Şimdi Ara

11 ocakta gelecek 10 skin hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 11 ocakta gelecek 10 tane hiç indirime girmemiş skinler bellimi?

belli değilse bile ne tür olcağımı bellimi ? (legendary vs...)

kaç rp olacağı bellimi?

bilgisi olan varsa ve yardım ederse sevinirim.

birde beyler bu 11 ocakta alınan rp ler extra biraz daha geliyormuş doğru mu?

• daha belli degil,legendaryler girmez heralde.Extra rp olayini duymadim olursa guzel olur.

EDIT : Noktalama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 16 Aralık 2012; 22:02:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi skinlerin geleceği ve fiyatları belirli. Görmüştüm br linkte ama bulamıyorum şuanda. Legendary olarak hatırladığım red baron corki var ve %50 indirimli fiyattan satılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

Hangi skinlerin geleceği ve fiyatları belirli. Görmüştüm br linkte ama bulamıyorum şuanda. Legendary olarak hatırladığım red baron corki var ve %50 indirimli fiyattan satılacak

o degil onlar eski legacyler kac ay once belirlenmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

Hangi skinlerin geleceği ve fiyatları belirli. Görmüştüm br linkte ama bulamıyorum şuanda. Legendary olarak hatırladığım red baron corki var ve %50 indirimli fiyattan satılacak

dostum o dediğin doğru ancak legacy skin sale onlar, arkadaşın bahsettiği hiç indirime girmemiş şuan oyun içinde olan 10 skinin indirime girmesi, "blackthorn morgana" gibi.
  • bunu bilmiyordum takipteyim umarım Muskeeter Tf gelir sonunda o kadar Rp ile ismimi l FlushRoyaL l yaptım tf için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l FlushRoyaL l -- 16 Aralık 2012; 22:15:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

bunu bilmiyordum takipteyim umarım Muskeeter Tf gelir sonunda o kadar Rp ile ismimi l FlushRoyaL l yaptım tf için

O skin indirime girdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion 6,5 Yarın Geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

bunu bilmiyordum takipteyim umarım Muskeeter Tf gelir sonunda o kadar Rp ile ismimi l FlushRoyaL l yaptım tf için

O skin indirime girdi.

ne zaman girdi dostum o yeni olanı diyorsan Brazilyadaydı westte değildi westte o hafta ateş yada buz vardı sanırım ateşti ama
  • Merakla bekliyorum.
  • Daha belli değil diye biliyorum.Diğer skinler legacy olanlar
  • O skinlere ek olarak örneğni nemesis jax full metal jayce gibi skinlerde indirime giricek diye biliyorum hangileri pek bilgin yok örnek olarak söyledim
  • reklami yapildiginda neredeyse 45 gun vardi bu indirime. Yani nedir bu telas anlamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

reklami yapildiginda neredeyse 45 gun vardi bu indirime. Yani nedir bu telas anlamadim.

+
  • Geçen sene extra rp olayı vardı ilk rpmi o şekilde almıştım 800 almıştım 300 bedava gelmişti inşallah bu senede olur :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

O skin indirime girdi.

ne zaman girdi dostum o yeni olanı diyorsan Brazilyadaydı westte değildi westte o hafta ateş yada buz vardı sanırım ateşti ama

Girdi musketeer sanırım yazdan önceydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.