Şimdi Ara

11 mi Tyt mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 11.sinifa gidiyorum. 9-10 um kötü geçti özellikle matematikte büyük eksiklerim var. Bu yıl da kimya ve biyoloji sağlam tuttum ama fizik ve matematikte eksiklerim var. Sorum: şuanda tyt e mi basliyayim yoksa 11 eksiklerini mi kapatayim. Tyt ye başlamayınca da yetismeyecek diye korkuyorum. Fikir verebilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tyt ve 11 mat beraber götürmeye çalış zor olur ama,fizik sadece 11 çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYT matematik, geometri bakarsan güzel olur hocam. Hafiften dil bilgisi de başlayabilirsin. 11.sınıf mat ve fizik eksikse halletmeye çalış, yoksa sıkıntın olur halledemezsin 11.sınıf fiziği.

• çok net 11. tyt yi yazın da halledersin ama 11i eksik geçersen özellikle mat telafisi acılı olur.

• Kesinlikle 11.sınıf kas yandan da tyt türkçe kitabı al bi de 9-10 matematiğe bak gerisi hallolur tyt kasma sakın öteki dersleri 11 aban

• aynı anda götür

• Tyt'yi yazın yaparsın 11 i eksiksiz hallet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MATEMATİK Mİ FİZİK Mİ?
    20 yıl önce açıldı
    Ayt Matematik 3 ayda biter mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mat temelim sağlam olmadığı için tyt mat+11 fen ilerliyorum hocam ben, fena ilerlemiyor. trigo ve analitiği halletmiştim zaten kalanını tyt mat bittikten sonraya saklıyorum.

• okulun kötüyse açığa geç ve yazın tyt Türkçe ve matematiği bitir bittikten sonra ocağa kadar haftada 2 deneme ve konu tekrarları ile ayt matematiğe başla ve fonksiyon konusunu oturtmadan sakın aytye başlama. (mert hoca fonksiyon kampını öneririm))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.