Şimdi Ara

9. Sınıf İlk Yazılı Notlarım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lafı uzatmadan konuya geçeyim. Sizlere açıklanan ilk 6 yazılı notumu paylaşacağım ve bunalımdayım :'(

Matematik: 20
    Kimya: 17
    Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi: 69
    Temel Dini Bilgiler (Seçmeli Ders): 66
    Hz. Muhammed'in Hayatı: 65
    İngilizce: 100

Notlarım bunlar, sayısal yönden çok kötüyüm :( kabul ediyorum ve düzeltebilmem için sizden tavsiyelerinizi bekliyorum...

• Hangi lise qnq. Siyerden nasıl 65 aldın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hz muhammedin hayatı diye ders mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

Hz muhammedin hayatı diye ders mi var

Secmeli olarak lise 1 lerde istege bagli okutuluyor

• Lol oynamayı keseceksin bak nasıl notların düzeliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Muslugu.

Hangi lise qnq. Siyerden nasıl 65 aldın ?

Siyer ne tam olarak anlamadım ama heralde Hz.Muhammed'in hayatı dersinden bahsediyorsun. Bu arada endüstri meslek lisesi anadolu bölümündeyim.
  • Hmm

Liseye gore degisir bu notların iyi olup olmadıgı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi ya benimde notlarım yukardaki arkadaş gibi nasıl çalışmalıyım nasıl düzelticem notları yardım pls
  • imamhatip mi okuyon ne la bu dersle böle bizim zamanımızda ilim bilim öğretilirdi
  • Fizik ve biyo da 30 un altında gelirse boşuna sayısal okuma sakın hayatının hatasını yaparsın

• Kötü değil mat ilk sinavdan bende 20 almistim 2. ve 3. sinavlar çok daha kolay merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

imamhatip mi okuyon ne la bu dersle böle bizim zamanımızda ilim bilim öğretilirdi

İmamhatip değil Endüstri Meslek Lisesi Anadolu Bölümü ama bende ilk bu dersleri gördüğümde aynı senin verdiğin tepkiyi vermiştim kardeşim.
  • Kaç tane din dersi var la?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematigim 32
    Kimya 50
    Cografya 60
    Edebiyat 80-90
    Din 90-100
    Biyiloji 70

İkincilerde duzeltirim diye umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lDariuSs.

quote:

Siyer ne tam olarak anlamadım ama heralde Hz.Muhammed'in hayatı dersinden bahsediyorsun. Bu arada endüstri meslek lisesi anadolu bölümündeyim.

Tahmin ettiğin gibi Hz.Muhammed'in Hayatı. Biraz ağır konusucam fakat inşallah yararı olur; Bak eml deki sınavlar diğer anadolu Liselerinden kat kat basittir.Sen şimdiden böyle almaya baslamissan ygs ve lys sınavında batarsin. Tabi ben askeri ucretle yağ pas içinde çalışmak istiyorum dersen baska. Zaten bilgisayar bölümü okuyasan aç kalırsın. Sana tavsiyem ortama uyma git kendine kitaplar al hocalar anlatmasa bile git kendin bir şeyler yapmaya çalış. Umarım uzulmessin ama gerçek bu.

• lise 1
    matematik 55
    kimya 65
    sağlık 75
    din 76
    ingiliz edebiyatı 88
    ingilizce 90
    coğrafya 96
    edebiyat 63
  • meslek lisesinde bu notlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levent Levent.

quote:

Orijinalden alıntı: lDariuSs.

quote:

Tahmin ettiğin gibi Hz.Muhammed'in Hayatı. Biraz ağır konusucam fakat inşallah yararı olur; Bak eml deki sınavlar diğer anadolu Liselerinden kat kat basittir.Sen şimdiden böyle almaya baslamissan ygs ve lys sınavında batarsin. Tabi ben askeri ucretle yağ pas içinde çalışmak istiyorum dersen baska. Zaten bilgisayar bölümü okuyasan aç kalırsın. Sana tavsiyem ortama uyma git kendine kitaplar al hocalar anlatmasa bile git kendin bir şeyler yapmaya çalış. Umarım uzulmessin ama gerçek bu.

Alıntıları Göster

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim ve bu yorumu dikkate alacağım. Ama gerçekten sayısal yönden kötüyüm ve ygs-lys'de ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca elektrik-elektronik bölümü okuyorum

• [simage]
     9. Sınıf İlk Yazılı Notlarım :(
    [/simage]

Ortalamanın altında bir puanla öğrenci alan bir Anadolu Lisesinin yabancı dil bölümünde okuyorum. Geçen seneki notlarım bunlardı. Notlarımdan memnunum ben elimden gelenin en iyisi bunlardı. Belki dikkat bozukluğum olmasa sayısalım daha iyi olabilirdi ama olsun. Dile ilgim olduğu için yabancı dile gittim. Meslek lisesinde bu notları aldıysan biraz daha asıl derslere. Elektrik elektronikten Türkiye'ye göre düşünürsek ortalama maaşı olan bir işe girebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.