Şimdi Ara

Pişmanım 11.sınıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene 11.sınıftayım ve sene başından beri dersaneye gidiyorum.Bana ne faydası oldu derseniz , kaynak fırsatım oldu bu kadar.Anlatılan konu aynı , her şey aynı.Artık olarak koca sene boyunca hafta sonumu çaldı benden.Ki bu da yorgun düşmeme yol açtı.Ama ilk dönem başarılı bir öğrenci oldum.Yazılılarım çok yüksekti 1.dönem ama 2.dönem ygs kursu başladı dersanenin ki ben ona yazılmadım.Zaten artık çok üstümüze düşmediler ygs kursu başladı diye.Ve 2 . dönem düşüş yaşadım yazılılar olarak.Yani bu dersane bana yazılılar haricinde üniversite için bir destek olduğunu düşünmüyorum.Evet 11 konularını daha iyi anlama fırsatım oldu ama üniversite sınavları boyutunda düşündüğümde boş hissediyorum.Pişman oldum gittiğime zaten bence 11.sınıf çok zor değil yani fizik hariç.Öneri olarak seneye ki 10lara gitmeyin dersaneye falan derim , kurslara falan.Oturun çalışın evinizde, hele ki iyi bir okuldaysanız hiç bir problem olmaz.Sonuç olarak ygs adına sene boyunca fazla bir şey yapmadım , 11.sınıf olarak çalıştım hata ettiğimi düşünüyorum.Bu aralar yazılılar, performanslar derken zaman geçecek , okullar kapanacak.Ben şimdi ygs ye yeni başlamış olacağım.
    Mat ve geo hariç diğer ygs derslerimin kısa sürede halledeceğimi düşünüyorum ama geç kaldığımı da hissettim.
    Seneye ki 11 ler bence 9.sınıf halledin rahatınıza bakın sonra benim gibi 11 çalışıp pişman olmayın...Hadi Kalın Sağlıcakla.

• Seneye çok zor olacak ben mezun olabilirim Konuların ÇOĞU bitti ben bile korkuyorum ilk 5 k gelmeyebilir diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncell
  • up up diyorum
  • 11 çalışıp pişman olmak nedir?Lys'de çıkıyor bu konular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omzkont -- 16 Mayıs 2015; 11:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyi pişmanlık bunun söyle bana 11. Sınıfı hallettim diyon daha ne istiyosun otur yazın ygs mat ve türkçeyi hallet okul başlayınca tekrar et ve lys kas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omzkont

11 çalışıp pişman olmak nedir?Lys'de çıkıyor bu konular.

ama ygs çalışmadım yani yaza bırakmış oldum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataberk3612

Neyi pişmanlık bunun söyle bana 11. Sınıfı hallettim diyon daha ne istiyosun otur yazın ygs mat ve türkçeyi hallet okul başlayınca tekrar et ve lys kas

ygs çalışacağım yazın işte geç kalmış gibi hissettim :( lys olarak 10.sınıf ve 11 i yazın tekrar etsem hatırlarım ama sorun ygs :(
  • güncel llll
  • Bizde de 11 de herkesin eline mutlaka bir gazla YGS Matematik kitabı geçmiştir ve herkes sayılardan başlar genelde. Fakat bunun getirisi yazın yapacağın çalışmadan daha az emin olabilirsin ki zaten en önemli senenin 11. sınıf olduğunu da seneye anlarsın konuları gerçekten öğrendiysen. YGS dediğin 1 aylık iş sonra marta kadar üzerine gideceksin nasılsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Bizde de 11 de herkesin eline mutlaka bir gazla YGS Matematik kitabı geçmiştir ve herkes sayılardan başlar genelde. Fakat bunun getirisi yazın yapacağın çalışmadan daha az emin olabilirsin ki zaten en önemli senenin 11. sınıf olduğunu da seneye anlarsın konuları gerçekten öğrendiysen. YGS dediğin 1 aylık iş sonra marta kadar üzerine gideceksin nasılsa

Matematiğim genel olarak iyi , geometrim iyi denilebilir.
    Biyolojim de iyidir.
    Kimyam orta diyebilirim.(konuların hepsi bitti çözelti soruları zorluyor sadece)
    Fizik bu ders cidden istediğim sonucu alamadım yazılılarım genel de kötü geldi.(40-60)
    Ama ilk dönem ortalamam 90+ idi . 2.dönem 80 lere kadar düştü .Sebebi nedir bilinmez ama 2.dönem 11 beni zorladı
    Ama nitekim ygs bakmadım .Yani ygs adına geç kaldığımı düşündüm.11.sınıfı 1 aylık tekrarla yazında hallederim.10.sınıfıma da gayet güveniyorum.
    Ama 9.sınıf yani ygs kısmı ben de kötü.En son denemede 70 net yaptım .Geç kaldığımı hissettim napacağım bilmiyorum ama yazın ygs çalışması yaptıktan sonra 11-10 tekrar etmeyi düşünüyorum durum böyle yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.