Şimdi Ara

Knight Online İle İlgili Hatalar ve Çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle şunu demeliyim ki; 1400'lü yükleme dosyaları şuan asla çalışmaz!İlk patch 1506'dır.
    ----
    >Knight Online v1505 İndir<
    >Alternatif Link<
    ----
    Eğer Otomatik Olarak Patchler Yüklenmez ise;
    Patch v1506 >İndir<
    Patch v1507 >İndir<
    Patch v1508 >İndir<
    Patch v1509 >İndir<
    Patch v1510 >İndir<
    Patch v1511 >İndir<
    Patch v1512 >İndir<
    Patch v1513 >İndir<
    Patch v1514 >İndir<
    Patch v1515 >İndir<
    Patch v1516 >İndir<
    Patch v1517 >İndir<
    Patch v1518 >İndir<
    Patch v1519 >İndir<
    Patch v1520 >İndir<
    Patch v1521 >İndir<
    Patch v1522 >İndir<
    Patch v1523 >İndir<
    Patch v1524 >İndir<
    Patch v1525 >İndir<
    Patch v1526 >İndir<
    Patch v1527 >İndir<
    Patch v1528 >İndir<
    Patch v1529 >İndir<
    Patch v1530 >İndir<
    Patch v1531 >İndir<
    Patch v1532 >İndir<
    ----
    Sırayla İndirin ve Ardından Options Dosyasını Açın 1531 Yazması Gerekli.Contents of update e basın ve ardından save settings & start'a basın.Start gelmezse;
    -Login Server Kapalı Olabilir
    -Download(FTP) Server Kapalı Olabilir
    -Güvenlik Duvarı, Antivirüs ve HTTP & IP Blocking Programları(Proxy, PeerGuardian) Bağlantıyı Engelliyor Olabilir
    ----
    Patchler manuel yüklediğinizde serverlar gelmezse Knight'ı setup'ından tekrar silin ve patchleri yeniden sırasıyla yükleyin.Oyuna girin.
    xTrap'den ızdırap çekenler için,
    "C:\Windows\Drivers\etc" ye giriyoruz.
    hosts dosyasını Not Defteri ile açın.Son Satıra Bunları Ekleyin.
    4.79.218.32 xtrap.knightonlineworld.com
    Kaydet Diyerek Çıkın.
    ----
    Vista Kullanıcıları:
    Knight'ı C:\Program Files\Knight Online Klasörüne Kurduysanız,
    Knight Online Klasörüne Sağ Tıklıyoruz.
    Özellikler->Güvenlik->Düzenle Giriyoruz.
    Users, Administrator,Creater OWNER hepsini tek tek işaretleyerek tam denetime tıklıyoruz.Uygula tamam ile çıkıyoruz.
    Knight Online Klasörüne Girip Launcher.exe Dosyasına Sağ Tıklıyoruz.Özellikler Uyumluluk bölümünde bu programı yönetici olarak çalıştır butonunu işaretliyoruz.uygula tamam ile çıkıyoruz.Bu oyuna girmenizi ve extract error almamanızı sağlar.
    ----
    Güvenlik duvarı ayarları.
    Denetim masasından güvenlik merkezine girerek güvenlik duvarını seçiyoruz.özel durumlar sekmesinde program ekleye basıyoruz launcher.exe seçerek uygula tamam ile çıkıyoruz.oyuna update yüklerken ve girerken peer guardian'ı disable etmeniz gerekir(veya yakalayabilirseniz blocklanan adreslere sağ tık ile allow permanently).
    ----
    Antivirüs Ayarları
    Eğer hala login server vb. geliyor ve oyun açık ise antivirüsünüzün ağ kalkanını ve yerel kalkanı veya ing. olanlardaki web secure & local secure ayarlarını ayarlamanız veya devre dışı bırakmanız gerekir.
    ----
    Genel bilgiler;
    Oyuna launchersız girme:
    KnightOnLine.exe dosyasına sağ tıklıyor ve masaüstüe kısayol atıyoruz.kısayola sağ tıklayıp özelliklere giriyooruz.Kısayol bölümünde adresdeki "C:\Program Files\Knight Online\KnightOnLine.exe" yi "C:\Program Files\Knight Online\KnightOnLine.exe" USA_KnightOnline yapıyor ve uygula tamama basıyoruz.
    ----
    Knight Online Alternatif adresi;
    knlogin.knightonlineworld.com
    ----
    xTrapi Update yapmayanlar;
    xtrap klasörü içerisindeki xpva00.dll dosyasını silin.
    Launchersız oyuna girin.
    xTrap update tamamlandı.
    Yinede Güncellemezse dns'lerinizi otomatiğe alın.
    ----
    Vistada hosts dosyasını kaydederken erişim engellendi hatası alanlar
    başlat ->tüm programlar->donatılar->not defteri sağ tıklıyor ve yönetici olarak çalıştıra basıyoruz.çıkan uyarıda izin ver diyoruz aç bölümünden C:\Windows\drivers\etc\ ye giriyoruz türü tüm dosyalar olarak ayarlıyor ve hosts dosyasını açıyoruz istediğiniz gibi kaydedin uyarı çıkmaz
    ----
    Grafik problemleri yaşamamak için lütfen bilgisayarınıza DriectX yükleyin.
    İndirmek için..
    Orjinal Windows Link - DirectX 10(Windows Doğrulama Gerektirir.)
    -
    Burdaki setup'ı şimdi kendim yükledim.Virüs çıkmasının olasılığı bile yoktur.Windows'dan indirdim rapid'e yükledim
    Rapidshar€(Doğrulama Gerektirmez)
    ----
    Şimdilik bu kadar sorunlarınızı burdan yazarsanız yardımcı olabilirim.Lütfen hepsini okumadan sorununuzu
    yazmayın.
    © by sForum(Alıntı yaparken eklerseniz sevinirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sforum -- 21 Haziran 2008; 2:24:15 >

• Emeğin için teşekkürler. Teknik yardım bölümüne aldım.
  • Yorum.
  • Bide setup hatasına bi baksaydın...
  • ya ben yukledım tum patchlerı ancak X-Trap daha gözükmeden The Game Scurty felan hatası verıyo bu hatası nasıl gıderılıyor ??

NOT : Bende launcerdan yuklerden bazı patchlerı atladı hızından mı nedne??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crosted -- 25 Haziran 2008; 14:08:52 >
  • cok saol kardeş işime yaradı
  • Bu dediklerini yaptım ama bende serverlar gözükmüyor?

Bunu nasıl halledeceğiz???Bir fikri olan var mı?

Veya daha önceden böyle bir sıkıntı yaşayıp da çözümü bulan arkadaşlar var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saol paylasım için ama aga bende server yok ben yanlıs yapmıs olabilirim belki ellerine saglık
  • aga bide bende auto upgrade dolarken patch 1505 i yüklüyo 1507 ye geciyo veya 1520den 1522 ye geciyo bu sorun nasıl düzeltilir bence o yüzdende serverlar yok o konuda da yardım etsen iyi olcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.