Bildirim
11 ocakta gelecek 10 skin hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
daha belli degil,legendaryler girmez heralde.Extra rp olayini duymadim olursa guzel olur.
EDIT : Noktalama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 16 Aralık 2012; 22:02:03 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi skinlerin geleceği ve fiyatları belirli. Görmüştüm br linkte ama bulamıyorum şuanda. Legendary olarak hatırladığım red baron corki var ve %50 indirimli fiyattan satılacak -
quote:
Orijinalden alıntı: JrZorkov
Hangi skinlerin geleceği ve fiyatları belirli. Görmüştüm br linkte ama bulamıyorum şuanda. Legendary olarak hatırladığım red baron corki var ve %50 indirimli fiyattan satılacak
o degil onlar eski legacyler kac ay once belirlenmisti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JrZorkov
Hangi skinlerin geleceği ve fiyatları belirli. Görmüştüm br linkte ama bulamıyorum şuanda. Legendary olarak hatırladığım red baron corki var ve %50 indirimli fiyattan satılacak
dostum o dediğin doğru ancak legacy skin sale onlar, arkadaşın bahsettiği hiç indirime girmemiş şuan oyun içinde olan 10 skinin indirime girmesi, "blackthorn morgana" gibi. -
bunu bilmiyordum takipteyim umarım Muskeeter Tf gelir sonunda o kadar Rp ile ismimi l FlushRoyaL l yaptım tf için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l FlushRoyaL l -- 16 Aralık 2012; 22:15:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL
bunu bilmiyordum takipteyim umarım Muskeeter Tf gelir sonunda o kadar Rp ile ismimi l FlushRoyaL l yaptım tf için
O skin indirime girdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fasmodey
quote:
O skin indirime girdi.
ne zaman girdi dostum o yeni olanı diyorsan Brazilyadaydı westte değildi westte o hafta ateş yada buz vardı sanırım ateşti ama -
-
Merakla bekliyorum. -
Daha belli değil diye biliyorum.Diğer skinler legacy olanlar -
O skinlere ek olarak örneğni nemesis jax full metal jayce gibi skinlerde indirime giricek diye biliyorum hangileri pek bilgin yok örnek olarak söyledim -
reklami yapildiginda neredeyse 45 gun vardi bu indirime. Yani nedir bu telas anlamadim. -
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
reklami yapildiginda neredeyse 45 gun vardi bu indirime. Yani nedir bu telas anlamadim.
+ -
Geçen sene extra rp olayı vardı ilk rpmi o şekilde almıştım 800 almıştım 300 bedava gelmişti inşallah bu senede olur :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Fasmodey
quote:
O skin indirime girdi.
ne zaman girdi dostum o yeni olanı diyorsan Brazilyadaydı westte değildi westte o hafta ateş yada buz vardı sanırım ateşti ama
Girdi musketeer sanırım yazdan önceydi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X