

benim adim sabri giderim ben harbi bu ne ?

Bildiniz hocam ,
    Sorunuzun cevabı Corki mi acaba ?
  • Soruyu kafadan attim cevabi ezreal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben afk

• tutmaz bu
  • Ucae kacar teq atar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rammusun ultisi kulelere vuruyor knk
  • Tek ultiyle kafayı gövdeden ayırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QTPoison

Tek ultiyle kafayı gövdeden ayırır.

Dark_knife konuya bekleniyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyronaa

Rammusun ultisi kulelere vuruyor knk

derler derler vurmasa da vurdu derler...
  • Melih(27) çarı mı çıktı?

• küçüğüm ama kendi boyumdan büyük sı.rım, ben herkesi severim ama herkes benden nefret eder, arasanız bulamazsınız kimim ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymus93

küçüğüm ama kendi boyumdan büyük sı.rım, ben herkesi severim ama herkes benden nefret eder, arasanız bulamazsınız kimim ben ?

Teemo olabilr mi ?
  • bilmece bildirmece lane üstünde kaydırmaca
  • Ben giderim o gider totem gibi iz eder bilin bakalım bu ney
  • Haftalardır girmiyorum foruma girincede bunu görüyorum ne olmuş dh ye yemişsiniz ya yazıklar olsun
  • JarLewiS kullanıcısına yanıt
    nocturne?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.