Şimdi Ara

11. Sınıf mf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar anadolu lisesi 11. sinifa gectim ve bölum olarak mf sectim. 9-10 da zerre calismadim ve iki yil ortalamam 65. Normalde matematikle aram iyiydi liseye basladiktan sonra hic tekrar etmedim. Ama bana bakan bir konu olduğunda da +90 üzeri almişliğimda oldu. Kisacasi orta okul temelim sağlam ama lise 1 ve 2 resmen bir soru işareti. Ufak tefek şeyler var. Son 1.5 ay kaldi okullarin acilmasina ve etekler ucustu haliyle, sinav stresi bile basladi. Yarindan itibaren baslayacagim calismaya her gün düzenli olarak. Matematik - biyoloji - fizik - kimya şeklinde döngü halinde. 1.5 Ayda koca 1-2 senenin konularini sular seller gibi öğrenmeyi tabiki dusunmuyorum. Ama en azindan bir temel olusturmak, okul basladiginda da haftanin 4 gunu bu derslere calismaya devam edecegim. Şuan neye calisacagimi bile tam anlamiyla bilmiyorum. Benim gibi bu durumu yasamis kisilerden bir kac tavsiye istiyorum. Özellikle 11 e gecmeden su konuyu kesinlikle kavra dediginiz şeyler olur, şu konulari çaliş demeniz olur, geçmiş olsun dilekleriniz olur. Her seye açığım bu gerçekten önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 11 kimyası zorluk çıkartır. Mol konularını orbitalleri gaz yasalarını bir tekrar et istersen

• hocam zahmet olmazsa 11 deki bolum derslerinde, 10 un devami olan konulari yazqr misin? 11. sinif yili icinde zaten 9-10 tekrarida yapacagimda. 11 de sikinti cikarmamasi icin bunlari bu 1 ayda felan biraz oturtmak istiyorum

• Ben de seninle aynı durumdayım hocam mol demiş arkadaş bize molu 10. sınıfta seçmeli ders olarak veriyorlardı çalışmadan 100 alıyorduk. Bakmana değmez. 9-10 geometriyi tam kavrarsan rahat edersin.

• matematik çalış bro bir de arkadaş yazmış geometri çok önemli geometrinin üstüne düş biyolojiyi çok kasma unutursun zaten bir temel oluştursan yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pişmanım 11.sınıf
    10 yıl önce açıldı
    Tıp 1. Sınıf
    3 yıl önce açıldı
    9. sınıf dersler
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.